Jump to content

Zatoikis

Inactive
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zatoikis

  1. salut,

    am un calculator cu net la abon de 9 $ si un laptop caruia vroiam sa-i dau internet

    de curand mi-am cumparat cu router ZIO.....pe care l-am instalat si merge reteaua....merge si netu la amandoua.

    problema e atunci cand vreau sa joc cstrike in reteaua RDSCT....

    inainte sa am router la LAN imi gasea servere cu cei din reteaua rds

    de cand am bagat router-ul.....nu mai reusesc sa ii vad....

    vreau sa joc cstrike cu ambele calculatoare pe reteaua rdsct....nu pe servere publice (pe servere publice imi merge)

    cum pot face sa vad din nou reteaua rds de la ambele calculatoare???

    nu stiu daca am postat unde trebuie..........dar presupun ca are legatura cu routerul si ip-urile ..de faptul ca routerul se conecteaza pe ip-ul de la ISP si imparte netul la calc din reteaua locala prin ip-uri de genul 192.168...

    Probabil te referi la acele servere de pe lan. Cu router nu le mai vezi, pentru ca el te desparte de reteaua RDS. Insa poti da connect ip.

  2. Eu imi impart conexiunea actuala (cablelink) intre 2 calculatoare (1 desktop + 1 laptop) prin intermediul unui router broadband Trendnet TW100-S4W1CA (probabil cel mai ieftin router de la trendnet, nu cred sa fie altul mai ieftin la ei) care-si face treaba binisor deocamdata. Inbtrebarea mea este: aveti idee, din experiente proprii sau din auzite, daca voi putea face acelasi lucru cu noua conexiune fiberlink? Stiu ca routerul suporta PPPoE dar.. am auzit zvonuri cum ca ar fi problematic acest model de router.

    :tiphat:

    nashpa treaba cu trendneturile. fac proxy arp default. Insa poate ai un model care nu face,

  3. Salutare , am şi eu o întrebare , am internet de la Astral (45 RON = 512 kb) iar până acum o saptămână mergea totul perfect , când la un moment dat nu îmi mai mergea netul , si am dat sa aloce prin DHCP ip-ul şi aşa a mers. Dar , de când cu alocarea asta prin DHCP pe dc++ nu prind mai mult de 13 kb/s comparativ cu torente sau cu eMule unde prind maxim = 62kb/s poate chiar şi mai mult. Iar problema nu este de la configurarea dc++ . Ce ar putea să fie ?

    nu bag mana in foc, insa incearca asa:

    start->run->cmd

    ipconfig

    copii ip-ul de acolo, care l-ai primit prin dhcp, te duci in dc++ la settings, bifezi active mode, pui ip-ul care ti-a fost alocat prin dhcp si te conectezi pe dc++. Daca iti merge ok, atunci problema e ca ti se schimba ip-ul si intra in ceata dc++ tau care alte configurari.

  4. am si eu problema cu fibre linkul in fedora core5. am creat o conexiune xdsl, am setat userul si parola de la rds, am activat.o, dar nu imi merge. nu merge nici pingul. am incercat sa pornesc dhcpd-ul. la comanda start imi da failed, la stop imi da failed, iar la restart nu zice nimic. daca scriu ca si root:

    dhcpd eth0 up, imi da ceava eroare pt fisierul dhcpd.conf[imi este gol fisierul].

    cum pot sa rezolv sa.mi mearga netu? pls help me

    Din consola:

    Pentru dhcp:

    dhclient eth0

    Pentru pppoe:

    adsl-setup

    Have fun si la mai mare.

  5. Din ce am citit pana acum si din ce am jucat zic urmatoarele:

    1. catapulta trage odata, daca vrei sa traga de 2 ori tre sa ai skill-ul.

    2. Daca ati jucat campania o sa vi se para super. Filmuletele is realizate super ok si chiar te face sa simti savoarea jocului la fiecare misiune. Din pacate nu am reusit sa termin ultima misiune din campania necromancerului. Daca poate careva sa dea nishte idei .. i'll be glad.

    3. Desi am jucat mult h3, la partea campaniei mi se pare mult mai stralucit h5.

  6. RPM - RedHat packet manager

    rpm -ivh pachet.rpm, sau rm -Uvh pachet.rpm.

