Jump to content

AngelHeart

Forumist
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AngelHeart

  1. Am gasit acele PM-uri si imi cer scuze, dar a fost un nick asemanator si se pare ca n-am tinut bine minte.

    In rest, nu am fost deloc offtopic si nici nu mi-am spalat rufele murdare in public, doar mi-am argumentat afirmatiile si nimic mai mult. Ca te deranjeaza adevarul si cu ocazia asta vede si lumea cu cine are de-a face, e altceva. Acele murdarii au fost scrise de tine si in niciun caz de mine si ai facut-o in public, nu prin alte cai. A fost alegerea ta sa vorbesti ca la usa cortului si asta fara sa te provoace cineva la un astfel de limbaj. Imi poti verifica toate posturile si nu cred ca ai sa gasesti nici macar un singur cuvant ca acelea folosite de tine. Una e sa fi ironic si alta e sa fi mitocan.

    Si din cate vad, tu incerci sa-mi arati cine e sef p-aici si cu alte cuvinte sa tac din gura ca voi suporta consecintele. Asa ca las-o mai moale cu zeitatile. Pana una alta am luat suspend ca am avut curaj sa comentez si sa fac o sesizare, lucru care mi se pare mai mult decat anormal, avand in vedere ca erai direct implicat. Dar probabil conflictul de interese e un principiu de neatins cateodata.

    Daca eu sunt avertizat pentru "te bagi ca musca-n lapte", iar limbajul tau de strada se pare ca nu deranjeaza pe nimeni, pe mine totusi nu ma obliga nimeni sa-ti accept calitatile incomensurabile de moderator al acestei sectiuni si marele tau caracter ca om. In consecinta si cu parere de rau, prefer sa ma retrag de pe acest forum si implicit suportul oferit pentru userii Linkmania si CZTeam. Poti inchide acel topic, ca se pare ca asta urmaresti de ceva timp si sa fi fericit ca ai scapat de zeitati.

    Multumesc.

  2. Hai sa-ti mai raspund si eu o data, ca sa nu ramana lumea pe aici cu o impresie eronata, avand in vedere ca adevarul e cam departe de afirmatiile tale:

    1. Zici ca nu mai faci parte din alt staff, dar oare staff-ul unui tracker nu incepe de la clasa "uploader"? Fiind "specialist" ar trebui sa stii;

    2. Recunosc ca mi-ai dat un PM cu unul care vindea invitatii, dar imi pare rau ca s-au sters posturile din topicul noastru unde vindeai si tu cu 4-5 Euro pe Vodafone. (nu pot intra acum pe acel cont unde am PM-ul, dar se poate rezolva);

    3. Ca sa-ti subminez autoritatea, ar trebui mai intai sa ti-o si recunosc... Iar modul aversiv de exprimare, am mai zis, a fost mai mult din partea ta, eu fiind cel provocat intr-un final, chiar si prin simpla ta prezenta sau implicare. Eu nu am facut decat sa combat ceea ce minteai tu pe aici vis-a-vis de dezactivarea contului si totusi nu te-am facut in toate felurile, asa cum faci tu. M-am limitat la simple ironii si atat.

    4. Nu trebuie sa te cunosc personal ca sa-mi dau seama de ce fel de caracter ai, e suficient sa vad ce faci, cum te porti si cum vorbesti. Iar ca drept dovada, am posturile tale mai jos. Din pacate, o mare parte nu mai sunt, dar poate le gaseste cine trebuie in gunoi, daca mai sunt si daca e cineva curios;

    5. Daca tu te-ai simtit jignit de "Iar te bagi ca musca-n lapte ca de obicei", eu (si implicit restul staff-ului sau trackerul CZTeam) cum ar trebui sa ma simt de cuvintele tale de alint gen: "moderatori de rahat, aere de zei, incapabili, c(âh) Zone, inapti, mufleti, muritori de foame, etc". Cum crezi ca te pot privi acum, dupa toate astea, ca un moderator care poate fi impartial sau care ne poate respecta in egala masura ca si pe ceilalti?

    Si totusi acum ai tupeul sa vii si sa-mi spui in fata ca nu ai nimic cum noi? In concluzie sustin in continuare ca nu esti deloc persoana potrivita care sa modereze acel topic.

