Jump to content

blade2y

Inactive
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by blade2y

  1. tind sa cred ca Mickey Rourke este marele perdant al serii Oscarurilor.

    Same feeling here. Inca mai incerc sa inteleg alegerea Academiei de Film pentru Cel mai bun film.

    Anyway, un story-line rupt din realitate, superb realizat dupa parerea mea, in care Mickey Rourke si-a aratat clasa.

  2. Christian Bale si-a batut nevasta si fetita parca

    Hai in realitate, ca acolo in ConspiracyLand nu e bine :P . Si, apropo, a fost acuzat de maica-sa si sora-sa ;)

    Cat despre Joker, nimeni nu ar trebui sa faca comparatia asta fara sa se uite putin la filmografia fiecarui regizor in parte. Si in alta ordine de idei, nu poti compara un joc actoricesc cu altul. Fiecare in parte are atuurile lui.

    Jokerul lui Ledger reprezinta haosul in persoana, asa ca nu ar trebui sa te astepti la ceva funny din partea lui (in afara de niste "abracadabra" cu pixuri) si este perfect pentru actualul Batman, uman, care se poate rani foarte usor si mai ales, care foloseste niste chestii pe care incearca cat de cat Mister Lucius sa ti le explice (vezi Batmobilul, care a suferit o schimbare radicala).

    Jokerul lui Nicholson era scos dintr-un timp ireal, pus pe glume macabre si cam atat, perfect pentru atmosfera Gothamului de atunci si mai ales perfect pentru Batmanul misterios, cu 1001 de gadgeturi, pe care le scotea din palarie cand nu te asteptai.

    Deci, fiecare in parte e superb in felul lui. Una peste alta, se pare ca abordarea actuala a francizei Batman, tot ce e posibil sa o vedem si in urmatorul Superman. :)

  3. Problema bancilor americane era prevazuta de acum o luna si ceva. Oricum, perspectiva financiara e sumbra pentru urmatoarele 2 saptamani. Deja unda de soc a WallStreetului incepe sa se vada la toate bursele europene, intarind Euro in cursa cu Dolarul, deja subrezit.

    Piata romaneasca va resimti din plin acesta cadere in gol a economiei americane. Se preconizeaza un plafon de 3,7 LEI pentru un Euro in curand ;)

  4. got your point, nu dispera ;). oricum centre de inchiriere dvd sunt convins ca exista.

    ma deranjeaza mai mult disperarea asta pe care o observ mai tot timpul "o vai...nu e decat varianta cam momentan...o nu, trebuie sa asteptam xxxx luni pana apare dvd-ripul, ce ne facem"...

    ps: referitor la cinematografe...vezi ca se pornise de anul trecut un program de restaurare a cinematografelor, era o institutie sau niste institutii si oameni independenti de stat, care cauta orasele unde este nevoie de un ajutor substantial de bani sau ar merge bagat un cinematograf, ca sa faca acest lucru. daca intr-adevar, orasenii sau oamenii interesati ar dori, sa apeleze la ei.mi se pare ca inca functioneaza ;).

    Dude...Nu disper ;) . Si da, astept o varianta cat de cat buna, de la R5 in sus, imi fac o idee despre film, astept frumos DVD-ul si mi-l cumpar de pe site-urile de specialitate. Pot spune ca am o colectie destul de impresionanta de filme, DVD-uri stand alone si Boxseturi de colectie si chiar ma mandresc cu ea :) .

    Cat despre problema cinematografelor din tara, e binecunoscuta starea de fapt in care innoata RomaniaFilm, mai ales in ultima perioada in care tot omul de rand, daca vrea sa vada un film nou aparut, deschide frumos o pagina de internet, and voila!, se alege cu 1 ora jumate pierduta intre pistolari, sabii, meteoriti sau romante la malul marii.

    In superbul meu oras se construieste un super Mall de vreo 3 4 ani, cu termene de finalizare prelungite de la an la an. Astfel, m-am conformat situatiei, si am gasit modalitatea de cinema la mine acasa : DVDPlayer/BluRay Player + LCD de 82 + sistem 7.1 + DVD-ul adiacent si gata (si sa nu credeti ca ma laud cu ce am, doar am spus elementele care ar duce la vizionarea unui film in conditii optime, in lipsa unui cinematograf prin zona).

    Cat despre Dark Knight, de-abia astept sa pun mana pe DVD :D .

  5. e un chin asa mare sa mergi la cinema sa vezi un film bun daca intr-adevar vrei sa il vezi?..

