Jump to content

MegaTooth

Inactive
  • Posts

    746
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MegaTooth

  1. Deci domnu esti pe un forum public, inteleg ca scrii cu prescurtari gen 'P', 'K' si 'C'. Dar ce anume intelegi tu din 1 PV USC.

    Si pe langa asta, scrii cu CAPS LOCK ceea ce mi se pare o prostie. Daca tot e forum public, cred ca ar fi bine sa ne intelegem cu totii, nu sa scrii cu prescurtari pe care le folosesc doar fetitele de clasa a 5a.

    P.S. Arata-mi unde te-am jignit. Ca ti-am zis ca mai prost de atat nu poti sa scrii ? E jignire doar daca te simti cu musca pe caciula.

    1 PV USC = o placa video EVGA UltraSuperClocked. Nu e chiar asa de greu sa iti dai seama... :violent:

  2. Mda, stiu ca au aparut mai de mult dar nu exista niciun topic despre asa ceva... Imi pare rau ca nu mai pot sa fiu activ pe linkmania forum ca altadata.

    Oricum chestiile astea cu evolutiile la hardware este ametitoare..., si costisitoare pentru cine vrea sa fie in top hardware.

  3. Au aparut GDR3 la 1333Mhz si implicit placi de baza care suporta DDR3! Cu P35 chipset

    DDR3 se anunta ca fiind de doua ori mai rapid ca si cele mai rapide module DDR2 actuale, si vor oferi latimea de banda necesara pentru lucrul cu sisteme cu procesoare cu doua sau mai multe miezuri. Avand in vedere ca tensiunea de alimentare a memoriilor DDR3 este mai mica (1.5V, fata de 1.8V la DDR2), ele sunt solutia cea mai eficienta pentru sisteme desktop, mobile sau servere.

    http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2989

    http://www.hardwarezone.com/articles/view....d=6&id=2246

  4. Sabotor..pentru a ma scuti de un efort, sunt hdd s-ata recunoscute de sp2?

    Totusi...ma gandeam ca vista va recunoaste hdd s-ata. Poate nu e totusi asta problema.

    ... conteaza placa de baza nu hdd-ul pe s-ata 1 sau 2 pentru ca la instalarea XP.SP2 sa nu mai folosesti disketa pentru s-ata!

  5. Nvidia a lansat pe site-ul lor "Vista Quality Assurance", pagina pe care se pot gasi drivere necesare la componentele Nvidia pentru a rula Vista.Deasemenea se pot raporta si bug-ri pentru driverele respective.

    Mama, mama ce bombardati o sa fie cu tot felul de prostii!!!

    :beer: LINK

  6. O "gasca" de nuclee... :whistle: Insa nu ruleaza pe Vista. Sa fie "vorba" ca peste un cincinal sa apara alt sistem de operare. Se pare ca Billy the King face salturi din 5 in 5 (...)!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...