Jump to content

exiled

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by exiled

  1. Nu cred ca se pot compara Mu cu Diablo2. unul este RPG ( clasificare generala ) celalalt e MMORPG, diferentza e ca in Diablo intotdeauna e acelasi storyline in Mu iti creezi singur o poveste ( cresti , iti ridici iteme , gasesti iteme si cel mai important iti faci prieteni si dusmani ). Diablo cand il joci sunt intotdeauna aceleasi questuri, in Mu Game Masterii creeaza aceste questuri ( se numesc eventuri ), amandoua sunt frumoase, dar nu pot fi comparate.

  2. Mu Online....well , am auzit de el prin martie, se juca in disperare un coleg de clasa, la inceput mi-a placut, imi facusem BK, dar pe la lvl 180 si ceva deja mergea prea greu...ma saturasem de lt7...., am luat o pauza de 2 luni si cand intru a venit la mine un DW ( Nenea_x ), voia sa-mi vanda aripi de BK, lvl2, nu am vrut sa le cumpar...ma gandeam ca pana fac eu lvl sa le port....si asta si i-am pus...atunci mi-a dat party si m-a dus prin exile...din exile in arena...direct la spot, abia atunci am inceput sa-i prind gustul jocului....si am jucat obsesiv de atunci...primele 6-7 rr le-am dat in DiViNiTy ( frumoasa guilda ), dupa care MG^SWEETY ( GM-ul ) a plecat din tara si intrau din ce in ce mai putini pe guild....atunci avand ceva amici in HH, am cerut si eu un loc cu ei...m-au acceptat si acolo am ramas pana la vreo 10 rr cand s-a rr db ( eram BK, mandru de cele 10 rr biggrin.gif ), dupa rr db mi-am pierdut rabdarea si am plecat pe alt serv de mu....si dupa vreo 5 luni pe acel server...acum am revenit pe linkmania....desigur, tot in HH. biggrin.gif

  3. Am luat si eu jocul dar am o problema cu el, l-am instalat siam copiat si crack-ul ( :) ) dar cand dau sa intru in joc se face ecranul negru pt o clipa si dupaia iese iemdial inapoi la desktop. Are careva idee despre asta?

    P.S.: Sistem: AMD Barton 2500+ , 512 RAM , FX5200 128 MB, SB Live. Desigur am si DirectX 9.0c.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...