Jump to content

Scream

Inactive
  • Posts

    701
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Scream

  1. A aparut o noua liga cu ladder care are suport oficial de la S2 - http://honwars.com/

    Eu momentan sunt pe locul 10 in Divizia 1, nu prea ma ajuta la nimic pentru ca e inca in beta dar pare promitatoare liga.

    asa si cum se joaca meciurile in liga asta? am facut cont si acum ma pune sa intru pe forum si : Step 2. Enter this confirmation code at your "Home Page URL" section . nu inteleg unde e acest home page url ...

  2. As vrea sa incerc si eu partea a doua cand o aparea,dar cum partea intai nu a fost prea bine optimizata...nush cum o sa joc.

    Advanced,e o prostie asa si nu se merita sa faca asa.

    De ce e o prostie pentru ca fiecare cavaler are o poveste ?

    On : Sper ca la 2 o sa bage Multiplayer (daca se poate,bineinteles)

    De ce sa se chinuie sa faca un "expansion" pentru fiecare character,cand poate baga characterele precum ar fi niste clase,cu tot cu poveste?

    pentru bani? :) eu zic ca e un joc care merita sa il cumperi , cel puti daca e la fel de interesant ca 1... asa ar baga intr-un joc 4 clase dar o singura poveste...

  3. THQ ne anun?? c? ne vom juca cu Moartea în Darksiders 2 cândva în 2012. Primele detalii dup?

    Darksiders 2 va merge cu firul epic în paralel cu povestea din primul Darksiders, de data aceast? îns? nu vom mai juca în rolul lui War ci în rolul lui Death.

    Noua perspectiv? va fi complementat? de noi mecanici ?i features iar vechile mecanici ale jocului vor fi ?lefuite, ne promite THQ.

    Darksiders 2 va veni cândva în 2012 pe PC, Xbox360 ?i PlayStation 3. Asta dac? trecem peste cele dou? apocalipse, cea din 2012 ?i noua dat? pentru ziua judec??ii (21 mai a fost o estimare gre?it? cu 5 luni,

    Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=3N4mIVL4HBQ

    OFF: mai bine lasai in engleza decat sa traduci cu google sa nu se inteleaga nimic din ce scrie in postul tau..

    ON : Darsiders 1 a fost foarte frumos, plus ca a fost destul de lung.. si povestea foarte interesanta... abia astept 2 poate aduce ceva in plus , si o poveste la fel de captivanta

  4. Cum pot cumpara jocul .. card and ?

    paypall sau moneybookers , sunt 2 metode destul de simple . Prin card direct intradevar iti spune ca nu sunt datele corecte, nu accepta plata direct prin card pt evitarea fraudelor.

  5. nu prea cred ca moare... ce dota a murit cand a aparut hon? intradevar au scazut jucatorii.. dar nu a murit...spre exemplu daca o sa trebuiasca sa cumparam jocul dota2 eu unu nu o sa-mi mai arunc banii pe el... si plus ca atunci cand a aparut hon , aveam 1 an de cand ma lasasem de dota...

    adevarat este ca o sa piarda din jucatori dar nu o sa moara

  6. Are you really buying that crap? Pot sa porteze tot ce vor ei, atata timp cat eroii sau itemele se numesc diferit, iar abilitatile se numesc diferit.

    Uite un exemplu: metallica a preluat cea mai mare parte din melodia 'tapping into the emotional void' (excel) si au transpus-o in enter sandman, una din cele mai populare melodii metallica. Nu e copyright pentru ca difera putin. E acelasi lucru si aici.

    nu conteaza ca se numesc altfel atata timp cat faca acelasi lucru...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...