Jump to content

Makavelli

Inactive
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Makavelli

  1. E intotdeauna mai distractiv / atractiv / interesant sa joci cu si impotriva unor jucatori umani decat inconjurat de scripturi , boti previzibili si slabi , etc.

    Iar evolutia e ... rpg -> mmorpg , nu invers. Single player joci cand devii prea nostalgic si cauti questuri interesante. dar odata ce spiritul competitiei revine, te intorci la mmorpg .

    fact : nu exista rpg jucat single (chiar si pe hardest) care sa puna probleme mai mari unui jucator decat atunci cand joaca impotriva unui alt jucator , eventual mai experimentat ca el . Diferenta de experienta dintre jucatori -> evolutie (din nou) in sensul ca cel mai slab se perfectioneaza spre atingerea nivelulul de "cunoshtinte" a celui ce l-a dominat.

  2. Dak cea din poza e pedeapsa pt lansarea unui srv l2, imi asum riscul tongue.gif

    Serios vorbind, help.htm nu functioneaza pe srv l2off , iar pe l2j se poate patchui sau modifica manual (shterge sau modifica respectivele sintaxe acceptate de srv).

    Si eu ash merge pe l2j (dak ar fi sa ma joc) datorita implementarilor care se apropie de srvs oficiale , in timp ce kiturile de l2off(c1beta modded evident) sunt cu vreo 2 ani in urma , la ceea ce ofera. On the other hand, l2off ofera stabilitate (lipsa de reboots la fiecare 2 ore sau cand apar erori in db), suport pt nr mare de jucatori, geodata working.

  3. La orice srv l2j , datorita existentei xmlurilor , se poate edita orice skill in detaliu. Reprezinta un mare avantaj. Pe de alta parte, un server l2off care sa aiba implementate c3 skills , c3 mobs si locatiile c3 (poate apar si raid bosses intre timp tongue.gif) ar multumi jucatorii ... in masura in care nu va fi lag, rebooturi neanuntate , iar GMs se vor ocupa de srv.

    Unde scrie ca e ilegal sa faci srv de l2 atat timp cat nu ceri bani celor ce joaca pe el ?

    Eu personal, nu cunosc exploits pt l2off (nu ma refer la skywalk, terrain exploit sau alte aberatii pe aceeasi tema). Poate ma ajuta cineva cunscator in privinta aceasta, pt testing. Use PM function.

  4. Serverele l2j care ar putea deveni jucabile nu au jbf modificat -> majoritatea comenzilor catre srv (care nu se gasesc in menu la npc, dar sunt acceptate de srv) functioneaza. That sux pt gameplay.

    Pe srv l2off nu prea exista bugs / exploits , partea proasta e reprezentata de posibilitatea redusa de a-l patchui ca sa mearga toate chestiile de pe c3 , sa zicem.

    Personal, intre un srv injectabil si unul demodat, aleg pe cel mai stabil dry.gif

    l2off ftw

    e-on ... use ODC (cel mai rapid) , sau torrents

  5. @D3MENTU - PR are 138 parca critical rate si HE-ul 158

    Defapt, ash spune ca e mare diferenta.

    Deoarece intrebare din topic era cine e cel mai tare arcas , nu care arcash e cel mai bun la farming , e irelevant hex-ul PRului (pt ca nu va prinde in pvp) .

    Personal, am jucat mult timp cu PR-ul pe 5X xp rate. Are cel mai mare str, implicit face cel mai mare dmg, dar nu exceleaza la acuratete + cel mai scazut crit rate.

    HE-ul este probabil un char bun (nu am jucat cu el) fiind un semi-tank datorita statusurilor sale .

    Atm, joc de 6 luni (cu pauze tongue.gif) cu SR . I like it more than PR smile.gif

    degeaba sws, rangerii fara focus, guidance, dw sunt terminati smile.gif

    Problema reala care apare atunci cand se pun intrebari "care e mai bun" este aceea ca jucatorul in cauza (in 90% din cazuri) , nu se refera la setarile de pe retail. Orice char e bun, in ideea in care jocul asta e facut astfel incat sa fie jucat in party, pt ca chars sa se completeze intre ele.

  6. Fa-ti un control smile.gif

    Cum sa joci Kal cand exista alte 100 de mmorpgs care chiar merita jucate ?

    L-am jucat, nu se merita decat dak eshti asiatic. Numai ei ar fi incantati sa vada ca ursii ingenunchiaza ca sa le poti taia capatzanele , atunci cand ii domini. + muzica proasta + multe elemente asiatice + poor graphics.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...