Jump to content

mad_eye

Inactive
  • Posts

    611
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mad_eye

  1. Si totusi america are un presedinte aproape negru ...ca oricine poate vedea ca obama nu e 100% negru.Rasismul asta e exagerat.

    n-am o problema cu nimeni ,cu exceptia tiganilor care sunt niste badarani si animale.

    Dar daca negrii sunt animale sau alta rasa atunci este vina noastra ca nu le-am fortat o educatie exigenta.

    Sunt sigur ca daca am educa fortat "animalele" in cateva generatii am fi toti egali.

  2. macar negri stiu sa vorbeasca si totusi sunt de 200-300 de ani in america in timp ce tiganii sunt de mai bine de 500 de ani in Romania si sunt din ce in ce mai prosti cam asta ar fi diferenta intre tigan si negru.

    Sunt de acord cu faza Vadim presedinte ...chiar daca e enervant si etc...macar el ne-ar scapa de tigani care sunt o problema majora in tara asta...

    Uitati cateva legi ca sa scapam de tigani :

    1. Colectarea de fiare vechi fara echipament corespunzator(care consta in masini de colectare ci nu carute) si permis de colectare este interzisa si amendata corespunzator legii prin taxe de 1000-5000RON ,respectiv un an de arest

    2.Ascultare "muzicii"(manelelor) la un nivel de peste 100 dB este interzisa si amendat conform legii cu 100-500 ron

    3.Circulatul pe strada fara articole vestimentare corespunzatoare este amendata conform legii cu 500-800ron

    mai completati si voi si hai sa facem o petitie sa o trimitem la paralamentul Romaniei ,daca stragem destule semnaturi vor fi obligati sa aprobe aceste legi.

    http://recurs.wordpress.com/2009/08/20/leg...a-tiganismelor/

  3. "Alo 112 extraterestri au aterizat in fata blocului si fac prea mult zgomot incecand sa-mi rapeasca vecina si eu nu pot sa dorm ".

    "Alo 112 a intrat cineva pe gaura cheii!"

    "Alo 112 am microfoane dispozitive de interceptare in casa si nu pot vorbi in Spania " (asta e ce mai penala ,daca are oare cine crede ca le-a pus acolo daca nu tot politia :)) )

    "Alo 112 ,am pierdut puiul "

    ROFL la ce te poti astepta ?Romania the land of all imposibilities.

  4. si chiar daca ar candida, cine dracu l-ar vota?

    Pai cred ca mai mult de 10% din populatia tarii sunt rromi(chiar daca unii n-au drept de vot) + ca mai avem manelari,cocalari,oameni prosti ,etc.

    deci are shanse din pacate.

    :hair:

    Ar trebui sa fie o lege prin care un candidat la presedentie sa aiba un Iq minim 110-120 sa zicem(sa nu patim ca G.W.Bush care are iq-ul unei maimute) si sa aiba anumite cunostiinte generale (sa fie supus prin urmare unui test inainte sa poata candida). :readthis:

    Asa din pacate orice prost care strange semnaturi poate candida.

  5. Bravo lor:D . Deci se poate :).

    Probabil ca multi ar face ca ei daca li s-ar oferi oportunitatea .Din pacate sistemul de invatamant romanesc e lipsit de oportunitati si sanse de as e afirma pt elevi.

    eu nu am facut nimic , dar tu ai zis de naomi si sexy braileanca ca is de cacat , deci trebuie ca tu sa fi facut ceva ca sa fii mai presus de ei ..

    btw.ei au facut ce au facut sa iasa din viata lor de rahat , chiar daca insemna sa se faca de rusine la tv

    Decat ca naomi sau sexy braileanca mai bine un cersetor imputit.Banii nu merita sa te faci de un asemenea cacat. Te asigur ca aproape orice ai face e mai presus de asta.

  6. Cu Ceausescu probabil ajungeam departe.Oamenii acu au libertate si uite ca toti se strica(vezi manelisti ,emo si alte porcarii) + ca a crescut rata mortalitii foarte mult si cea a natalitatii a scazut, sa nu mai vorbim ca oamenii sunt din ce in ce mai prosti.Pe vremea comunismului invatamantul era mai de calitate din unele puncte de vedere.

    Comunismul avea defecte dar avea si puncte bune.

  7. Ok deci am un router Trendnet TEW-452BRP si net prin rds ...faza e urmatoarea pe cutia placii de retea si pe cea a routerului scrie ca pot prinde 108mbps(adica 13.5mb/s) dar eu n-am depasit niciodata 2mb/s in schimb prin cablu am prins si 5mb/s ...si nu nu e faza de distanta ca mam dus si cu laptopul langa router si viteza e aceeasi ,l-am si upgradat firmware tot acelasi lucru .Poate sa ma lamureasca cineva daca trebuie sa fac vreo setare sau sa schimb routerul?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...