Jump to content

Hyadum

Inactive
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hyadum

  1. Salut. Vad ca exista oameni care ar vrea sa se reapuce de WoW.

    Exista Head Hunters pe Kazzak la Alianta. Daca sunt doritori de o comunitate romaneasca in care membrii se cunosc intre ei si se distreaza impreuna, nu existati sa lasati o aplicatie pe site:

    hhunterz.guildlaunch.com

    @Lance mai deschide si tu messengerul ala :)

  2. cat de overpriced sunt spellstrike pants la 1000G?

    also: cat de mult ii trebuie unui guild sa ajunga la BT/MH considerand ca acum incep karazhan?

    In primul rand salut cu acest prilej. A trecut multa vreme de cand nu am mai vorbit.

    Direct la subiect: aproape orice reteta epica de la aproape orice profesie costa in jur de 1000g (vezi primalstrike la LW, hand of eternity la BS, etc) Daca nu poti face rost de 2 nether in 3 zile si de 10might in urmatoarele 3, atunci merita sa dai direct banii decat sa stai sa strangi materiale.

    Legat de guildele care acum se apuca de kara, 2 luni este super-optimist, adica asa ceva nu se intampla in mod real :) Considerand ca exista 2 echipe de 10 oameni care au gear pre-kara (adica minim full D3 sau piese epice craftate/shop/badges), sunt online in acelasi timp si progreseaza in fiecare zi, in jur de 1 luna se ajunge sa termine fiecare echipa clear kara macar 1 data. Pana sa ajunga sa se imbrace toti cei 20 in 2/5 T4 si restul full epice random si pe badges mai dureaza 2 luni.

    La nivelul asta deja se poate incerca HKM si primii 2 bosi din ZA (bear avatar si lynx avatar). In medie se iau cam 3 zile de wipe pana se ajunge sa se dea jos Maulgar de catre o guilda care face clear kara in 5-6h, presupunand ca fiecare stie ce are de facut.

    Dupa ce lumea are 3/5 T4 se poate merge in continuare cu succes la Gruul (care mie personal mi se pare mai usor decat HKM pentru ca nu are adds...e doar tank and spank si supravietuire) si la Void Reaver in TK (sariti peste Al'ar ca e mult mai greu).

    Pana aici au trecut deja 3 luni. In continuare, pe masura ce guilda se imbraca si capata experienta la 25man raids se poate trece la Al'ar si Solarian in TK, si Magtheridon (acolo o sa fie un adevarat test de coordonare). Estimativ mai trece o luna pana cand se dau jos astia 3 si se poate incepe SSC in bune conditii.

    In SSC se poate sta intre 3 saptamani si 3 luni, in functie de cat de repede invata guilda si cat de mult isi da interesul sa aiba toate cele necesare (trebuie primals pentru rezistente, flaskuri scumpe, etc)

    In aproximativ 6 luni se poate intra in raiduri de nivel T6 :)

    @Bogza: daca tu esti Stefan, vino la ostire si cauta-ma pe YM! ;) Exista un loc pentru tine in guild :yum:

  3. "pvp - ti-o poti lua mereu de la tabara adversa, very fun biggrin.gif

    rp - ti-o poti lua numai daca ai modul pvp on, in rest nu ai treaba cu nimeni, e doar pve oriented, bored zic eu"

    Wrong. RP inseamna role play. Serverele RP sunt la fel ca si cele PVE ca si sistem, dar au o diferenta majora: pe acest gen de server userul se identifica cu caracterul. Nu se tolereaza discutii sau aluzii la orice altceva decat lumea WoW. Unui alt char nu te adresezi ca unui char, cu ca unei persoane reale care chiar este elf sau orc! :P Cititi regulamentul.

    @harl3quin patchurile nu influenteaza gameplay-ul, xp-ul, questurile sau vreun obiect deja existent.

  4. 1. Legat de romani: in general asa umbla vorba pe WoW - daca vezi romani, fugi- dar asta nu inseamna ca este adevarat 100%. Nici pe departe. Invitatia facuta de mine este un pic diferita. Noi avem un clan 100% romanesc, dar ne cunoastem personal toti. :) Asta inseamna ca toti cei care vor intra si de acum inainte vor trece printr-o "proba" :P Asta garanteaza ca te poti baza pana la cel mai serios nivel pe colegii de guilda.

    2. Pentru probleme software sau hardware legat de WoW, cele mai multe raspunsuri se gasesc pe forumul oficial de support, iar daca nu exista acolo, msg me: theone_and_co o sa raspund tuturor intrebarilor in masura in care exista timp.

    3. Am vazut deja pe cineva care joaca pe Execututs. Sunt mai multi? Eu cunosc acolo vreo 30 de persoane (colegi de servici cu mine). E posibil sa imi mut si eu un char acolo daca se face migratie in masa de pe Outland.

    Deocamdata invitatiile raman valabile pentru Outland (pvp) si Nordrassil (normal) pt cei care au deja chars aici. Cei care vor sa isi faca acum, NU alegeti un realm normal, pt ca o sa va plictisiti si o sa va enervati mai tarziu, pt ca un char de pe normal nu poate fi mutat prin nici o metoda pe un server de pvp.

  5. Lol invata sa vorbesti romaneste ca sa intelegem si noi ce zici.

    Pt cei interesati de un clan exclusiv de romani pot sa ma caute pe:

    Air? - NE druid 51 full feral Nordrassil (Normal)

    Meldon - NE rogue 42 combat Outland (PVP)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...