Jump to content

mihai-retired

Inactive
  • Posts

    1,102
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mihai-retired

  1. Eu cand am fost in mamaia nu am auzit nici o manea. Poate nu am ajuns acolo unde trebuia :-?.

    Cat despre fite...fite are toata lumea. Diferenta este ca unii au cu ce se lauda, pe cand altii sunt doar niste catei ai celor care au cu ce se lauda :).

    Ce raspuns "adavarat" si "entelegent" ai dat.

  2. Recent am descoperit un regizor foarte talentat : Igor Gobileanski.

    Propun doua filmulete de scurt metraj:

    Mie se pare un regizor extraordinar,satiric,genial chiar.Se apropie de valoarea lui Cristian Mungiu.

    Propun si lungmetrajul Tache.

    Vizionare placuta!

  3. Copiii-actori din film,cei care ii interpretau pe Salim si Latik la varsta de 5 ani,traiau in mahalele saracacioase din India.Nici dupa aparitia filmului nu s-a schimbat situatia acestora,ei continuand sa traiasca in aceleasi conditii mizere.

  4. gaboi ai dreptate,gusturile nu se discuta.That was a humble opinion.E un film apreciat de critici,dar nu stiu,eu ma asteptam la mai mult de la Clint Eastwood(vezi Changeling,Letters from Iwo Jima,Flags of our fathers,Million Dollar Baby,Mystic River,toate mult peste Gran Torino.)

  5. Tudor Chirila: Vama Veche ar trebui facuta localitate de patrimoniu. Daramat tot si refacut asa cum era inainte de 1989

    Tudor Chirila a declarat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca intreaga localitate Vama Veche ar trebui sa treaca sub autoritatea Ministerului Culturii si sa devina o marturie a rezistentei anticomuniste a intelectualilor. El crede ca tot ce s-a construit acolo in ultimii 20 de ani ar trebui daramat, iar turistilor sa li se ofere conditiile fruste din perioada in care zona era frecventata de intelectualii dizidenti. Chirila a mai vorbit si despre relatia cu fostii sai colegi de trupa, despre presa mondena si despre faptul ca joaca la bursa.

    sursa:hotnews.ro

    Iris si Phoenix canta de Martisor

    Desi turneul Iris a fost anulat din cauza problemelor de sanatate pe care le are Cristi Minculescu, formatia va sustine concertul din 2 martie, de la Teatrul National Bucuresti. Tot de Martisor va canta si trupa Phoenix, alaturi de Mony Bordeianu. Legendara formatie va prezenta la Timisoara albumul "Back to the future".

    sursa:hotnews.ro

  6. Walt Kowalski, un veteran al razboiului din Coreea, priveste cu ochi rauvoitori la lumea in continua schimbare din jurul sau. Vaduv, batranul isi conduce de colo-colo automobilul sau Ford Gran Torino, vazand cum cartierul in care locuieste este tot mai afectat de violente bande de imigranti. Cand tanarul Tao, un imigrant asiatic, incearca sa-i fure masina, Walt reactioneaza surprinzator si-l ia sub aripa sa morocanoasa pe micul infractor, pe care vrea sa-l invete sa se poarte ca un barbat.

    sursa:cinemagia.ro

  7. Cel mai bun film: "Slumdog Millionaire"

    FIlmul care a castigat aceasta categorie la premiile Golden Globes dar si la premiile BAFTA.Sper sa recidiveze si la premiile Oscar,pentru ca merita,ideea filmului e absolut geniala,foarte bine pusa in scena.

    Cel mai bun actor: Frank Langella - "Frost/Nixon" / Sean Penn - "Milk" / Brad Pitt - "The Curious Case of Benjamin Button" / Mickey Rourke - "The Wrestler".

    Nici nu stiu ce sa zic aici.Roluri jucate exceptional,actori de geniu.

    Cea mai buna actrita: Angelina Jolie - "Changeling" / Kate Winslet - "The Reader".

    La aceasta categorie am doua favorite:Angelina Jolie,pentru rolul din Changeling,a jucat magnific,ca de obicei,nu exista actrita mai completa ca aceasta si Kate Winslet,care a fost speechless in The Reader.

    Cel mai bun regizor: Danny Boyle - "Slumdog Millionaire"

    Si de data aceasta merg pe mana lui Danny Boyle.

    Cel mai bun actor - rol secundar: Heath Ledger - "The Dark Knight"

    Indiscutabil Heath Ledger va castiga aceasta categorie.R.I.P

  8. "Slumdog Millionaire" a obtinut patru Globuri de Aur

    Cea de-a 66-a editie a Premiilor Globul de Aur, decernate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood, a avut loc noaptea trecuta. Vedeta serii a fost lungmetrajul "Slumdog Millionaire" care a obtinut patru Globuri de Aur, din tot atatea nominalizari.

    Cel mai bun film - drama: "Slumdog Millionaire". Premiul a fost anuntat de actorul Tom Cruise.

    Cel mai bun regizor: Danny Boyle ? "Slumdog Millionaire". Premiul a fost anuntat de Emma Thompson si Dustin Hoffman. Este primul Glob pentru Boyle.

    Cel mai bun scenariu: "Slumdog Millionaire" de Simon Beaufoy. Prima nominalizare si primul Glob de Aur castigat.

    Cea mai buna coloana sonora: "Slumdog Millionaire" (A. R. Rahman). La aceasta categorie au mai concurat "The Curious Case Of Benjamin Button" (Alexandre Desplat), "Changeling" (Clint Eastwood), "Defiance" (James Newton Howard), "Frost/Nixon" (Hans Zimmer).

    sursa:cinemagia.ro

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...