Jump to content

Und3rC0v3r

Inactive
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Und3rC0v3r

  1. am o problema cu youtube'ul, absolut toate filmuletele imi dau eroareahttp://img398.imageshack.us/my.php?image=91935002dk0.png ....banuiesc ca e o problema de la internet pentru ca mai multi prieteni de la mine din cartier(acelasi provider-RDS) au problema asta

    Site'ul se incarca, dar dupa ce incarca melodia, apare eroarea

  2. LOL ... u stii ce vorbesti ? :| Asa prostie nu am mai auzit.Ce legatura are padurea cu inundatia si alunecarea de teren ? Abtineti-va la comentarii "inteligente".

    Si in parcul din Caras Severin se practica dar mai putin.Normal, isi permit sa faca asta ca sunt mana in mana cu RomSilva ... cel putin la mine in parcul din Caras nu rad padurile ... taie de prin mijloc si lasa ochiuri, care nu se vad decat din aer.Ehh ce sa-i faci ...

    am yo bricheta...numa sa scapam de astia care comenteaza aiurea

  3. in primul rand nu este teapa, dar ca sa ai o pensie privata mare tb sa ai un salariu ffffff mare pentru ca acea contributie care se duce la fondul de pensii sa fie semnificativa.

    am vazut un calcul la o contributie lunara de 20 euro si o crestere medie a fondului dupa 20 de ani pensia privata era de 134 euro (cu aproximatie), dar daca era o contributie de 200 euro???? :-?

    singura problema este ca fondurile de pensii nu garanteaza o anumita crestere, un anumit randament al fondurilor pe care le administreaza.

    pentru o contributie lunara de 20 de euro......iti trebuie un salariu de 1000 de euro.....asa ca nu mi se pare cine stie ce pensie....inainte sa te pensionezi aveai un salariu de 1000 de euro, iar acum ai o pensie de ~134 de euro......2% din salariu se duce la fondu de pensii pe care lai ales

  4. pai si cu aia de la 1848 unde a luptat si strabunicumea dumnezeu sal ierte ca a murit anu trecut doamne ce dor imi e de el ... VIVA LA REVOLUTION asa iam scris pe cruce doamneee .... va iubesc romanii mei din mongolia !

    strabunicatu sau strabunicata, ca nu stiu ce ai scris acolo, a luptat in 1848 si a murit anu trecut?:))=))ar fi printre cei mai longevivi din lume daca sar fi nascut in 1848 si ar fi murit anu trecut.....mai ales sa si luptat, deoarece banuiesc k nu lupta la 5 ani:))....trebuia sa aiba vreo 158 de ani:)) daca se nastea in 1848....plus inca vreo 20....hai ca deja o dam in recorduri:))=))

  5. cunosc destul de bine faza cu aceste comenzi pe eastbay....pentru inceput ai taxa de transport de 15 dolari la haine si 30 la incaltaminte(sau invers)...cu timpul aceasta taxa scade...si poate ajunge chiar la 0, dupa ce faci comenzi de cateva mii d euro:)) deobicei lucrurile iti vin dupa 2 sapt, depinde de cand sunt urcate pe vapor, cat de aglomerata e vama, etc. Eu imi dau comenzile printrun prieten care are taxele de 10 dolari la orice.

    Ps: se plateste taxa pentru fiecare produs pe care il comanzi

  6. yo vreau ca vara asta sa ma pun serios pe sport......baschet+sala si eventual cva suplimente....1.85 73 kg....si vreau sa pun cateva kg pe mne vara asta...dar ca sa ma apuc de sport tre sa ma las d tig....misiune dificila dupa 3 ani:(

  7. cenzurat tin sa te contrazic bill gates le va lasa copiilor lui cate 10 milioane fiecaruia...am citit asta intr'un ziar azi nu mai stiu exact ce ziar...deci 1% e mult....firma nu cred k le revine tot lor...cred k o va lasa pe mana unei persoane competente, deoarece nu cre k ii va conveni sa vada ca fiii lui si'au batut joc de firma

  8. You scored as British and the Commonwealth.

    Your army is the British and the Commonwealth (Canada, ANZAC, India). You want to serve under good generals and use good equipment in defense of the western form of life.

    United States

    100%

    British and the Commonwealth

    100%

    Italy

    75%

    Germany

    75%

    Poland

    75%

    Finland

    75%

    Soviet Union

    50%

    Japan

    50%

    France, Free French and the Resistance

    0%

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...