    Iar aceasta afirmatie, nu denota tot o lipsa de obiectivitate: "Incep sa cred ca trackerul vostru nu e demn de a ramane ca subiect important in acea sectiune, probabil sunt alte trackere mult mai importante care si-ar merita locul acolo ! (o sa ma mai gandesc la asta)" ? In optica unui moderator, ar trebui sa fim pe aceeasi linie, indiferent de situatie...

    Oare te-ai schimbat peste noapte? Acum cateva saptamani ne faceai ca pe o albie de porci si acum spui ca nu accepti astfel de vocabular aici? Nu-mi spune mie ca nu respect Regulamentul General Linkmania, pentru ca am facut-o intodeauna si aici si pe orice forum mai am cont. Avertizarile pe care le am in profil, le am pentru ca a trebuit sa intervin neaparat in acele situatii, intruncat se facusera niste abuzuri, dar nu am jignit niciodata pe nimeni si nici nu am incalcat flagrant regulamentul.

    Nu ma cred superior nimanui pe aici sau in alta parte si ar trebui sa te abtii la astfel de comentarii, mai ales ca esti moderator acum, iar numarul meu de posturi sau vechimea nu cred ca are vreo importanta si nici nu cred ca era cazul sa ma iei la misto, avand in vedere ca eu nu m-am prevalat de acest lucru.

    Mai multe nu mai am de adaugat, nu cred ca mai are rost. Ce urmeaza ar trebui sa fie mai mult decat suficient.

    Pwuahahahahaha si iar pwuahahahahahaha... si din nou pwuahahahahahahahaha . "Ca de obice" de unde sti tu obiceiul meu... sau ahhh te-a deranjat si pe tine replicile care vi le-am da pe forumul vostru de la tracker ?

    Bwueeeey invatati sa va struniti moderatorii de rahat ce aveti acolo... facuti la apelu` bocancilor... si aere de ZEI !!!! Numa` refulati !!! Si aropo de furt.... voi de unde dracu luati ma torrentele ???. daca 2 torrente au acelasi nume inseamna ca au fost luat de la voi a ? :)) cat de incapabili sunteti !!!!!

    I N C A P A B I L I !!!!!

    daba` !!! mi-am facut tractor ca sa le fac in ciuda la astia de la c(âh) Zone. Da nu delirez tataie .. poate doar marai la devilica ala ce-l ai ca avatar !

    "Datorita unor probleme tehnice, ne vedem nevoiti sa tinem oprit serverul o foarte scurta perioada. Nu stergeti torrentele din clientii de torrent deoarece veti putea intra cu ele la seed imediat ce vom fi online.Ne cerem scuze pt perioada de downtime si va asiguram ca echipa CZONE lucreaza pt a reveni in cel mai scurt timp"

    Asta scrie cand incerci sa intri pe c(âh) Zone. Se pare ca iar si-au luat-o S-au o iau incontinuu, pentru ca incepe sa devina obisnuinta.

    Dar sa nu ne miram ca cineva le vrea raul avand in vedere faptul ca au numai moderatori inapti, cu aere de "Zei" (cum bine a spus cineva aici pe un alt topic). Asadar se cred zei si uita cat de muritori (de foame) sunt !

    c(âh)-Zone a fost odata ceva (pacat de kraven, care este un tip extraordinar) dar au fost adusi cu picioarele pe pamant de niste pusti... mai destepti decat toti moderaorii la un loc.

    Sa nu se inteleaga ca am ceva cu acel tractor.. chiar numa stima pentru cativa baieti destepti de acolo, dar prostia majoritatii moderatorilor facuti la apelul bocancilor, pe criterii de pupincurism, le va aduce si in viitor numai probleme !

    Angel nu mai vorbi la persona a 3-a pentru ca tu faci parte din gasca de mufleti cu aere de zei de pe coco zone ala care incepe sa devna unul maroniu urat si mirositor.

    Aveti aere de siberia si va dati in spume ca-n bahamas... lasati-ne cu tractorul vostru si cred ca e timpul sa il deschideti (FREE Sign-UP) pentru ca in curand o sa ramaneti voi moderatorii, aka zei. Ceea ce puneti voi acolo se pune deja cam peste tot... cu nimic nu sunteti mai buni decat tractoarele alea mici de cartier.. cu free domain :)

    ce vreti ma pe Czone ? .. sa dus si trackerul ala.. am avut cont 2 ani... dar s-au inmultit pupincuristii si am iesit elegant :) Nu mai merita sa iti faci veacul pe acolo. O gramada de moderatori inapti, incapabili si cum vreti sa le ziceti !!!

