Jump to content

Luftwaffe

Inactive
  • Posts

    400
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Luftwaffe

  1. Vreau sa rad xp-ul ca se incarca cam greu, dar ma ingrozeste reinstalarea draivharelor, a programelor, daca uit sa salvez ceva..... si era pe aici o informatie interesanta.

    Care era softul? ca am vrut sa-mi notez si am pierdut topicul, care esti mai "elevat", mai "share" odata, plz. Sa invatza si neuronul meu ceva....

  2. Mdeeea, acum ca va am pe toti pe cap (uite ce se intampla daca lipsesti o saptamana) ma vad nevoit sa explic ce nu e de explicat, am sa restrictionez atata timp cat ma vad nevoit sa fac acest lucru. Pentru unii e usor sa dea slap kick sau mai stiu eu ce, si mie imi e daca camparul e la mine in echipa, dar daca sunt multi si daca sunt 5 care traiesc, un activ si 4 pasivi (adica awp-isti in baza) slayteam e nedrept, slapteam la fel.....etc. Povestea e foarte interpretabila, da daca arma e in lista atunci e normal sa fie in joc, dar si restrictul e in lista, in lista adminilor, ca o rezultanta fireasca daca adminul considera ca jocul se strica datorita camparilor cu awp-ul in baza nu vad de ce sa nu recurga la solutia cea mai fireasca. In alta ordine de idei intreb, ce prefera jucatorul sa fie restrictionat awp-ul, sau sa primeasca echipa slap, slay sau mai stiu eu sa incep sa kick-uiesc in dreapta si stanga mergand pana la extrema ban pentru un timp? Problema e polimorfa (pentru cei tineri inseamna -cu mai multe fete-) deci si solutiile care se inpun sunt variate. E usor sa spui asa e bine, asa nu, dar de fapt trebuie sa fi atent si sa iei cea mai buna solutie la momentul respectiv. Recunosc mie imi e la indemana solutia asta si am curaj sa recunosc, gasesc de multa ori serverul cu awp-ul restrictionat si il deblochez, dar nu asta e ideea ci CURSIVITATEA JOCULUI

    .............................................................................................................FUN-ul, daca nu ati uitat de el!

    TOPICUL E AIUREA SI SE REPETA PERIODIC.

    Ca orice problema de acest gen, rezolvarea e in mana adminului si a bunului simt elementar. E ultimul post la care raspund privitor la problema asta idioata....scuze!

  3. Nimeni nu cere interzicerea awp-ului, OMG, doar se facea studiu de caz (aiurea binenteles) despre restrictionarea lui de catre unii admini (ca mine) care nu suporta abuzul in folosinta a acestei arme. Cei ce joaca odata cu mine au ocazia sa vada pe ecran mesajul:

    Luftwaffe.SS: Daca nu se pune bomba, pierdeti privilegiul de a juca cu Awp-ul....

    Sa vezi ce se destupa jocul, ce n-ai pomenit....

    Oricum awp-ul e o arma restrictionata din start (datorita pretului), dar nimic nu e mai enervant decat campatul cu awp-ul in baza, atunci cand baza nu trebuie aparata....si din nou, topicul se repeta prea des fara sa aduca ceva nou.....

    aberatie,

    intoxicatie, revolutie

    fassssss

  4. Nu , nu o scot, ba inca mai intru si aiurea (fara sa joc) pun restrictia si fug (sa nu ma gineasca cineva)....

    Acest topic se repeta periodic si din pacate cred ca tot ghost a mai pornit unul acum vreo 2 luni , unde vreti sa ajungeti.

    Cat timp admini sunt pusi sa supravegheze jocul si se impune restrict, eu cred ca e ok. De obicei tot eu il scot in timpul aceleasi harti! Dupa ce uita cei ce prind radacina cu awp-ul in baza de el. Asa ca prin asta am conturat ideea perfect.

