Jump to content

DonPante

Inactive
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DonPante

  1. Stiatzi ca D@ny_D (sm full) l`a batut pe Roman_MG (mg full)....fara drept de apel....(am ras bine in ziua aia )

    imi vine greu spre imposibil sa cred :) sm moare din ref

    @sa nu fiu off total

    Stiati ca a fost un guild Club-M care rupea la soccer? -_-

  2. ziceai ceva de patetic, pai te autocaracterizezi!

    gluma de Naomi . :) unde erau jucatorii de dota ba...pe garena si forum linkmania :rofl1:

    @Am luat ieri Garena din curiozitate (daca s-a schimbat ceva) :\ dezamagire totala room 5 20/3 trax room 7 rylai 23/6 :\ si un specimen de dimineata "DACA NU DATI SHARE IESSSSSSSSSS!!!!!" nu i-am dat , a iesit :) garena rulz =))))

  3. Probabil a vazut signu' cu AW si s-a speriat =[.

    Zi-i ca ai jucat si tu-n AW, mandreste-te cu asta tinere, o meriti :>.

    #BTW, crede-ma pante ca tu noaptea visezi sa ai in fata numelui tagurile pe care le-am avut eu ;)

    LE :

    Luati si plangeti.

    a....patetic :)

    ce vrei sa-mi arati ? ca ai omorat MYM? :rofl1:

    1. nu poti dovedii ca-s reali

    2. oricine o poate face , fie si cu last hit

    3. nu incerca sa ma impresionezi :)

    @Ah btw , mym sunt slabi 1-1 :) si noi nu stim cu cine ai facut triple kill , shaker la ingramadeala? Zeus last hit? Magnus? sau poate..cu Troll :rofl1: shoot yourself

    @@Potyike , ce esti tu mami? :) salvatoru-l "dintre blocuri" ? poate am jucat , poate n-am jucat , oricum m-am convins de faptul ca aveti un spirit teribil de turma. OMG A OMORAT MYM asa-i potyike? :o vai dude , ce sa-ti spun o echipa care se stie in RL si joaca la combo's bai frate ... sunt nemaipomeniti

    NOT !

  4. Omule, tu esti imposibil.

    Joaca cu mine 1x1, troll vs harbinger si dupa spune ca Harbinger > Troll, clar ?

    Uite, o sa facem mai interesant, jucam cu un scop, daca pierd iti dau accountul meu de pe garena, level 42, cs-free. ;).

    Who gives a fu** about garena ? :) da , nu sunt leaveri dar este FULL nabs :) . Poti traii cu impresia trollului , np nu ma deranjeaza . :)

  5. Pante, srsly, cauta-ma pe google si dupa exprima-ti parerea in legatura cu "skillul" meu, clar? Atata timp cat eu am trecut prin echipe unde tu stai /replay watch, nu ai de ce sa comentezi, ok?

    =))))))))))))))))))))))))))))) mie-mi spui de tine , zmeul de 16 ani :)

    @Noob (pe linkmania) este adaptare de la newbie (incepator) :) Noob nu este cuvant (general) daca greses , ma corectezi .

    @Asta , gabriele am scris mai sus , am pus punct discutiei troll < destroyer eu mi-am dovedit ce aveam de dovedit :) vrei ceva? joaca cu boots

  6. Mah degeaba va certati , ca tot yo sunt cel mai bun =)). Joke.. E vreo dif intre Blizz si Garena..Adica n00bi sunt aici, cred ca sunt si acolo..ca sa stiu daca cumpar jocul sau nu :|

    "Nobii" nu sunt niste prosti sau inculti sau spalatori de geamuri , sunt incepatori :) pe orice srv o sa gasesti incepatori . Da..il poti cumpara , look youtube la DotA movies , ai sa vezi niste faze interesante facute de jucatorii blizard :)

