Jump to content

Cmos

Inactive
  • Posts

    1,135
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cmos

  1. Salut, ai artefacte la placa video,ce poti face :

    - scoti placa video din slot si cureti locul cu o pensula respectiv stergi pinii cu alcool sanitar la placa video,lasi 10 minute sa se uste calumea pe urma repui in slot si dai drumul la pc.

    Daca nu a rezolvat problema,poti sa te uiti dupa o alta placa video.

  2. Fotogenicul anului - menthol

    Rockerul anului - mmm

    Sportivul virtual - Dani

    Spammerul LinkMania - C1uc

    Graficianul anului - Lenor

    Fotograful anului - menthol

    Fetita anului - [soul] Andree@

    MODERATORUL ANULUI - DeCeDaT

    GLOBALUL ANULUI - Sensini

    Most helpful of the year - Iceman

    Cel mai popular user - Quantum

    Brain of the year - Quantum

    Funny man - Joker

    Bloggerul anului - DeCeDaT

  3. Salut

    1-pune o alta placa de retea

    2- sa dai pe sistem la care ai schimbat placa de retea asa : Start-run (scrii "cmd") iti apare o fereastra,continui cu "ipconfig". Daca ai scris ipconfig dai "enter" si vezi ce iti apare

    ceva de genu ar trebuii :

    IP 192.168.1.100

    SM: 255.255.255.0

    GW:192.168.1.1

    Atentie :SM si GW poate diferi.

    Daca mai ai probleme te astept cu poze.

    :tiphat:

  4. Salut

    1-verifica daca ai pus in jack-ul verde boxele

    2- porneste un winamp sa vezi ce scrie cand dai playback

    3- descarca cel mai nou driver de la producator pentru placa de sunet

    4- daca ai 2 placi audio,cel integrat sa-l pui la disable din bios.

    Sa revii daca mai ai probleme.

    :tiphat:

  5. Salut,problema e in felul urmator :

    1- Descarci cel mai nou driver de Aici

    2- Instalezi driverul cu usb scos din pc

    3- dupa ce ai instalat driverul,pui usb in pc si pornesti imprimanta

    Sa revii cu o poza daca nici asa nu iti merge, btw instaleaza driverul pentru placa de baza sa nu ai conflict cu drivere de usb.

    :tiphat:

  6. Daca se modifica integritatea partitiei initiale,care a fost definit din fabrica,atuncea poate arunca stick-ul.Nu este program cunoscut de public pentru a formata/partitiona stick-ul in cazul in care se defecteaza tabla de partitie.

  7. Incearca sa faci un update de bios. ATENTIE,poate se duce placa daca nu faci ceva bine.

    Instructiunile catre windows bios-ul da in legatura cu hardware (adica cine sunt,ce fac,cat de rapid sunt etc) iar windows-ul cauta o solutie de a face aliat hardware ul, ( instaleaza drivere).

    Ce versiune de windows ai pus (hipersuper crackmack sau ceva windows in care nu a fost umblat deloc?) Daca ai dubii instealaza un nou win cu full format inainte sp3 curat fara Black./BMW si ce editii)

    Daca nu merge nici asa,dute pe site ul producatorului de HDD si descarca un soft de testare,sa faci un full-test si iti zice daca ai probleme.

    Recomand schimbarea cablurilor P-ATA(IDE) , S-ATA si instalarea driverelor noi de placa de baza de pe site-ul producatorului. Sa fie la zi driverul pentru controller IDE si SATA.

    Have fun.

  8. Salut, prima data verifica daca placa video sta perfect in slot, pe urma daca tot nu merge lasa in pc si porneste pc-ul cu VGA on-board,intra in bios si seteaza "Init Display First" -PCI-E sau AGP,nu stiu ce ai. Pe urma dai rr si pune cablul de la monitor pe 7300 inapoi, ai semnal?

    Nu e vorba de cunoaste/nu cunoaste -> nu ai semnal pe monitor cu placa din cauza ca nu reda semnal = nu iti booteaza placa de baza. Incearca sa dai Clear Bios sau scoate bateria CMOS de pe placa de baza asteapta 4-6 minute punel inapoi,porneste placa cu VGA ce ai incorporat si repeta setarea cu "Init Display First" daca nici asa nu merge, ai incompatibilitate de Hardware,

    Ma intrebi,da pana acuma o mers?!?!

    Da! dar exista o mica sansa ca dupa un timp se face o desincronizare intre componente. Am patit si eu asa cu memorii ram,este un lucru ciudat si rar dar exista.

