Jump to content

Shade

Inactive
  • Posts

    2,881
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Shade

  1. Eu nu inteleg ce faci cu un terra.
    Teoria lui Shade despre marimea hdd-ului: rata de umplere a unui HDD este direct proportionala cu marimea sa, iar indiferent cat de mare ar fi un HDD intotdeauna vei ramane fara spatiu dupa o perioada.

    Pe scurt:

    quad-core 2.4 GHz

    4 GB Ram 800 mhz (or was it 1000)

    2x nV GTS512 SLI

    500 giga-muscaturi

    Ecran patrat LCD dracu stie cati inci

    5.1 surround yadda yadda

    Silverlight 600W cu lumina albastra

    Priza

  2. am devenit toti mai rai? Au murit faptele bune si generozitatea / altruismul / voluntariatul? Sau sunt in coma?
    Dude, mai usor cu pastilele ca devii hippie.

    Acum 2000 de ani era practicata uciderea prin aruncare cu pietre in cineva.

    Acum ~1000 de ani omoram oameni pentru ca ne era frica de vrajile pe care le faceau pe noi.

    Acum 200 de ani tineam oameni ca sclavi pentru ca erau colorati diferit.

    Iar in era contemporana suntem preocupati de termeni precum "politically correct", avem dispret pentru homofobi si rasisti, ne bagam sub paturi cand auzim de holocaust si unii dintre noi fac campanii pentru a interzice jocurile pe calculator pentru ca-s prea violente.

    Daca devenim cumva, eu zic ca devenim prea sensibili.

  3. Daca ceea ce a gasit el nu e adevarat , de ce sa ii dea 60 de ani de inchisoare?Ceva nu miroase asa bine:))

    Pentru ca e hacker, desteptule.

    Vai de pielea voastra ma,citesc toate posturile anterioare si ma crucesc cat de orbi puteti sa fiti.

    Repede! Pune-ti palaria de aluminiu ca sa te fereasca de undele theta pe care le foloseste guvernul sa-ti controleze mintea! Nu ezita! Esti unul din putinii care inca mai au ochii deschisi!

  4. stiinta e alta religie.

    Si eu personal prefer sa nu cred ca nu exista viata dupa moarte,nu poti sa te stingi si gata,daca un asemenea lucru ar fi dovedit de niste escroci nici un om nu ar mai fi fericit stiind cand moare si ca de atunci incolo nu va mai fi nimic din el

    Da, imagineaza-ti cati oameni sunt acum fericiti doar pentru ca stiu ca mor si se duc in dracu stie unde.

    Din pacate, gradul nostru de fericire nu poate schimba legile naturii - iar ideea de viata dupa moarte e la fel de puerila ca ideea de magie si miracole.

  5. Ahem... dupa o pauza de cateva luni, "intrebarea lunii" revine cu un nou set de intrebari gata sa va puna mintea la contributie in cel mai neinteresant mod posibil.

    Pentru luna aceasta vreau sa stiu care este cel mai slab joc pe care l-ati jucat. Pur si simplu jocul care v-a displacut sau v-a dezamagit cel mai mult.

  6. era un joc in care trebuia sa transporti marfa de la o baza la alta si aveai si arme pe masina.....da nu era cu tiruri la inceput avea un camion mai vechi si deasupra lui o pusca si te mai atacau alti si puteai sa iti cumperi arme mai bune masini mai performante faceai si misiuni parca ma poate ajuta cineva va rog.

    Probabil Interstate '76.

  7. So, de vreo 2-3 ani de cand am cumparat noul calculator am urmatoarea problema:

    Apas butonul de pornire, se pornesc ventilatoarele si lumina din spate de la sursa, se aprind 2 LED-uri, unul albastru (pentru power, banuiesc) si unul rosu (pentru hdd). La o pornire normala, cel rosu se stinge la o secunda dupa pornire, apoi urmeaza beep-ul de startup, aprinderea monitorului si boot normal.

    Insa de cele mai multe ori, led-ul rosu nu se stinge, monitorul nu se initializeaza iar beep-ul nu e nicaieri. In alte cuvinte se poarta de parca n-as avea RAM sau de parca n-ar observa placa de baza. Trebuie sa-l sting fortat (tinand apasat pe butonul de pornire) si sa incerc din nou.

    Problema o am de cativa ani insa de obicei imi trebuiau doar 2-3 incercari pentru un boot normal. Se pare ca se agraveaza problema totusi pentru ca ultima data am stat peste o ora tot stingand/pornind pc-ul in speranta ca va merge. Chestia ciudata e ca totul pare sa fie absolut random, cateodata merge aproape imediat, cateodata stau minute bune facand incercari.

    Am mai observat ca noaptea si dimineata se pare ca se agraveaza problema. Ceea ce nu face sens absolut deloc.

    Sursa e un Silverlight de 600W, carcasa e de server (pentru mai multa ventilatie) si in rest nu cred ca are importanta. Faptul ca e random imi da peste cap toate incercarile de troubleshooting.

    Cel mai probabil e o problema de curent, insa in acel caz habar n-am ce sa fac (se poate ca tensiunea la priza sau curentul sa difere in momente diferite ale zilei?).

    As aprecia daca cineva are vreo idee asupra cauzei si cum pot sa scap de ea.

  8. Aia nu e misiune. E doar un fel de expozitie in care iti arata diferite scene miniaturizate ale jocului, ca si cum luptele ar fi facute pentru un film :) Ai facut 50% din campaign pentru ca e si campania in Co-Op daca nu ma insel.

    Nu, co-op e diferit. Tre sa iei toate intels si sa termini pe veteran pentru 100%.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...