Jump to content

D3monz

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D3monz

  1. smile.gif) iedevil....pe langa brush-uriu mai foloseste si niste fonts calumea,baga si niste efecte ceva ...ai tutoriale bune pe www.gfx-reborn.co.uk...btw ca sati iasa ceva calumea foloseste cat mai multe(3-4-5)brushuri fiecare brush pe leyerul ei si dale efecte bro...keep it going!

    smile.gif) intra unde tiam zis eu si ai sa vezi ca o sa inveti foarte multe sintr-un timp relativ scurt...keep it this way bro!

  2. am o intrebare...am trecut de flying school si dupa aceea imi da o misiune sa ma urc pe rampa unui aviaon in miscare...spunetimi si mie cum fac sa ma urc pt ca avionul decoleaza foarte rpd si nu reusesc nici sai vad cauciucurile!!!

    OFFTOPIC:nu e nimeni sami raspunda si mie...kiar nu se mai uita nimeni pe aici?haideti fratilor partca ati spus ca lati terminat ...datimi si mie un raspuns va rog!!

  3. florianus....sweet se afla sub un pod inconjurat....uitate pe harta bine si alege tu drumul cel mai scurt posibil...eu am terminato de ceva timp nui kiar asa de greau...si baetzi..eu am un duron la 750 si 256 sdram cu placa video gforce fx 5200 si vreau sa va zic ca numi face nici macar un frame + cami intra foarte rpd in joc deci...merge!

  4. eu nul am si ma oftic....in cta na aparut inca originalu si nul vreau hack:(( ma oftic de mor .....vad cum toti il joaca si eu stau pe bara...in cat timp mil aduc astia acasa dacal iau de pe gamesho?pls datimi un raspuns!!

    lucian daca habar nai cu ce se mananca lasate de joc si apucate de altul.....ca asta vad ca te plictiseste!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...