Jump to content

bombardier

LinkManiac
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bombardier

  1. In familia X800 au mai aparut: X800XL (un X800Pro cu 16Pipelineuri, adevarata concurenta pentru 6800GT) si X850 cu variantele sale (X850SE, X850Pro, X850XT)

    Si mai era si X800Pro VIVO care are memorii de 1.6ns si core modabil in XT PE B)

    bombardier: nu am ce sa zic decat sa visezi linistit la asa o placa si cand vrei iti demonstrez ca driverele impreuna cu performanta shaderelor PS2 a placilor ATI le face pe acestea mai rapide decat core-urile NVidia.

    Eu am avut de aface cu aproape toate modelele de placi video de la TNT2 incoace si pot sa iti spun ca in momentul de fata un best buy ar fi un 6800GT cu racire calumea (pentru ca atinge niste temperaturi imense) pentru ca e destul de ieftina si are 16pipelineuri. Dar cu niste bani in plus (si nu multi ) poti cumpara un X800Pro VIVO care cu un flash de BIOS se transforma fara nici o problema intr-un X800XT PE capabil sa ruleze cu un cooler pe aer la 550/1300 fara nici o problema, iar cu racire pe apa atinge chiar 570/1400. Iar cu o asemenea placa afumi in orice aplicatie vrei tu orice 6800Ultra B)

    Si bombardier...daca vrei sa faci niste observatii sau sugestii ai putea sa te informezi putin inainte (ati nu are PS3 ...nu DX9.0c, DXul este un API nu e ceva HW ;) )

    Pt. informatia ta eu am GF 6800 GT de la INNO 3D asa ca...mai lasa-ma!!! :banana: :banana:

  2. Bravo tie !!!!!!!!

    Pariez ca nu ai terminat nici Serious Sam !!!!! :violent:

    Hai lasa baza, ca Megatooth nu face baza, asa ca nu te mai da mare smeker, da? :violent: :violent: Daca vrei sa sti si eu l-am terminat tot pe la sfasitu' lu' decembrie! :banana: :banana: Si...ciocu' mic!

    :violent:

  3. Eu am un Sony-Ericsson K500i!!! E super telu' asta...da' n-are blu2th si asta ma enerveaza...bateria tine 5 zile (E LI-POLYMER) si acum cred ca ati auzit si voi e gratis wap-u' la orange si mi-am luat jocuri, mp3-uri, ... A...si uitasem are camera video digitala cu zoom 4x...ecran TFT(Thin Film Tranzistor) 65K culori.Video-streaming(da' nu imi merge ca am cartela PrePay, numai pe abonament merge si e-mail-u' la fel!!! :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. In 3D Mark 2001 nu shtiu cat imi da ca nu il mai am, dar in 3D MARK03-11285, iar in 3D MARK05 am 5019!!! :right: :right:

    Sistem:

    Mb:Albatron K8X800 pro2

    CPU:Amd athlon 3200+ clawhammer

    Video Card: INNO 3D Nvidia GF 6800 GT

    Mem:1 Gb CORSAIR PLATINUM EDITION

    ...

    Cred ca e destul de bine!!!

    Voi ce parere avetzi?! :right: :right: :hello::hello:

  5. Cei de la www.planetamd64.com spun :

    "A Microsoft spokesman has announced how to acquire x64. ONLY XP Pro licenses will be traded for x64 Pro licenses. If you are an owner of the retail copy of XP Pro, M$ will allow you to go online and authenticate your version of Windows. You will then d/l x64 just like a service pack. If you got XP Pro via an OEM vendor or preinstalled on a PC, you must go through the OEM in order to obtain your copy. There will be (as we all already know) no retail copies of x64. The only other way to obtain an x64 license is to buy a new PC with it preinstalled. No word was given on what current users of x64 can do to "finalize" their copies of the OS."

    Acum sa vedem cate Windows-uri vor fi 'upgradate' , pentru cei care au procuri pe 64 biti!!! :right: :right: :right:

  6. Eu am un mouse optic de la Microsoft si senzorul nu se stinge decat daca nu mai intra curent in tot compu'! De ex. eu am priza cu intrerupator si de fiecare data cand nu o sting nu se stinge nici senzorul de la mouse! :comp2::comp2::comp2:

    Vei ce am scris mai sus? :banghead::banghead: :violent: :violent: Scoate cablul de alimentare din comp. shi ashteapta vreo 20 de sec. si vezi dak se stinge senzorul...si atunci mai vb...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...