Jump to content

Killer_XP

LinkManiac
  • Posts

    473
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Killer_XP

  1. Cea mai echilibrata liga e de departe "Cupa Nostalgiilor". Toate echipele au jucatori numai de 90+, iar obiectivul e acelasi pentru toti (locul 10). As zice si cea mai distractiva... sunt echipe nationale cu cei mai legendari jucatori. Cine n-ar vrea sa antreneze o echipa care ii aduna la un loc pe Henry, Zidane si Platini, o echipa care ii aduna pe Messi, Maradona si Di Stefano sau una cu Pele, Ronaldinho si Roberto Carlos? :)

     

    Liga "Campioni Europeni" nu cred ca a mai fost actualizata de sezonul trecut, sau nu inteleg eu pe ce criteriu au fost echipele de acolo.

  2. 9 minutes ago, Athreyu said:

    Etapa asta ne-a luat prin surprindere, cel putin pe mine ..aveam jucatori buni la antrenament ca deobicei, antrenamente ce se terminau cu o ora inainte de jucarea meciului in mod normal si acum cand am intrat pe osm vad ca este deja jucat meciul, din fericire pentru mine am batut cu 5-2 in deplasare cu cateva rezerve :)))

    Aveam la antrenament:
    Atacant calitate 89
    Mijlocas calitate 96
    Aparator calitate 93
    Portar calitate 92
     

    Pff, nu stiam ca se mai intampla si de-astea. Eu ma bazez pe minutul asta :))

    osm.jpg

    • Upvote 1
  3. 1 hour ago, AngeL said:

    Ce topic?

    Morning

     

    Neata! O sugestie normala si prezentata cu bun simt, zic eu. Nu stiu daca a fost inchis pentru a evita anumite conflicte, topicurile de la plangeri fac de obicei cateva pagini de intepaturi si insulte pana sunt inchise. Si chiar si atunci, tot primesc un raspuns de la staff inainte sa fie inchise.

     

    • Upvote 3
  4. Buna seara,

    Urmand exemplul logic si normal din sport, cred ca titlurile obtinute cu ajutorul "substantelor" interzise ar trebui sa fie retrase.

    Cu alte cuvinte, nu cred ca un jucator prins, dovedit si sanctionat pentru "dopaj" ar trebui sa se regaseasca in apropierea sintagmei "Hall of Fame". Ma refer aici la baza de date pe care au fost sanctionati - poate pe alte baze de date au jucat corect.

    Cu respect,

    in numele jucatorilor corecti,

    KXP.

    • Upvote 5
  5. Mai vreau si eu intr-un campionat :). Si fiindca pe noua versiune antrenamentele sunt mult mai importante, propun sa gasim o solutie sa incepem toti in aceeasi zi. Pentru campionatul actual nu s-a dat nici macar o notificare pe forum. Daca nu citeam formul la timp, probabil nu prindeam nici macar o zi din presezon.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...