Jump to content

Qui-Gon Jinn

Inactive
  • Posts

    2,388
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Qui-Gon Jinn

  1. poate scade, poate creste, oricum e irelevant, dar asa ca o chestie... ma tot intreb, aia francezii, germanii si care mai folosesc EURO, de sarbatori cumva ei se duc la cules de mere prin paduri, ei nu cumpara nimic?

    nu ai inteles ideea postului meu, poate m-am exprimat eu gresit...in fine.

    Pai aia cumpara, de asta au o economie SUPERIOARA tarii noastre...

  2. scade mai mult ca sigur, dar hai sa nu ne asteptam la fenomene astrale acum...

    sigur, vin sarbatorile, mai cumpara romanul un cd, o lumanare, o haina, o trestie o chestie si creste (dar nu considerabil) economia.

  3. vedeti-va de treaba, nu o sa se afle nimeni in situatia de a ii pica la examen o manea la care trebuie sa faca un comentariu literar...nu atat timp cat inca mai sunt oameni sanatosi la cap in tara...care sunt ori plecati din Romania, ori sunt pensionari <_<

  4. Domnule user000, bai Domnule user000, am o veste pentru dumneavoastra =)

    astazi votezi urmatoarele doua lucruri, da sau nu pentru introducerea votului uninominal, prin care alegi parlamentarii prin acelasi sistem in care iti alegi primarul orasului ( in votul la lista votezi un partid si automat toti castiga, chiar daca partidul respectiv are doar 2 sau [aberez deja] 3 membrii competenti) si tot astazi votezi si cine ne va reprezenta in parlamentul european...lasa-te manipulat de afisele pe care le au prin tot orasul, asa vei ajunge la o decizie =))))

    PS: insa eu sunt de acord cu introducerea votului uninominal, nu din cauza ca e base simpatic...ca sincer nu prea il simpatizez chiar asa de tare, dar e o idee buna, obositoare...dar buna.

  5. Domnilor, bai domnilor, am o veste pentru dumneavoastra =)

    lasand gluma, ca un forum sa aibe succes trebuie sa si existe ceva ce se poate discuta inafara de jocuri, grafica, filme and that kind of stuff, ca astea exista deja pe forumurile care s-au format in timp si prin alte servicii, spre exemplu linkmania cu serverele sale de jocuri, cei care joaca un joc sau mai multe posteaza in sectiunile corespunzatoare si mai intra si pe la diverse, sau pe la ce ii mai pasioneaza.

  6. Ce tari suntem noi, credem in teoriile conspiratiei...deci gandim diferit ceea ce ne face supremi! pac pac!

    Mie mi-ar fi rusine sa fi scris ce-au scris unii in topicul asta.

    Aici sunt viitorii mari cronicari ai tarii. Sunt curios cati stiu oare de ce e 1 decembrie ziua nationala...fara sa dea search pe google desigur.

    PS: Iertati-ma, sunt doar foarte prost dispus, ceea ce ma bucura niţel, ca e mai bine decat sa fiu doar prost.

    warn up si suspend pana pe 1 decembrie

    =) vai cat ma distrez

  7. eu am permis pentru port arma ne-letala, locurile pe care le bantui si personajele de prin imprejurimi m-au convins ca se merita, urmeaza acum sa imi iau un pistolas si sa pun in practica "poc poc, il doare pe tigan"

    PS: mai am si un baston microscopic care si-a dovedit eficienta, este atat de intimidant incat prezenta lui poate calma cele mai mari javre (nu :( nu ma refer la saracile animale)

    ai fost vreodata inconjurat de vreo 15 rockari si trageau fiecare de tine in stanga si in dreapta sa te arda
    iarta-i nene ca probabil le-a fost copilaria zbuciumata...
  8. momentan, e beta...cand or sa vada mai marii nostrii de la Yahoo ca toata lumea se plange de scrollul ala imens pe care il ai de facut cand vrei sa cauti pe cineva in lista...probabil vor schimba lucrurile in bine.

    are si ceva lucruri dragute, paste la un link youtube in chat box face sa apara filmuletul respectiv chiar in chat box, skinuri (fell in love with Icy Blue) and so on....pentru Beta, e dragut...al naibii de dragut :cigarette:

  9. Ce vise mai aveti unii dom'le...ca ati devenit admin pe linkmania, ca va dadeau toate gagicile commenturi pe hi5, ca jucati mu...Sictir Pufos ce sa mai.

    Bai, acum lasand satira...de ceva vreme am acelasi vis idiotico-cretinesc (cu mici schimbari de locatie, timp si personaje secundare) cum ca as vrea sa sarut pe cineva si nu reusesc firar al naibii de treaba...in ultimele doua vise (cele mai recente) actiunea se petrece la o manastire foarte...final fantasy style.

    PS: trebuia sa mai posteze cineva un vis pe care chiar l-a avut, nu?

  10. am simtit pe pielea mea efectele negative, ma dezumanizase intr-un asemenea hal incat a trebuit sa iau totul de la capat, cand faci totul online nici nu stii cum sa te comporti live...te comporti ca un (daca mi se permite o gluma) "robot".

    in relatiile de "amicitie" de lunga distanta e normal ca NU ai ce face altceva decat sa folosesti internetul, dar come on...acelasi oras, acelasi loc de munca si tot....email sau instant message? that shit is fucked up...

