Jump to content

=Strik3=

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by =Strik3=

  1. Foloseste hostinguri din afara .. ce avem noi e bataie de joc.

    110mb , freehostia .

    Am avut un site pe evonet si din 7 zile 3,4 statea picat , iar lx-ul e pe moarte de mult , stiu multe persoane care de saptamani bune nu mai aveau acces la ftp-ul siteurilor.

    iar uitai sa schimb userul :|

  2. Ecranul se face albastru inainte sa se restarteze ?

    Daca da.. mari sanse sa fie de la driverul placii video , incearca altu preferabil de pe site-ul producatorului placii tale video :)

  3. pfoai cat ati scris, am citit pana la pag 3 si deh ma dor ochii..

    paai imi aduc aminte(vaag ) ca pe pagina linkmania era acelasi old Banner cu sectiunea mu. Intrasem de atatea ori pe site incat imi era atat de familiar acest banner si totusi atat de necunoscut....Pur si simplu nu am avut curiozitatea sa intru sa vad ce este in spatele linkului.Nush cum am facut ca am intrat din greseala...eram paralel blink.gif .Oricum am luat rpd jocu curios sa vad cum e .. , intru in el si apare in centru Mu.Linkmania , apas pe el si erau inca acele casutze verzi , care cu timpul s-a transformat in rosu. Intru in joc , ma trezesc in lorencia si stiu ca strigam ca nebunu la cele 2,3 persoane care erau in jur despre ce e jocu asta am facut ceva lvl pe la spideri si stiu ca ma rupeau budge dragonii..(n-aveam pot's , tarziu am descoperit magazinele)

    La 220 ,m-am lasat convins de un prieten(se stie el) sa imi fac mg.Primu lucru care l-am remarcat la el a fost ca are Increase speed si fara boots.

    Cand am ajuns in arena(auzisem de ea de la un coleg de cls occasion14.gif ) n-am stat mai mult de 5 minute pt ca muream continu..

    Primu meu guild Exilats : stateam in atlans in sat , (ajunsesem neintentionat acolo) , si vine Stick parca la mine si ma intreaba daca vreau guild, eu eram ohmy.gif , ca nu stiam ce e ala ...Mi-a zis comanda cum sa intru apoi comenzile pt chat , pacat ca a spart BATOSAI(la 2 zile dupa ce intrasem in guild imi daduse niste angel wings simple+0 , tare fericit eram si in acelasi timp trist ca mai aveam f f multe lvle ncesare pana sa le port biggrin.gif ) guilda , din cauza unei certe cu Tsunami-MG pentru un bok 5, cel putin asa intelesem eu , ca nu stiam ce e ala bok..

    Apoi am intrat in BLADES , frumoase vremuri aici . Imi aduc aminte ca radeam toti de De@thGod pt ca joaca mereu , non stop in exile(n00bi mai eram)

    Nu mai stiu ce sa intamplat cu BLADES , ca am ajuns in TheGuild , condus de vDragosDW , ulterior DragosDW wink.gif, care mi-a dat pt bun venit in guild niste aripi Dark , culmea , cu lk si mana loss , atunci nu m-am bucurat pt ca nu stiam ce se face cu ele...

    Ce nu am inteles niciodata este de ce a stat DragosDW sa ne creasca pe noi cei din guild , toti NOOBI.Ne chema mereu la party si MEREU la Zaikani , doar acolo facea party icon_thumright.gif . De obicei: eu , bmw320 , netspy si skypici smile.gif eram mereu pe capu lui .

    Pana la urma am dat mult doritul reset si inca 3 dar nu a mai fost la fel

    Arena era foarte foarte plina , serverul full , nu mai avea NICI un farmec :|

    Macar a fost frumos cat a durat icon_thumright.gif

    EDIT: acum vad ce mult am scris occasion14.gif , a avut cineva rabdare sa citeasca tot ?smile.gif

  4. Am testat placa video cu aquamark si a scos 5100 pct , si am testat memoria cu memtest86->totul ok , nici o eroare

    banana.gif

    Edit:

    1.Ecranul albastru apare implicit cand se buseste windows-ul probabil de la placa grafica pe care ai overclockuit-o prea tare din moment ce spui ca lucrul acesta se intampla in jocuri.

    2. Windows-ul incepe Memory Dump deoarece asa este configurat sa faca. Ca sa dezactivezi memory dumpul megi in My Computer > Proprietati > Complex > Pornire si Recuperare si dai Setari ( am windows in romana si nu imi vine acuma in creier cu se zice in engleza). Acolo seteaza ca in poza de mai jos:

    Daca tot crezi ca e posibil sa fie overclocka-ata placa video , poate imi spui si cum se de-overclock-eaza biggrin.gif

    Ar fi util si daca ti-ai aminti cum se numesc optiunile pentru dezactivarea optiunii de memory dump in engleza pt ca nu le gasesc in romana asa cum le ai tu ... dontknow.gif

    ps:Am XP professional (SP1) eusa_doh.gif

    l8r edit: am gasit optiunea cu scosu memory dump.Poate imi spui si cum sa de-overclockez placa video(Daca este overclockata wink.gif )

  5. Am si eu o problema.De fiecare data cand joc ceva sa ceara mai mult(San andreas sau Lineage2) dupa un anumit timp imi apare ecranul albastru Cu Begining memory dump,apoi se rr pcul singur .

    Stiti din ce cauza ?? eventual si o solutie ?

    PS:Am un Athlol 1900+ , Gf 4 mx 440(64 mb) , 2x256 Ram(400) , hdd 80 gb Samsung 5400rpm.

  6. Ehehe , l-am downloadat azi noapte si acum reusii sa si intru.As fi intrat de acum dar nu terminai de downloadat hartile noi dry.gif .Can't wait. Intrai un pic pe un server strain sa vad cum e si se pare ca seamana foarte mult cu jedy outcast icon_thumright.gif.

    Nu ma intereseaza guild/clan , dar as vrea sa stiu daca se gaseste cineva sa imi explice si mie cum sta treaba.Adik , am citit pe aici pe forum ca trebuie/se poate sa fiu Padawanul/Aprentisul cuiva smile.gif , si Sith Lordul/Master Jedyul sa ma invete tongue.gif .

    PS:Merge perfect cool.gif

    Edit:Am si eu xfire si cont ... dar nush cum sa il pun pe forum eusa_doh.gif , ma poate ajuta cineva cu cateva vorbe intzelepte eusa_pray.gif ?

    tiphat.gif

  7. Am citit tot forumul sectiunii Jedy academy si totul suna bine.Sper sa fac si eu rost de joc , cat de curand , sa intru in lumea voastra eusa_dance.gif .Daca intampin probleme , cu conectarea sau ceva dau un edit biggrin.gif .

    Sper sa ne vedem in joc icon_thumright.gif si cat mai curand hello2.gif

    Ce cerinte minime are JA ?? adik , merge

    Athlon 1900+ , 512 ram si gf 4 la 64 ??? eusa_pray.gifeusa_pray.gifeusa_pray.gif

  8. 74 de grade WOOW.Eu am maxim 50 in iddle si 55-58(max) in load .pe un proc athlon 1900+ si cu cooler de 4500 rpm .Daca al tau la 74 inca mai porneste nu cred ca r trebui sa imi fac griji de temperatura eusa_whistle.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...