Jump to content

Ahilosu

Inactive
  • Posts

    7,381
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ahilosu

  1. http://viteza.org - inca lucrez la el, vezi AICI , va rog sa va dati cu parerea despre ce ar mai trebui modificat la el.

    si

    http://cum-sa.com

    "cum sa" e prost centrat din cauza blocului de reclama vertical. Il schimbi si se vede mult mai bine. Ideea site-ului e buna, numai ca sunt mult prea aiurea aranjate elementele de design. Blocurile de reclame intra peste text, peste comentarii, headerul nu e bine definit, nici marginile. Fontul mi se pare un pic cam mic, dar poate e de la oboseala mea de la ora asta.

    "viteza.org" e nasol. E nasol pentru ca e text deschis pe background inchis si e al naibii de obositor. Articolele sunt corect scrise, numai ca par un pic fortate, poate pentru ca sunt un pic prea "specializate", axate prea mult pe tehnic. E un blog, cititorul de internet vrea sa citeasca articolele usor si sa-i ramana in minte la fel de usor. Ori daca sunt numai date tehnice e cam greu. Cat despre reclame, din experienta iti spun ca nu-ti vor fi de ajutor cele de pe sidebar, pentru ca nu va da nimeni click pe ele ( pe alea text sigur nu). Mai lucreaza putin la incadrarea lor.

    In primul rand numele tau seamana izbitor de mult cu al meu. De fapt infricosator de mult :).

    La prima vedere imi place site-ul, e ceva diferit, e colorat, dinamic. Mi-ar fi placut totusi ca la accesarea linkurilor sa am parte de alta imagine, sa fiu dus in alta parte. Poate pe un zoom pe foaie, sau in telefon.

    http://idealdsgn.lx.ro :) pentru firma de exercitiu :)

    il fac in frontpage in 10 minute. Maxim. Poate e totusi ce-ti trebuie tie si eu ma bag aiurea :)

  2. In general dau reject oricarui blog caruia ii lipseste gramatica sau care contine limbaj de mahala (de exemplu piticigratis, care saracul probabil a trecut prin mult prea multe copil fiind si nu poate refula decat in scris. Ca live l-am vazut si nu prea ar fi in stare sa o faca).

    Citesc nwradu.ro, zoso.ro, arhiblog.ro, cabral.ro, piticu.ro, manafu.ro, capslock.ro, curvette.ro si multe alte sute, poate mii, de bloguri. Sunt totusi vreo 10-2o pe care le citesc zilnic.

    Cat despre mine, am avut o perioada de vreo 5 luni mai aglomerata, in care am fost mai mult plecat si nu am mai avut timp sa ma ocup. Ceea ce sper sa schimb de zilele astea.

    Si fie vorba intre noi, 80% din blogurile personale ale utilizatorilor linkmania se incadreaza in zona "reject"

  3. text alb pe negru e naspa

    copy+paste e naspa

    adsense cand nu ai nici 50de vizitatori unici iar e naspa

    daca ai avea 50 de vizitatori, banner mare in header de adsense iar e naspa

    posturi pentru google = naspa

  4. www.teoretic.com

    Lucrat ceva la el....sper sa va placa...in curand deschidem si un blog + mai multe clipuri, stiri, articole.....

    Asteptam pareri.....

    e interesant, dar nu prea inteleg ce vrea el in general.

    - nu-mi place ca are muzica. Stiu, se poate opri, dar tot nu-mi place.

    - nu-mi place flashul. din reflex nu-mi place nimic in flash.

    - nu inteleg sectiundea de stiri si ce rol are in tot site-ul.

    - fontul de la "recomandam" si "media" sunt urate.

    - pe prima pagina ar trebui sa fie ceva mai multe informatii despre cine sunteti voi, ce vreti de la site, principalele obiecte / whatever.

    Oricum e pe drumul cel bun, cel putin la design.

    la postul meu cu www.chichitza.com te referi? :(

    este primul meu site, mai am multe de invatat, asa ca orice critici dar mai ales sugestii :) sunt binevenite. Merci :)

    da, despre al tau vorbea. Nu prea am ce sfaturi sa-ti dau, dar sunt sigur ca daca o sa incerci, o sa reusesti sa faci ceva mai bun.

  5. www.pirate-art.com portofoliul meu...situl nu este gata deoarece nu ma pot hotar ce tema sa abordez pentru creearea sa flash sau html

    ce putem sa comentam la o singura imagine? Fontul? domeniul?

    @Asus - imi plac toate, foarte web 2.0ish, cu toate ca nicio aplicatie gratuita de bloguri nu mi se pare utila. Benn there for 2 years, got bored.

  6. ' date='Dec 17 2008, 16:34' post='3308530']

    si tu stii exact cat declara ei la Fisc si cat anunta pe site sau la prieteni? Sa fim seriosi (eu la asta ma refeream, nu la declarari la Fisc)

    e ca si cum ti-as zice eu ca am venit de 1000 de euro pe luna iar eu am de fapt 2000 si nu vreau sa ma dau mare

    se vede ca nu stii nimic despre Arrington si compania. La ei tocmai asta e ideea, sa fie cel mai bun, sa arate ca au cel mai mult (asta pe langa faptul ca da, trebuie sa declare tot la fisc, pentru ca, repet, nu e ca la noi).

  7. ' date='Dec 17 2008, 11:47' post='3307782']

    pai binenteles ca m-am referit veniturile pe site si nu la editori.. si iti zic eu ca au mai mult decat declara.. stai tu linistit.. si n-am zis ca alea ar fi cele mai bune ci unele dintre cele mai bune si mai citite..

    Cum sa nu le declare? Ce, e in Romania? Acolo daca nu declari veniturile la Fisc si daca nu-ti platesti datoriile, pe langa ca faci inchisoare, ti se mai iau si toate bunurile pe care le-ai acumulat in perioada in nu ti-ai platit taxele.

    Cele mai citite inseamna automat cele care fac cei mai multi bani. Cele mai bune, nu inseamna automat cele mai citite, iar daca nu sunt cele mai citite, nu inseamna nimic.

  8. http://www.twingly.com/top100?lang=

    ZeList american.

    Esti naiv, netul nu se rezuma la perezhilton sau alt site ilustru. Pe perez sunt atat de multe comentarii pentru ca 1/10 vizitatori lasa un comment. Imagineaza-ti ce ar insemna ca pe techcrunch sau orice alt site din reteaua gawker (lifehacker, jalopnick, gawker.com) sa lase 1/10 din vizitatori un comentariu. Ar insemna 100.000 de comentarii pe articole.

    Si da, daca nu ai auzit de niciunul din site-urile de mai sus, clar ai stat degeaba "pe net mai mereu"

    ps daca Mircea Badea are cate 200 de comentarii la un post, inseamna ca e un blogger de succes? Ca face bani din asta?

  9. ' date='Dec 16 2008, 20:57' post='3306277']

    asa mi s-a parut si mie la inceput :) dar cand vezi cat se poate castiga din online ramai masca.. mai ales bloguri ca si problogger.net, shoemoney.com sau perezhilton.com samd (si mai precis cam 100 000 euro pe luna)

    @daca faci cu cap iti iese.. daca nu poti s-o faci si din placere..

    De unde atata 100.000 de mii ma? Michael Arrington, cel care are techcrunch.com, cel mai bun blog din lume (cam 1.000.000 de page impresions/zi) are un venit de cam 8.000 DOLARI/luna. Da, siteul are venituri de vreo 25.000, dar sunt mai multi editori.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...