Jump to content

soareadi

Inactive
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soareadi

  1. salutare.am si eu o intrebare.am o camera video sony cu inregistrare pe hdd.cum pot sa o transform in camera web?in manualul de utilizare al ei nu am gasit asa ceva.

  2. seara buna.am o problema la care nu-i pot da de cap.am intr-un calculator un worm " win32.agent.ib "

    descoperit de kaspersky dar care nu il poate nici dezinfecta si nici sterge.am cautat pe goo dar in afara de cateva informatii despre ce face wormu respectiv nu am gasit nimic despre cum sa-l sterg sau sa-l dezinfectez.

    as fii recunoscator cu ceva solutii pt a scapa de chestia asta .solutii nu de genu ...reinstal win si gata.asta e cea mai simpla:D

  3. salutare lume

    desi folosesc modzilla nevasta se incapataneaza pe ie.de ieri am o problema cu sonoru de pe paginile web on-lin.nu se mai aude nimic.winampul merge media playeru e ok,totul se aude mai putin sonorul de pe web.care ar fii cauza?

  4. deci am si eu in sfrsit fibra,dar ca de obicei ceva tot nu mere bine,sau poate da :D .deci conexiunea broadband merge struna dar cand se conecteaza placa de retea si isi aloca ip-ul pica netu.ii dau repair,imi scrie ca invalid ip si mere netu struna.ca si placa de retea au un gigabite ethernet network pci rev.d

  5. pharrell666 scuze ca ma bag ca voda in loboda da tu prea esti credul.chiar crezi ca tot ce zboara se mananca?si yo am vazut pe yotube 2 care sa bate-au cu sabii jedy da stiu ca asa ceva nu "ezista".de unde stii ca nu e un trucaj?atatia ti-au zis ca nu mai exista longhornu da tu tot meri inainte:))

    ps:i-ati vista cu liceentza si ai longhornu cautat

  6. cum se zice si despre facerea lumii"la inceput a fost lumina":))tot asa a fost si cu longhornu...asta era numele de inceput al vistei.a inceput ca longhorn si s-a terminat ca vista.nu are rost sa mai cauti ca nu gasesti informatii despre longhorn decat sub numele de vista.sorry

  7. de vre-o saptamana ma confrunt cu un adevarat dosar X-file...pornecs calcul,merge netu de zbarnaie,dar pe la amiaza incepe sa dea rateu.am abonament de 9 pe cl cu telefon si pana acuma am fost cat de cat multumit,numai ca na orice minune tine 3 zile.deci am telefon,ip-ul e recunoscut de modem dar nu am net.cei de la tehnic mi-au schimbat modemul ca cica e vechi si din aceasta cauza asa merge dar degeaba.de virusi nu prea cred ca e cazu,am kaspersy.sugesti?:(

    sau macar sa recunosca ca sunt depasiti sau serverul de cartier a luat-o razna

  8. de o saptamana , in fiecare dupa masa de la ora 15:40 m-i se intrerupe netu,am abonament pe cl+telefon.culmea telefonul merge,modemul recunoaste ip-ul retelei dar nema net.am facut greseala sa sun la tehnic....explicati_e o problema pe undeva...se v-a rezolva....dar vine seara si netu zbarnaie:))a doua zii totul se reia de la capat.deci unde e problema?ora 15:40 a sosit nema net dar tel merge:))

    ps:tocmai am observat o chestie.....ca sa pot vedea o pagina in acest timp trebuie sa-i dau tot timpul reparir la local area conection asa se incarca pagina pt 2 sec.

    ps2 :sugestii?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...