    Am mai zis-o si o mai spun odata...Vino in Galati sa vezi ce multitudine de cinematografe sunt...A da..Uitasi...NU SUNT!...Got my point?

  6. Si unele faze cu sange sunt trucate...Cat despre accidentari, sunt cat de poate de reale. Triple H, Kevin Nash, Goldberg, Ric Flair, Angle si multi altii au trecut prin momente grele, operatii si mult timp de recuperare.

    Oricum am vazut destul de multe documentare, mai ales ca acum WWE lanseaza o serie de DVDuri speciale pentru recunoasterea unor din cele mai mari nume ale wrestlingului mondial, si nu e plimbare in parc aceasta meserie. Or fi trucate, nimic de zis, dar munca din spatele acestor trucaje e deosebita.

    P.S. Oare de unde "Please, Dont Try This at Home or at School" :crazy:

  7. Dude...Stay a while and listen :P

    Kung Fu Hustle - istoric - no chance there

    - despre arte martiale - filme epice care se bazeaza figuri recunoscute international pe un anumit stil de lupta - exemplu clar e Fearless, in care Jet Li il personifica pe Huo Yuanjia, maestru renumit in Wushu si fondator al Elite Martial Athletic Association, asociatie recunoscuta international de la inceputul secolului XX ca fiind "casa" wushu-lui modern, sau din filmografia aceluasi actor, Fist Of Legend, in care a luat rolul lui Chen Zhen, cel mai prolific student al maestrului mentionat mai sus - sau filme epice - wuxia - care isi iau inspiratia din folclorul poporului chinez - cel mai recent film de aceasta factura fiind The Forbidden Kingdom, film care trateaza legenda Razboinicului Maimuta, sau Seven Swords, Crouching Tiger,Hidden Dragon, House Of Flying Daggers, Curse of the Golden Flower, Hero.

    Cam asta am inteles eu din ideea acestui thread. Daca m-am inselat sorry :D .

    P.S.> Kung Fu Hustle e parodie la ultimul stil de film mentionat anterior :)

  8. Daca si Kung Fu Hustle e istoric ... no comment there...

    Filme bune istorice poti gasi sub bagheta lui Akira Kurosawa.

    Daca vrei filme despre/cu arte martiale...Poti incerca cateva din filmografia lui Jet Li sau Donnie Yen (asa numitele "filme epice", vezi Fist Of Legend, Fearless, Seven Swords, Once Upon A Time In China, etc.)

    Recomand cu caldura si The Last Samurai, film de factura hollywoodiana mai mult.

  9. Am avut curiozitatea sa citesc tot topicul acesta si singurul care in opinia mea are dreptate e atk.oxyg3n. In rest, total pe langa. Ca a fost, ca nu a fost...Cand ii vad si pe cei cu "scursura societatii" care vb de Marian Ivan de parca l-au cunocut de cand se juca cu carbit in fata blocului, cand de fapt ei stau cu totul altundeva si sunt total pe dinafara.

    Nagasaki...Ca sa nu iti spun Fat Man...De unde ai scos-o pe aia cu "a omorat 1000", sa mor de stiu...Dar pana la urma asta e natura oamenilor : sa arate cu degetul in loc sa isi perfectioneze stilul de viata si sa aspire spre ceva mai bun.

    Nu ii iau apararea lui Marian Ivan. A fost ce a fost, a facut si bune si rele, relele predominand. Dar are tot respectul meu pentru "simpatia" lui binecunoscuta pentru "oamenii Harlemului" ca sa nu le spun altfel.

  10. Oke intrebare...De ce sa dau banii acum pe Vista...Cand pot sa stau pana in 2010 sa astept Vienna?

    In 2 ani de zile, Vista va ajunge sa fie sistemul de operare majoritar de pe piata?

  11. Intelul se pregateste sa-si puna in functiune procesorul pe 8 nuclee (dual quad core Xeon X5365 cu un

    chipset i5000X ) .

    Si cam pe cand e anuntat sa apara?

    (nu de alta dar am de gand sa bag banii intr-un quad core...dar vestea asta...m-a cam lasat cu mandibula pe jos)

  12. Sunt destule filme care pe iMDB au o nota de te crucesti si care intradevar merita vazute. Cat despre "Gabriel" l-am vazut aprox. acum o luna si mi s-a parut chiar stralucit in comparatie cu balariile cu buget exorbitant care au aparut in ultimul timp.

    Chiar ma gandeam daca ar fi bagat mai multi bani in acest film ce ar fi iesit?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...