  7. Joaca cu mine, nu cu un random troll, si dupa spune ca Harb > Troll, okei ?

    Tinere , de ce-ti dai impresii de zeu ? :) daca tu joci de 4 ani (sau ma rog , cat ai spus ) si inca vii si-mi scrii aberatii de astea (eu testand de 2 luni cam orice vs orice erou) atunci esti batut in cap rau :)

    Btw , poate ceilalti te-au crezut , eu n-am pus botu` :) auzi 4 ani si joaca pe garena si cu impresii die pls 8-| dupa atata timp ar trebuii sa realizezi niste lucruri , nu crezi? nu s-o tii pe a ta ca un copil TROLL RULZ TROLL RULZ trollul este un erou bun , nu neg dar vs cineva cu atata dmg sau eroi cu dmg return este chiar lamentabil . N-am jucat cu un random troll , am jucat cu un prieten , care iti garantez eu ca desi joaca de jumate de an nu are ce de tine sau alt "zeu" ;)

    Fa-mi placerea ca next time cand imi scrii sa-ti dai o palma , singur.

    Atat am avut de spus despre acest subiect Troll vs Destryer.

    Ah da , un ultim edit :) joci de 4 ani , acum ai 16 , tu joci dota de la 12 ani? :rofl1:

  8. Incercam si 1x1 all items daca vrei, si-ti demonstrez ca troll > harbinger ;)

    Nu te mai obosii , da-mi un site unde pot da upload la filme :) si sa nu ma iei cu "troll e nob" :)

    @Hm , am sa incerc si axe vs troll :-? daca pierde si in fata lui axe chiar nu vreau sa mai aud de el :P

  9. Intr-un joc nu se poate ajunge la situatia aceea, clar ? Harbinger teoretic nu lasa Trollul sa creasca[Troll creste doar daca-i skilled xD, si harbinger nab ofc =)], +ca la lvl 25 all items se ajunge doar in joc de 5x5, nu in 1x1. Sau ma rog, am mai auzit eu de "jucatori" care joaca pana "cade baza" 1x1 =(

    Prietene , inainte sa postezi citeste :) am spus si acum ~2 pagini (cand a inceput discutia) , eu vorbesc despre 25 all items (test mode) intr-un joc se pot petrece multe , last hit/deny noob/pro greseli etc. :)

  10. amice esti petarda? ce avea dest pe el? 1 hex 1 shiva 3X agahim and troll just boots? normal ca unu sau celalalt ruleaza daca, DACA, 1 e mai dezvoltat decat celalalt, eu ce ziceam acolo ma refeream la amandoi eroii cat de cat echilibrati in build (nu build cum zici u 3X agah 1 hex si refresh, daca thu intr-un meci, si nu meci versiune AI, apuci sa faci buildu zis de tine, imi tai putza jos)! si unde drq ai vazut thu ma ulti la destroy sa dea cu 2k? cind esti intr-un joc public sa nu ma zic de cw, in cw-uri ideea sa termini cat mai repede jocu, si din cate stiu eu daca ai bkb pe troll si-l activezi pure dmg de la arcane (orb efect) nu merge cat timp e activat bkb (9 sec), jucati drq pe serverele de gg room 1,2,3 and 4 sa vezi cum se joaca,te trezesti cu troll in ww langa tine si te rupe (and but ai vazut vreodata in viata ta de pejele pleier ce face trolu cu hex pe el?)... tr sa gandesti jocu, nu numai hop tzop fac bf sau bash sau alte iteme, daca sunt eroi pe harta care 1vs1 ti-ar pune pb atunci, te gandesti la un item care ar inclina balanta in favoarea ta (un hex, unde loatar, un stigian cu vladi, low armur pt inteligenta e crima curata!) so play hard go pro!

    p.s. cum drq sa`ti ia 2 min sa citesti postu? :crazy:

    p.s. Phyxyon pleiere de cind joci dota? daca nu ai mapa 6.40 ti-o trimit eu s-o ai, asa pt colectie...

    Nici nu ma mai obosesc sa citesc :) cand vrei sa-mi scrii ceva fa-o telegrafic.

