Jump to content

JordaN

Inactive
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JordaN

  1. Daca ai abonamentul mare stickul de internet mobil este gratis. Eu am unul si pot spune ca e ok pentru stream youtube si alte lucruri de genul.

    M-am jucat si cs dar cu lag 80-100. Se zice ca e nelimitat dar dupa cateva sute de mega iti taie viteza la jumate. Viteza e de 200-300 kb (cel putin asta prind eu).

    Vodafone-ul nu merita..in comparatie cu RDS-ul. Am avut si iti taie repede banda.

  2. anticonceptionale ftw, no stress. (doar sa nu uiti pastila)

    Parerea mea este ca esti mai sigur daca ai si tu prezervativ si ea sa isi ea anticonceptionale ,

    Nu cred ca vorbesti din experienta pentru ca dai o groaza de bani si e o prostie. Nu trebuie sa vii cu tot arsenalul inventat pana in 2010.

    Cel mai sigur este cu anticonceptionale + prezervativ + metoda calendarului + soldatei pe afara + oral all in one. lolz:)

  3. In legatura cu calendarul Mayasilor care s-a terminat 2012.

    Au mai fost si alte popoare cu calendarele lor care s-au terminat de foarte mult timp. Nici atunci nu s-a terminat lumea si nici acum, in 2012.

    Asta ne arata cat de prosti sunt oamenii si usor de manipulat. Habar nu avem cate secrete sunt ascunse, pornind de la vacinurile alea idioate pe care o gramada si le-au facut si au fost testate in 2 saptamani de la aparitia gripei aviare, porcine..bla bla. Sa fim seriosi!!

    Eu dintre toate vrajelile, cum a fost si cea cu acceleratorul de particule..o sa murim (again)..care de fapt la randul lui a mascat un eveniment politic, cred doar ca pamantul este suprapopulat iar de la nishte banale fructe din piata (tratate..ca asa sunt toate) pana la sucuri si alte lucruri ambalate vom muri..usoor,usoor.

  4. Mai exact vrei sa spui ca ai inregistrat un domeniu in care scrii despre neobux si pui 2 linkuri catre cei care nu stiu despre ce e vorba, se inregistreaza si castigi si tu bani. Pe deasupra ti-ai mai pus si un google ads (daca e al tau sau al hostului) si incerci sa-ti faci reclama..din cele 2 posturi ale tale nu rezolvi nimic.

    Pe deasupra ca sa stii sigur cum sta treaba in lumea asta, trebuie sa investesti bani ca sa faci bani.

    Neobux-ul e pierdere de vreme, site-ul face bani de pe useri. Mai bine folosesti timpul pentru a invata anumite lucruri cu care poti scoate bani adevarati. Pentru ca timpul inseamna bani.

  5. Din cate imi aduc aminte cei de la yahoo au schimbat modul de peering de genul client1 - server - client2 exact din acest motiv, flood.

    Da-i un scan si reinstall la mess, vezi cum se comporta.

  6. In primul rand vreau sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi, un revelion fara coma, sanatate si bucurii :D

    Am primit o placa de sunet de la creative "blaster X-FI xtreme audio" merge perfect, am conectat combina prin ea. In schimb am nishte casti cu microfon care sunt pe usb si intra in placa de baza....dupa ce am instalat driverele de la placa noua de sunet mi-a disparut sunetul de pe casti si as vrea sa stiu daca exista vreo metoda sa le folosesc pe amandoua odata sunetul de pe placa de baza (casti) si placa separata, sau macar pe rand.

    mersi frumos.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...