Jump to content

killy

Forumist
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by killy

  1. Faza buna cu lansarea noului server e ca mi-a venit cheful de Mu. Faza naspa e ca ma joc pe alt server ce nu e linkmania...dar e fun.

    Pacat...nu inteleg o chestie totusi...serverul era lansat, toate bune si frumoase, doar un miner ce trebuia exclus...si totul era bine mersi...

    Totusi dintr-o data, cum a fost descoperit minerul..."nu se mai poate"..."sunt probleme mari, nush cand reusim sa-l refacem".

    Ceva e putred in Romania.

  2. As vrea sa joc un shooter,dar ceva fara armata. Un joc gen undying. Adica sa nu fiu neaparat militar sau legat de armata, sa aiba si o poveste. Daca ati jucat ceva de genul asta si v-a placut sa-mi ziceti si mie ca m-am cam saturat de "I I Captain" si de "Sir Yes Sir" si am tot cautat dar n-am gasit nimic sa-mi placa. Multam.

    M-am uitat pe aici

    dar majoritatea is cu armate, razboi etc,

  3. am inceput acum cu catanzaro din serie c in italia. sper ca in 3 sezoane sa cistig liga :P

    am jucat cu inter si e muuult prea usor. am cistigat din primul sezon tot si apoi mi-au dat 40 mil de transferuri si deja is imba... in serie c e mult mai greu cu o echipa mica.

    pt cei care vor sa se joace pe net cu un prieten..eu am reusit doar cu hamachi. daca vreti info mai multe dati un pm.

  4. Astept Clive Barker?s Jericho. E o noutate, nici nu shtiam ca o sa apara :)

    Clive Barker's Undying a fost unul din jocurile mele preferate. Pentru vremea lui a fost ceva nou si e unul din putinele fps-uri pe care l-am jucat in single player de mai multe ori cu aceeasi placere. Sper ca si noul Jericho va fi cel putin la fel de tare. :cool2:

  5. Intel Pentium 4 1.60Ghz

    Nvidia GeForce FX 5200 128 MB

    768 RAM(ieri am cumparat 512)

    Win XP SP 2

    .........

    Am maxim 7fps cu ABSOLUT tot la LOW

    Ce trebe sa fac sa am +20 FPS???(sa vad la distanta mare)

    Ce upgrade la calculator trebe sa fac?Sau in calculator.

    Anything

    Eu ma joc pe

    CPU SEMPRON 2800+

    512 ram

    GeForce 6600TD.

    Totul pe mediu si se misca super. Doar ca dupa vreo 2 ore de joc trebuie sa dau un restart. Am incercat sa pun si pe high dar frameaza destul de des si am renuntat.

  6. e adventure... sincer din screenuri nu inteleg prea multe...

    http://www.gamespot.com/pc/adventure/evidence/index.html

    E adventure. Si e "gratis". Adica eu l-am luat de pe un torent si dupa ce l-am instalat nu mi-a cerut nici un cdkey si are multe parti ce se joaca online. E in genul filmului Saw. Adica un criminal, pe care tu trebuie sa-l prinzi si pe ce avanseziin joc primesti tot felul de indicii, poti sa vorbesti online cu altii care incearca sa-l prinda pe Phoenix(asta e numele criminalului). Cei ce se asteapta insa la un joc de animatie vor fi dezamagiti, deoarece tot jocul e format din filmulete adevarate( cu actori adevarati) si o sa aveti parte de la femei legate la maini ce se tarasc pe jos pina la cadavre prin multi filmate. O sa va povestesc mai multe dupa ce o sa mai avansez si eu. :)

  7. cu Craiova joc si eu. Azi cistigai campionatul in primul sezon si in Champions League ma rup PSv si Chelsea. Asa ca nu prea am sanse la cupa. E naspa ca e alb cu galben si ma chiorasc sa citesc si in plus in RO nu prea vor jucatori buni sa vina. In rest e super jocul.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...