    Ca sa punem punct , Troll no sa bata nici odata Destroyerul :) eu iti pot dovedii , tu poti?

  11. IMI EXPLICI SI MIE CUM DAI TU LOTHAR DIN BESI ?

    Sau cum ii dai lui troll ulti daca intra in avatar?

    SI CINE SPUNE CA DA TROLL 1st HIT? ai o gandire foarte limitata , scuza-ma ca-ti spun :) pot sa astept avatar , np astral + refresher . Sa moara franta , cum vedeti un basher gata ala rulz :| chill

    @White , no sa apuce sa dea :)

    Treads x3 agan. hex si itemul de care este nevoie , lothar , refresher etc :) ce face trollu? moare in nici 3 secunde :) Ah da , daca nu ai BKB pot da x2 ulti de la inceput fireste :) + hex

  12. Ce vreau eu sa spun Phyxyon este ca Trollul ca orice agi hero are prea putin hp :) am mai zis odata cu satanic si vangaurd (huh) are 2.2k :) destroyer ultimate = 2k ma indoiesc ca faci ceva cu 200 hp.

    @Si np , ma pot adapta cu destroyeru la orice build :) you know si eu pot face lothar :) mereu am un slot liber :\

  13. hahaha sper ca nu jucati pe gg (nab's!) daca faci refresher pe destroi ce rezolvi? te bate troll'u de te urca pe harta, vine cu loatar in ww langa tine si pici in max 5 sec, nici nu apuci sa respiri apoi sa mai dai ulti refresher si iara ulti hex sau alta avioane (daca are si bkb go play room 20) =)) in schimb naga cu manta i-l cam vioaleaza pe troll (asta in cazul naga are ceva iteme nu doar manta), lancer iara e erou de decis meciu', mortred cu battle furry i-l cam seaca, 1 critical si iluziile pica (mortred, bineinteles avand ceva iteme nu doar crengii si lancer ca toti butii face manta), ideea la dota e ca eroii sa fie echilibrati, acum in joc 1vs1... 5vs5 normal, care se dezvolta mai repede castiga, nu cum eram pe versiunea 6.40 cind spectre rupea de la inceput pana la sf indiferent de ce eroii se aflau pe mapa (dispersu' pacii te nenorocea), acum eroii de inteli daca nu au 1-2 eroi strg ca sa le stea tank nu fac nik, dar am prins multe meciuri in care toata echipa era de inteli iar echipa adversa agil strg, si i-am rulat(prea multe vraji strica, hex-uri, ulti, refreshuri), dar conteaza cu cine joci in team, daca aveti un team play frumos, coordonare sau doar ceva buti care`ti fac nervi si nici un chef de joc! play now, go pro!

    mi-ai irosit 2 minute din viata citind prostiile astea :) habar nu ai :) @ pa

    @Destroyer > Troll 5 sec , sa fac upload la film ? :) e cu fraps , s-au te-as face de ras prea tare? dude inainte sa scrii atatea aberatii , joaca dota cel putin 2 luni , mersi

  14. Tu ai citit ce ai scris? Eu nu cred.

    Destroyer > 70% din eroi :) daca faci BKB ce? imi refac buildul cu un refresher :) (n-am sa-ti zic de ce , afla)

    10 sec sau cat tine sunt chiar neimportante dragul meu :) vs destroyer :)

    @Bala poate sa fie ce over vrea el , este un erou slab late game (parerea mea) Yurnero > Bala , Slardar > Bala , Naga > Bala , Nesaj > Bala Destroyer > Bala (imi fac si eu bkb , sa vad ce faci cu silence :) )

    @@ Jakiro in 5v5 iti rupe oasele , sper ca te-am lamurit }{

  15. Totusi , e slab la inceput seekeru :) prea fragil. Strategi se folosesc in general pe int heroes :\ cu ala , cel mult dai Bloodrage (skill 1) pe enemy sa nu poata casta spells :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...