    Pacat de Kraven... baiat bun si cu simt !!!

    Cei care incepeti sa va faceti veacul pe acolo... o sa aveti parte de warnuri si mustrari la tot pasul.. Li s-a urcat grandomania la cap

    ADIO C-ZONE !!!

    Daca prin "elegant" intelegi disable, da, ai dreptate...

  3. Sau e de la combinatia Intel - ATI. :P Incearca AMD - nVidia ca nu-s probleme.

    Incearca sa reinstalezi C5 curat, sau sa fie update-urile la zi, asta in caz ca e server de C5 . Erori de genul asta (cu diferite mesaje) apar frecvent, chiar si in timp ce joci.

  4. L-am jucat si imi merge bine pe un XP 1700+, 512 DDR, FX 5200 la 128. Singura problema care apare: Nu mi se vad filmuletele (logo, etc) de la inceput, si nici cateva din joc. In locul acestora apare un chenar alb pe marginea ecranului si o dunga pe o diagonala pe fundal negru.

    Stie cineva daca e o problema de la codec-uri sau poate fi ceva soft/hardware?

    Multumesc.

    :tiphat:

  5. Da, am constatat si eu cand am ajuns in camp ca am cumparat soulshot in loc de spiritshot biggrin.gif . Cred ca de la nesomn se trage.

    Am facut o incercare si la Manashen Gargoyle, dar nici o sansa momentan, ma pune jos imediat. sad.gif Trebuie sa mai cresc un pic.

    Multumesc mult, si ne mai auzim. tiphat.gif

  6. Merci mult de raspuns. Momentan raman le devotion, ca am fost sa vad mithril-ul si inca nu-mi ajung banii. biggrin.gif Pana atunci poate pica manusile. Si daca tot te-am prins, zi-mi si mie ce se pune in locurile incercuite din poza, ca la C2 nu erau.

    http://imageshack.us

    Multumesc inca o data.

  7. O intrebare pt jucatorii cu vechime : Care haine sunt cele mai bune pt SpellSinger ( elf si elfa, in caz ca difera) si unde gasesc. Momentan suntem abia wizardzi, si eu si elfa, avem pana in lvl 30. Am vazut pe una niste toale galbene, dar n-am reusit sa ma inteleg cu ea sa-mi arate sau sa-mi zica de care sunt.

    Multumesc mult. tiphat.gif

  8. O intrebare si eu, ca am impresia ca se vede ciudat grafica. Soseaua e cam galbuie cand nu e innorat sau cand nu ploua. In rest, e gri normala. Si parca sunt un pic mai sterse culorile jocului, in general, nu asa vii ca in Underground 2.

    http://img473.imageshack.us/img473/208/mw28xk.jpg

    Placa video e FX 5200 cu 128 RAM si ultimul driver de la nVidia. De miscat se misca super bine, atat ca ma deranjeaza culorile.

    La voi cum e?

    tiphat.gif

  9. La ultimele doua Underground-uri Miata a fost de la inceput cea mai buna ca handling, acceleratie, viteza, etc, iar dupa deblocare, si RX-8, mai ales la drag.

    La Most Wanted, sigur cea mai buna, cea mai frumoasa, si cea mai cautata de politie wink.gif , va fi BMW M3 GTR. Ca de 3 ani, de la Hot Pursuit 2, astept BMW in NFS. Ar fi fost frumos si un septar cool.gif .

    Si intr-adevar, Maka, fara damage, parca nu mai are acelasi farmec, cu toate ca mi s-ar rupe sufletul sa-mi vad BMW-ul zgariat biggrin.gif

  10. Nu joc de mult, si am si eu trei intrebari, poate stupide, dar nu am gasit raspuns in alta parte.

    1. Cum pun si eu desen in dreptul numelui si la ce lvl (sau cand anume se poate);

    2. Cum scriu cu bleu deasupra numelui (gen nume clan,sau o descriere, etc);

    3. Cum fac anunt pt vanzari - cumparari (portocaliu) care sta scris in continuu.

    Va multumesc. tiphat.gif

    P.S. Poate vezi si tu anuntul, Maka. biggrin.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...