    Sa revii cu detalii daca ai reusit sau nu,deocamdata nu mai am idei.

  9. Salut,

    Placa de baza : Gigabyte EP31-DS3L ( are un potential mai bun)

    Procesor : Intel Core2 Quad Q8200 2.33GHz Box (cu 1oo ron este mai scump)+4core uri

    Memorie Ram : Memorie Zeppelin 4GB DDR2 800MHz Dual Channel Kit (vand si eu din astea,sunt ok la pret/calitate+sub 4gb nu ai ce discuta oricum)

    HDD: Pret/GB Samsung 500GB SATA-II 7200 rpm 16MB SpinPoint F3 (nu uita F3!!,Seagate-urile acuma sunt defecte,din pacate rata de garantie 30% din vandute,sau daca vrei WD Blue la pret acceptabil)

    Placa Video: ATI HD3450 512MB

    Carcasa Spire SP-8198B BergWind II Silver-Black (poti pune vent de 120mm,este important un airflow bun)

    Sursa: Corsair CMPSU-400CX (ajunge,face fata lejer,silentios,calitate)

    Monitor LCD BenQ G2411HDA 24 inch 5 ms wide black (pret/calitate/diagonala)

    Esti rezolvat, este un sistem mai puternic dar garantez ca nu vei regreta alegerea.

  10. De 2 luni nu pot intra pe desktop numai daca im scot mouse ul din portul de usb.Mouse ul este compatibil cu usb 2.0 si functioneaza perfect...mentionez ca driverul este cel mai nou si downloadat direct din site ul producatorului.Am incercat sa instalez un nou windows dar tot asa merge si fara driver de usb. Nu stiu ce sa fac si ce sa mai zic ?! Si din BIOS nu pot regla sa fie activ usb 1.1 ci numai Enable /Disable iar daca pun driver foloseste 2.0..pfff

    Am pus odata driverul mouse ului si s-o dus windows ul sad.gif ....

    p.s Mouse ul este Razer DIamondback Plasma crybaby2.gif

  11. Eu am un AMD Athlon Xp 2000+ care merge binisor in categoria sa.Cu processoerul acesta am facut multiprocessare....Copiat...mp3...Counter..yahoomessanger...Nero. Eu sunt multumit dar as dori un barton la 3200+.

    P.s cu barton 3200+ si cu placa de baza Abit NF7S2 se dubleaza fps in counter fata de AMD Athlon 2000+ si placa de baza Asus Kt600x.

  12. WRONG !! Placile video legate in mod SLI nu sunt numai pentru multi desktop.

    In rezolutii mici cele 2 placi functioneaza mai slab decat unu singur dar in rezolutii mari incepand de la 1280*1024X32 biti AA si AF pan la 1600*1200X32 biti AA si AF la full se vede o performanta mai mare si mai puternica decat la o singura placa

    FPS ul iti urca cu 40 mai mult in joc..daca nu credeti ce zic uitativa pe internet.

  13. wow cica fx5200 mane eu jucam cu el si sa mai povestesc ceva amatorilor de hardware eu am un athlon xp 2000+ kt600 Asus si 256 dram si pe de_cbble am peste 100 fps lejer ooo da si placa video asus ati radeon 9550 gamer edition. Man acolo pe d2 am 60 fps si scade dar cu o configuratie mai slaba ca a mea te gandesti si tu putin cum sa fac css sa mearga bine ca nu am bani de aruncat pt 6600gt si .....

    Deci noi facem tot possibilul si nu mai conteaza jocul ca grafica detaliata ci mult fps sa pot trage 1 glont in capul vostru "si in spectate mode puteti s va uitati mult si bine pe grafica efect 3D" etc.

    Invata primadata ce inseamna fara bani jucand css cu 100 fps constant dand head la prunci bogati care mai ca mai nu arunca compu afar prin geam de nervi.

    Si de asta sa va ganditi bine "" ca din astea devin gameri buni care se ocupa cu fps si performanta nu detaliu "

    Deci ..... astept ceva raspuns

  14. Uff eu am vazut cfg de PGL-Beast si PGL-SadShadow la fel de cfg am si eu darcu un pic mai modificat :) e super ca se vede mai clar acuma nici dupa placul notru dar au avantaje si demulte ori is de folos. CIne are nevoi de cfg meu sau alte configuri cu care se poate juca si in PGL prv me and wee will see :) :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...