Jump to content

G-Man

Inactive
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by G-Man

  1. am vazut pe discovery ca la barbat, e mai nociv stresul cauzat de respectarea "regimul"-ui decat eventualele "daune" cauzate de nerespectarea lor. iar daca regimul nostru nu este destul de bun, atunci de ce am ajuns sa traim pana la varste de 60-70 de ani. dupa cate am citit acum aprox 100-200 de ani varsta maxima a unui barbat era de aprox 50 de ani.

  2. sa se lase de fumat ? in cazul asta e cam tarziu, adica what's done is done. fumatul la o varsta "frageda" e MULT mai periculos decat la o varsta mai inaintata (18 ani +) deoarece organismul este in dezvoltare iar inhalarea periodica as subst nocive evident ca il slabeste(fie ca se vede fie ca nu) efectele pot aparea si mai tarziu. probabil cel mai najpa lucru este acea tusa scaboasa.

    nu va incurajez sa fumati dar dupa 18 ani, riscul sa faci cancer din cauza fumatului nu e chiar atat de mare. adica, eu am vb cu un doctor care mi-a explicat cum stau lucrurile. shansele sa mori lovit de o masina sunt doar cu 50% mai mici decat sa mori de cancer pulmonar.

    iar referitor strict ontopic, nu prea ai ce sa ii faci. spune-i de cateva ori, tine-te o saptaman/doua de capul ei si daca dupa atata timp nu renuntza nu prea ai ce sa-i faci. e vb de vointza.

  3. nu vreau sa generalizez dar marea majoritate a motociclistilor nu respecta regulile de circulatie si de asta se intampla tot ce se intampla. marea lor greseala e ca nu isi pastreaza banda cand sunt pe strada ci se baga printre masini, unde este aproape imposibil sa fie vazuti.

    i agree. sunt foarte periculose chiar daca conduci prudent. adica nu e acelash lucru sa pierzi pe la 80km/h controlu la o masina sau la un motor. cu tot cu echipament de protectie la viteze peste 50 pe ora risti sa ajungi in pat pt restul vietzii sau mai rau, in coshciug.

    nu vreau sa te shochez acuma, cunosc destule persoane care merg pe motoare de viteza de peste 10 ani si nu au nimica. drept senzatia pe care o ai pe un motor...nu se compara cu nimica. nici cu masina nici cu altceva.... :P. bafta.

  4. Incredibil..si inca mai poate face o gramada de lucruri.. stiind ca ne folosim doar 2% din puterea creierului...

    Va dati seama ce pot face celelalte 98 procente?

    dupa cate am inteles nici nu putem sa folosim mai mult de atat deoarece creierul in sine nu poate gestiona mai multe informatzii. adica noi folosim mai mult de 2% ca si functie doar ca nu putem folosii "activ" mai mult de 10% sau cv de genu. asta deoarece creierul s-ar supraincalzi si am incepe sa scoatem fum pe urechi...literalmente... :blink:.

    Inchipuieti creierul ca si calculatorul. el are sute de mii de functii s.a.m.d. dar nu le foloseste toate in acelash timp decat atunci cand apelam la una. iar atunci trebuie sa fie suficienta memorie libera pentru a executa comanda in parametrii normali. altfel el lucreaza dar mai greu, se incalzeste si inevitabil se reseteaza/arde/RIP.

  5. Nuclear Cannibal, MisterDevil, urmeaza sa fitzi tocatzi de vii de niste flower-power-cat-lovers. apropo, cine a jucat postal 2 STP ? man, can cats silence a rifle or what ?!??! =))

    eu sincer ii intzelegeam sa faca atat tam tam daca locuiau intr-o tzara precum finlanda, elvetia, sau altze tzari (100%) civilizate, in care cea mai mare problema la ei este un moft la noi. dar fix in romania ??? c'mon !!!

  6. in afara de "oamenii de stiinta" si "militarii", restul meseriilor nu prea aduc un venit substantial. chiar si aceste 2 meserii sunt banoase doar daca ai o functie avansata.

    in lista nu vad managerii. daca stai sa te gandesti NIMIC nu poate exista fara management. nici o scoala cu cei mai buni profesori, nici un spital cu cei mai buni chirurgi, nici un sistem de transport cu cele mai bune drumuri. nimic nu poate exista/functiona fara management.

  7. va certati fara sens. unknown men ai primit un raspuns destul de pertinent, nu trebuie sa mai insulti userii care nu-si vad de treaba lor.

    problem solved. can anyone call this one "thread closed" ? (someone besides alcholic)

  8. am avut ocazia sa ma joc cu un mp3/video player care avea display OLED. un plus fatza de vechiul LCD (pe langa consum mai mic de energie) este faptul ca imaginea nu se schimba daca il privesti din unghiuri diferite (nu apare acel efect de intuneric).

    o parte proasta a tehnologiei OLED, faptul ca are o viata limitata. iar de aici citez de pe wikipedia

    Drawbacks

    The biggest technical problem for OLEDs is the limited lifetime of the organic materials. In particular, blue OLEDs typically have lifetimes of around 5,000 hours when used for flat-panel displays, which is lower than typical lifetimes of LCD or Plasma technology. each currently rated for about 60,000 hours, depending on manufacturer and model. But recent experiments have shown that it is possible to swap the chemical component for a phosphorescent one, if the subtle differences in energy transitions are accounted for, resulting in lifetimes of up to 20,000 hours for blue PHOLEDs.

