Jump to content

jfclaudiu

LinkManiac
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by jfclaudiu

  1. Acum 27 minute, MuTechGuy a spus:

    Trebuie mai intai sa pui acest Patch de mana, apoi pornesti Launcherul. Dezarhivezi Patchul langa main.exe in folderul de joc.

    https://mega.nz/file/j902wYIJ#0vGPba2cqn6lDyA0VPAU4khjMa6pUVktDWeLCYBodr8

    Multumesc! Acum functioneaza!

    Descarcasem si eu acest patch, dar nu l-am dezarhivat in directorul jocului pentru ca nu contine niciun fisier, doar directoare goale.

    P.S.: Aveam un Staff of Archangel, acum a disparut.

  2. Acum 3 minute, MuTechGuy a spus:

    Iarta-ma, bat campii de oboseala. Launcher, in el ai optiunea de full screen daca debifezi window mode. Daca nu si nu, ai un folder in client numit Script, si poti face si de acolo.

    Daca debifez window mode, nu se vede full screen. Se vede asa. Dar nu mai conteaza, pentru ca joc in window mode si F12 functioneaza ca minimizer.

  3. Cand pornesc jocul cu optiunea "Winmode" debifata, imi apare asa. Daca apas F12, se face full screen, dar ramane o bordura neagra sus si dreapta. Daca apas de inca 2x, imi iese din joc. La fel se intampla daca dau ALT+TAB.

    Mi-ar placea daca ar avea un minimizer, sa-l putem ascunde, sa mai putem face una-alta.

  4. Comunitatea Linkmania angajează admini și jucători cu sau fără experiență (băieți sau fete) pentru jocul Counter-Strike 1.6.

    Înainte de toate, vreau să explic puțin despre ce este vorba.

    Avem nevoie de acești oameni pentru a forma o echipă sau mai multe, formată/formate din 5 jucători, cu care vom participa în competiții de Conter-Strike 1.6. În aceste competiții, vor juca echipe din toate țările lumii, la cel mai înalt nivel. Pentru a ne putea ridica la acel nivel, avem nevoie de foarte mult antrenament. Jucătorii se vor antrena 4 sau 8 ore / zi, atât cu jucători buni, cât și cu cei slabi (începători), așa-numiții "carne de tun". Adminii, vor supraveghea pentru buna desfășurare a jocului.

    Premiile în aceste competiții încep de la 10.000 € și ajung la 1.000.000 € sau chiar mai mult (da, ați văzut bine). Acești bani vin de la sponsorii ce investesc sume uriașe în reclamele ce apar pe site-uri, forumuri, steaming, etc. Câștigurile din aceste competiții sunt cu mult peste cheltuielile ce le vom avea.

    Programul de lucru va fi de 8 sau 4 ore, în 3 schimburi, respectiv 6 schimburi.

    Salariul începe de la 400 € și ajunge la 2000 € / lună, în funcție de experiența pe care o aveți, plus bonusurile ce vor veni din competițiile ce le vom câștiga.

    Plata salariilor se va face bilunar într-un cont bancar sau paypal.

    Vârsta minimă este de 18 ani.

     

    Cei interesați, vă rugăm să lăsați un comentariu sub forma:

    Nume: Ionescu Marian

    Vârsta: 19 ani

    Experiență: N-am niciun fel de experiență / 2 ani experiență ca jucător, 5 luni ca admin, dar la un nivel mediu / 9 ani experiență ca jucător (am jucat un an în PGL) la un nivel înalt și 2 ani ca admin / etc

    Programul de lucru: Doresc să lucrez schimbul 1, 8 ore / Doresc să lucrez 4 ore, schimbul 5 / etc

     

    Ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele ce prezintă încredere. Cei selectați, vor fi contactați printr-un mesaj privat, în care li se va comunica adresa serverului și ora când va avea loc interviul.

    Dorim seriozitate maximă din partea voastră, cum și noi oferim la rândul nostru.

    Pentru orice întrebare, nelămurire, vă rugăm să o faceți într-un mod civilizat, fără injurii, insulte, sau orice altceva ce se abate de la acest subiect. Comentariile ce nu respectă aceste reguli, vor fi șterse.

     

    Cu stimă, echipa Linkmania.

  5. 5 hours ago, G25 said:

    Salut Ma numesc RCPlayer-Ro si vreau sa va anunt ca dorec intrarea unui admin pe servar intre orele 18:00   21:00

    Multi codati , uitativa pe topicu cu , codati!!!!

    Te inteleg ca ai vrea sa fie admin cand intri pe server, dar fiecare intra cand are timp. La servici, seful iti spune programul de lucru, in schimb aici, n-ai cum sa-i impui cuiva sa intre de la ora x sau y.

  6. Am incercat si ProcessTamer, este bunicel in comparatie cu altele dar nu este ceea ce cautam eu. Programul din link-ul de mai sus face exact ce vroiam eu. Cu alte cuvinte, daca o aplicatie foloseste 100% din procesor, cu "BES – Battle Encoder Shirase" poti seta ca respectiva aplicatie sa foloseasca 76% din procesor spre ex. ;)

  7. Stie cineva vreun program care sa poata forta o aplicatie sa foloseasca un anumit procent din procesor ? Ex.: Am mai multe aplicatii... 1 din ele vreau ca sa foloseasca 23% din procesor, alta 14%, alta 6%... etc. Nu vreau programe gen Task Manager care stie sa seteze prioritatile doar Realtime, High, AboveNormal, Normal, BelowNormal si Low.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...