Jump to content

GoKu

Inactive
  • Posts

    618
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GoKu

  1. Si Rawlings face automat resurect la coechipieri, dar chestia cu reinviatul face parte dintr-un sistem ingenios si dpmdv, bine echilibrat. Nu poate Rawlings sa faca fata singur, trebuie sa mai fii si tu atent sa-i reinvii pe ceilalti, dar in general daca stii sa abordezi cu personajul potrivit fazele de lupta nu prea iti mor camarazii.

    Voi pierdeti din vedere faptul ca jocul asta face parte din noua generatie de shootere, in care in loc sa impusti cu nemiluita ca in Serious Sam ai parte de o poveste bine spusa, de action sequences (partile in care trebuie sa apesi combinatii de taste ca sa treci mai departe), de o grafica incredibila si de 6(!) personaje pe care le poti controla la alegere, fiecare cu abilitati speciale si care mai si vorbesc cu tine cand nu esti in pielea lor.

    Mie unuia sunetul mi-a placut pe o placa audio integrata, ma gandesc cum ar fi fost cu un Creative Xi-Fi si sistem de boxe surround...

  2. As putea sa-ti dau si eu link-uri de la multe alte site-uri unde jocul e foarte bine cotat, dar nu vad rostul. Eu unul il am, imi place si il joc. Asta nu inseamna ca trebuie sa va placa si voua, fiecare cu gusturile lui. Am doar pretentia sa-l jucati inainte sa incercati sa emiteti o parere.

    End of story.

  3. 1. Daca nu dai nume, nu inteleg de ce ai mai postat aici.

    2. Nu ai precizat nick-ul, data/ora aproximative si serverul pe care ai luat ban. Daca nici macar n-ai luat ban, iar nu inteleg de ce ai postat aici.

    3. Inca un post dupa tiparul "noi jucatorii suntem niste mielusei, ne persecuta adminii".

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...