    The intrusion of water into displays can damage or destroy the organic materials. Therefore, improved sealing processes are important for practical manufacturing and may limit the longevity of more flexible displays.

    Commercial development of the technology is also restrained by patents held by Eastman Kodak and other firms, requiring other companies to acquire a license. In the past, many display technologies have become widespread only once the patents had expired; a classic example is the aperture grille CRT.

  9. pai, sunt sigur ca o sa faceti iara pe cretinii cu mine, dar vina e in mare parte numai a victimei. el si-a ales prietenii. totusi ma intreb de cata vreme se cunosc...

    PS: doar un caracter foarte slab sau needucat poate fi influentzat de un joc/film/etc

  10. @EazyE

    nu vad nici un motiv pentru care sa iti mai raspund ontopic. fa si tu propozitzii, fraze, gandeste raspunsul o leaca' si apoi vorbim.

    iar faza cu testiculele, era doar exemplu. nu te ataca.

    @JustLove

    IN LAGAR DE CONCENTRARE... Hitlere ai uitat cativa indivizi

    imi place contrastul dintre nick-ul si avatarul tau si continutul ultimilui post. you rulll !!!!! =))

    PS: am auzit acum multa vreme ca pentru asemenea afirmatzii poti sa faci parnaie. puscaria si lagarele de concentrare sunt 2 lucruri total diferite. iar pedepsele capitale au motive/scopuri diferite in sistemul democratic fatza de cel nazist

  11. ce pot sa cer de la unu care are scris la locatie "under your mother". :| i rest my case.

    incearca sa vezi problema in felul asta. un tip te ameninta cu pistolul la cap, dar tu oricum ai cancer la coaie. care problema necesita o rezolvare mai rapida ?

    hint= cancerul la testicule merge operat. dupa cate am auzit este in mare parte 99.9% sigur.

  12. @EazyE

    si pe tine de 3x tinand cont de faptul ca nimeni nu a zis ca viatza acelei matze nu valoreaza nimica. doar ca sunt alte lucruri mai importante, MULT mai importante care nu primesc la fel de multa atentie. dar na, cum am zis voi sunteti superficiali si prefacuti si o tineti mortzish pe a voastra.

    nu va zice nimeni sa nu va sustineti "cauza" cum credeti voi ca e mai bine, doar ca sunteti prea orbiti de ea si faceti sa para ca moartea brutala a acelei matze este de proportzii intergalactice. acum cateva zile un om a fost omorat pentru ca a incercat sa isi apere "proprietatea" (antrenorul din liga secunda de fotbal). pentru el nu vad ca e facut vreun thread...dar cum am zis si in postul de mai sus, oameni mor zilnic dar o matza moare mai rar :|

    Edit: acuma am vazut ce ai mai adaugat. faza cu in alta viatza. ba taticule, tu chiar ai o imaginatie bogata =))))

  13. cat de n00bi sunteti. ia de aici fix pt problema. program distribuit pe organul.ro :beer: . Cu acest program status-ul ajunge la 255 de caractere.

    Instructiuni

    -------------------

    Downlodati arhiva "y_statusFix.rar" de aici

    Dezarhivatzi fisierul "y_statusFix.exe"

    Inchideti messenger-ul

    Executati programul "y_statusFix.exe"

    Apasati orice tasta

    Intrati inapoi in mess si scrieti cel mai idiot status de pana acuma >_<

    -----------------

    Si cu astea spuse, sper ca nu mai postati mesaje de genu. "dar mie nu imi merge, imi da erroare". probabil ca sunteti prea speciali...si astfel nu imi voi pierde timpul cu voi. Also, mie antivirusul(cu ultima baza de date) nu imi zice nimic de fisier, deci teoretic e clean. Daca il luati de altundeva, sau daca aveti deja compul infectat, not my fault, and not my problem.

    Have a greate day.

  14. bai frate ce cretini. asa ar trebui sa le faca si lor politia sa se joace fotbal cu ei prin sectie

    si crezi ca nu s-au jucat deja ? /:)

    oick, nu te obosi. viatza acelui om si a altor sute nu e destul de importanta pentru a initia o petitie. in plus, mor prea multi zilnic deci deja ne cam obisnuim. dar matze omorate in bataie e cv mai rar, deci orice biped ar realiza ca e mai batator la ochi asta.>_<

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...