    Mai mult nu stiu ce e de stiut.

    man rpm

    man rpmbuild

    PS: legat de distributia de linux... sunt asa de multe, fiecare derivata din una din cele de baza - slack, redhat/debian/suse inca te-apuca groaza. Personal folosesc redhat/fedora. Si asta datorita faptului ca pe asta am lucrat de la rh3.0. Daca esti incepator e bine sa iti pui mandrake. Are cea mai ok interfata. Daca vrei sa arati sefului care n-are o treaba iti pui ubuntu...adica uff iar compiling...

    Daca ai deja ceva experienta in spate, de obicei folosesti distributia cunoscuta, pentru ca ti-e mai usor. Oricum numai conteaza de la un anumit nivel....ca e slack, fedora, suxe sau debilan.

  7. CSS e 19$ la ei pe site. Am p4 3ghz/512 ram, gf 5200fx 128, si prind 70-80 fps in medie. Uneori sta si in 34. Se misca total aiurea. Pe 1.6 cu aceleasi setari fps constant 100 si scad doar in smoke-uri.

    Hint: Nu va cimparati licenta de CSS pentru ca nu se merita. Tot la 1.6 va intoarceti.

  8. suse e cel mai bun pt a incepe sa inveti linux. netu merge mai bine pe linux. chiar si pe dialup. poate voua va merge prost dak isi face update automat. (?!?) slackware e cel mai stabil pt un server. si fedora core nu e prost de loc. de fapt e varful de atac al linux-ului. merge prost pt ca fiecare versiune noua este facuta mai mult pentru testare decat pentru stabilitate. dar imi zicea un prof anul trecut ca se elibereaza patchuri de 2 ori pe luna. in primele 2 sapt se elibereaza patchuri pt testare dupa care se elibereaza si versiunea stabila. si cu suportul de scriere pt ntfs, nu l-au mai terminat nici pana acu? in fc2 parca aveau un suport de scriere ntfs implementat dar mergea jalnic si iti trebuia ceva experienta ca sa il pui.

    Zi-i profului tau ca e un mare luser.

    Suportul pt ntfs nu-l fac aia de la fedora ci aia de la kernel.org. Si nu e ok nici in momentul de fata din cauza celor de la microsoft. Ce s-a facut pana acum e doar reverse engineering.

  9. fedora core e o mare prostie smile.gif daca vrei ceva bun si destul de usor de folosit linux slackware sau mandrake ... fedora/red hat9.0/etc o sa ai probleme cu ele smile.gif si nu e mare lucru de invata la linux www.linux.ro - cate ceva / ftp://ftp.rdsct.ro/ programe & stuff smile.gif

    Da da. Pune userul windowsar peslack ca-i dai foc la valiza. Slack sucks. Hai cu flame-ul tongue.gif

    PS: Pt fedora - butezi in interfata grafica, logheaza-te ca root si pe urma clickaie pe la butonul de start.Ai sa gasesti usor cum sa setezi placa.

  10. Sincer eu nu mai am SP2 fiindca a trebuit sa-l instalez peste Windows si-mi facea tot felul de probleme calculatorul.

    Am auzit si eu ca sunt Windows-uri cu SP2 inclus, dar......

    Un antivirus bunicel si un firewall sunt tot ce-ti trebe.

    Plus ca am citit in rubrica de IT din Jurnalul National o chestie care m-a lasat "masca" 

    Deci, unii de la un laborator antivirus au descoperit ca SP2 poate permite unui hacker bun sa-si creeze un cont cu privilegii de administrator pe calc-ul tau si sa poata face toate modificarile pe care le vrea.  :blink:  :blink:

    Naspa, nu ?  <_<

    Daca au bagat aia vrajeli, imi pare rau...

    Dar daca nu ?

    Ce chestie, o fi si SP2 asta un sistem de operare si l-ai instalat peste windows.

    Referitor la ce ai vazut tu in ziar. O fi sau nu adevarat, crezi ca acel hacker bun are interes sa-ti intre pe computerul tau de acasa si sa se uite la pozele pe care le-ai colectionat de pe site-uri?

    Referitor la firewall-ul de XP. Initial am avut si eu aceeasi parere despre el. Insa dupa ce am sapat putin am observat ca este foarte customizabil - vezi advance section. Tot ce iti mai trebe e sa stii si cu ce se mananca un firewall de fapt.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...