Jump to content

lpboy

Forumist
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lpboy

  1. La mine merge cu 0.02kb/s.Mi-a luat 10 min sa intru pe linkmania.

    Pe msg nu se mai conecteaza,pe odc imi apare connection timeout,pe Mu am numai lag,radioul isi da buffering din 3 in 3 sec,imi ia 3 min pana intru pe mail...

    Pe scurt rds sucks la greu.Degeaba au bagat nelimitat,cat poti sa dldezi cu 0.02kb intr-o luna?Sunt atat de nervos ca-mi vine sa le bag nelimitatu pe gat.

    Sunt din buc :angry:

  2. vreo 500-600 mega depasiri.Ar fi beton ca in prima mea factura de net , pe langa taxa de instalare,abonamentu,convorbirile pe mobil,cei 10 m de cablu suplimentar sa vad si depasirile. <_<

  3. Nu stiu exact daca s-a vorbit despre cazul meu pe hub(in general las calculatorul sa dldeze si eu ma duc la alte treburi)

    Hubul este bunicel.Pacat sunt foarte putini care stau non-stop

    PS mesajul precedent l-am pus fara sa fi vazut mesajul tau .Acum m-am mai linistit

    merci :)

  4. Cum zici tu Levente:"Tzeapa"

    Dar asa face RDS bani?Profita de proaspetii utilizatori cablelink care nu stim prea multe la inceput,doar ne bucura ca am scapat de dial-up,si cand vrem sa donwloadam ceva ne uitam la trafic si zicem:"hai ca pot sa dldez si asta ca nu am decat 20 mb trafic",ca apoi ,surpriza sa ma trezesc la sfarsitul lunii cu o factura mare cat prostia celor de la RDS

    Depaseste orice limita

  5. nwRADU:si eu am aceasta problema.

    Dupa ora 12:00 nu mai contorizeaza nimik

    Stiu ca am facut trafic de peste 600 mb numai intr-o zi,dar traficul a ramas la fel; abia dupa vreo 3 zile mi-a venit vreo 20-30 mb in plus la trafic.

    Eu sunt din Buc

  6. salutare tuturor

    azi am semnat contractul pentru cable link... in maxim 45 de zile se pare ca imi vor instala toata shandramaua... sunt din timisoara, si as avea si eu cateva nelamuriri (odata ce cele legate de depasiri par a fi rezolvate)

    am optat pt. abonamentul de 15$, cu 4 gb si 512kb metropolitan. intrebarea este: am 512kb cu toti clientii din metropolitan?... adica daca cineva este pe 9$, el imi face uploadul la 256?... sau doar cu cei care au abonament ca mine sau peste?

    512kb/s???

    :o

    Ce face RDS,mareste si viteza din februarie?

  7. De 3 zile incoace netu merge ca un kkt.De pe linkmania dldez cu sub 20kb/s(noapte si dimineata) pe dc++ scade sub 1kb/s,radioul isi da buffering din 5 in 5 sec,pe msg nu se mai conecteaza etc.

    Am sunat astazi la suport si mi-au spus ca asa este normal(...adika ei sunt anormali)

    Cum se face ca acum se misca asa de prost si la inceput(cand mi-am pus net)mergea

    sa dldez cu peste 100kb/s(de pe linkmania),pe dc++ merge cu 20kb/s si radioul isi dadea buffering doar la inceput ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...