    Ca incheiere as vrea sa precizez ca cele mai triste lucruri momentan sunt hi5-ul si yahoo messenger, damn...unii au ajuns sa isi traiasca viata acolo, cine are mai multe commenturi e mai barosan si tot asa <_<

    Edit: wow O_O I really posted, how long has it been, eh? :)

  11. nu prea ii place romanului heavy metal. :D

    1) Muse nu-s metal

    2) ba...cat despre <^quote^> zic eu [sarcasm] ca ar fi cativa carora le-ar putea place [/sarcasm]

    astia-s mai mult alternative, un gen care dom'le...prea mult nu ma incalzeste, dar am cateva melodii care imi plac...sincer, doar una "Darkshines", dar in fine...I think I know someone who's gonna be happy cand va afla...daca nu a aflat deja ca vin bretonii in Romania.

  12. Yeaaah, I'm a pig...feed me! O.o I'm not even gonna bother...

    Trebuie sa recunosc ca a fost un gather chiar dragut, I finally got to see Danny :wub:

    PS: Thug (and other ppl), noi ne-om vedea la anul cand voi fi cat buricul pamantului from spiderman :lol:

    "Vedeti-va ma de gatherul vostru, eu sunt ocupat sa fiu graasss"

  13. Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara.

    Te-ai nascut si ai trait undeva prin Ireland in jurul anului 1825.

    Ocupatia ta a fost aceea de Artist, Magician sau Ghicitor.

    yeah, dau la misto sa vad ce abereaza si imi da detalii despre un stra-strabunic (din partea mamei) care era Irlandez si canta la cimpoi si fraierea lumea <_<

    Misiunea ta este sa inveti, sa termini acum ceea ce ai inceput in viata anterioara. Dezvolta-ti calitatile si invata sa iesi in fata, sa te faci remarcat. Este timpul!

    yay :\ macar si-a dat seama de ce trebuie sa fac...

  14. ca tot e vorba de "cu sau fara pc"...aruncati o privire aici..

    http://www.shutdownday.org/

    puteti sa va abtineti? :)

    m-am inscris, si normal ca pot :)

    cel mai probabil voi merge la paintball sau la un biliard, sau voi sta acasa si voi aprofunda in arta chitarii xD sau ma voi uita la un film....sunt atatea lucruri pe care poti sa le faci si fara calculator...insa nu cred ca as rezista o saptamana, ce-i adevarat si trist in acelasi timp este ca sunt legat de calculator...

  15. ascult ce imi place and nobody's gonna fucking sit down and tell me ce sa ascult sau alte chestii...

    actuala mea amica (nu s-a ridicat inca la statutul de prietena, ce sa mai zic de iubita) o face doar pentru imagine...mult de lucru mai am cu fetisoara asta si cu ce-i in capul ei <_<

  16. Nu, la scoala ar trebui pastrata decenta.

    Mi-a ajuns pana-n gat de idiotii care distrug salile de clasa si nu fac nimic altceva la scoala decat sa asculte manele la telefonul lor...

    Mi-a ajuns pana-n gat de dive premature care se imbraca de parca s-ar duce la "munca".

    Mi-a ajuns pana-n gat de idioti care se mandresc cu bautele si "chindiile" lor...acum ceva timp stateam de vorba cu o fata pe hol, era micuta de statura si parea la locul ei, vad ca are o vanataie pe mana dreapta si o intreb de unde, mandra de ea si sigura ca eu o sa fiu incantat cand o sa aud, imi spune "ah, nu mai tin minte...eram prea manga"

    In general...m-am saturat de lipsa de bun simt pe care o observ la marea majoritate a celor numiti "elevi"

    Nu zic sa fii sfant, dar bunul simt nu trebuie sa lipseasca, vorba unui profesor cu plete din scoala mea "degeaba esti inteligent daca n-ai bun simt"

  17. <_< wow frate! iti dai seama ce genii am putea crea cu chestia asta? si ce muzicieni, ce actori si artisti in general? <_<

    Totusi, contra...

    PS: primele doua randuri ale postului meu sunt bullshit :lol:

  18. Va multumesc frumos pentru toate cuvintele frumoase :D

    @andy, ce blues smecher o sa tragem frate B)

    @Horus, anytime man...anytime :lol:

    @Dani lol @ "majorule" :lol:

    @Zeal hai cu mascota....

    @ rest of the ppl (money, garf, radu, lance, black, dev, spawn :wub:, Ice, etc) cu ceva noroc ne vedem prin vara :D

  19. Mi se pare penibil modul in care de la extraterestrii ati ajuns la Dumnezeu...

    anyway...despre stire, Mr.Master, te rog data viitoare sa incerci sa urmezi stirea oficiala ci nu un copy paste de pe un site...

    Fostul ministru canadian al apararii Paul Hellyer (83 de ani) a lansat un apel guvernelor lumii, prin intermediul cotidianului Ottawa Citizen, in care le cere acestora sa dezvaluie ceea ce stiu despre tehnologia extraterestrilor cu scopul de a eradica schimbarile climatice, informeaza AFP. "Unii dintre noi credem ca unele guverne stiu multe, iar aceasta ar putea fi suficient pentru salvarea planetei noastre", a declarat Hellyer. El a cerut sa fie facuta publica tehnologia extraterestra obtinuta in urma prabusirii pe Pamant a mai multe OZN-uri, ca de pilda la Roswell (New Mexico, SUA) in 1947. Fostul ministru s-a declarat convins ca tehnologia extraterestra va permite eliminarea combustibililor fosili in maximum o generatie. Paul Hellyer si-a surprins compatriotii afirmand in 2005, in cursul unei conferinte, ca OZN-urile sunt la fel de reale ca avioanele.

    Sursa: Romania Libera

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...