    Restrict awp daca e folosita abuziv "DIN BAZA" fara a indeplini cerintele normale ale hartii. Adica tero pune bomba sau counterii elibereaza ostatecii!!! Clar ???

    Si stergeti tampenia asta de topic!

  5. Toata lumea vorbeste.....

    Parere personala

    locul 1 la stabilitate win 95

    locul 1 la viteza de instalare win 3.11

    locul 1 la aspect si componente XP pro

    Pentru cine e atent la detalii sunt pasi inainte si inapoi, salturi de la o versiune la alta apoi reluarea unor idei din versiunile precedente. Toate au ceva bun si ceva rau. Windows-ul 98 e poate mama ecranelor albastre, dar se putea reinstala fara curatare totala. Acest aspect e istorie cu win xp....

    Pot vorbi mult despre aspectele astea dar incercati sa vedeti ca pe zi ce trece tendinta este de a bloca utilizatorul in a-si rezolva singur problemele si a te obliga la intrarea pe mana "servisului" sau mai bine zis a tehnicului on-line pentru a da posibilitatea acestuia de a-si baga nasul in sistemul tau.

    Am sa revin!

    Am o intrebare.... Stie cineva ce sisteme hard si soft foloseste NASA in spatiu????

    Iar daca da, aveti raspunsul la toate intrebarile. :tiphat:

  6. Cum spunea Confucius:

    Jin tzu mei dun chan ghai la mei ha. adica As manca niste orez cu lapte....aaaaa despre ce vorbeam .....eu ca tine am fost, m-am pus in locul meu si mi-am bagat net cu mufa personala in modemul inchiriat. Sunt stapan pe propria mea prostie....nu si pe a altora.

    Sau cum spun Jet Li:

    Hoo Li chie shjie mau dun tzi adica Bum trosc plici 43(stangul) in gura....Noapte buna!

  7. Aceasta metoda se cheama "educarea meselor". Daca unul isi asuma riscul de a face ceva impotriva sistemului, acesta din urma pedepseste grupul ca pe un tot unitar. Astfel voi va intalniti, va injurati si va TA nu si TK live, fara martori , mm, poc poc, bum bum, la sfarsit va pupati si hotarati sa va potoliti pe server. Toata lumea are de castigat, mai ales noi admini care suntem scutiti de interventia permanenta asupra jocului si asupra voastra a jucatorilor.

    Deci, daca ai ban, citesti pe forum (sau postezi) afli cine e fericitul posesor al codurilor sau a caracterului deosebit si mergi si-l "feliciti", dupa care il aduci la noi de o ureche si o declaratie scrisa in 3 exemplare stampilata si parafata, in care va luati solemn angajamentul ca cele intamplate nu se vor repeta, ca totul a fost o greseala, bunica stergea tastatura de praf si din apasare au iesit cuvintele: admine esti bou, mm, fuq si tot ce ai zis tu pe acolo, sau amicul din retea.

    Clar?

  8. Eu o restrictionez destul de des pentru ca nu exista o limita a bunului simt, jucatorii sunt in stare sa strice orice harta si sa o transforme in awp_map. Daca vad ca se campeaza cu awp-ul in loc sa se puna bomba, restrictul se impune urgent! Sorry!

  9. Apreciez trecerea ta Taz in randul oamenilor cumpatati (dar poti sa mai inveti ceva Cs ca nu strica, panda e sanatoasa dar e plictisitoare) admini sunt am zis asta de zeci de ori, daca nu vedeti nu inseamna ca nu sunt. Lucrurile se pare ca tind sa intre in normal, codatii s-au mai rarit dupa atatea banuri permanente (sau au devenit mai discreti). Adminii s-aun inmultit si ei (e primavara doar) si ca atare sa nu va mire asprirea regimului - pentru cei cinstiti a se citi imbunatatirea jocului.

    Banul mic si des (cel de 10 minute) e pentru lag, va rog nu mai vociferati, nu pot sa las sa joace un jucator daca sare de 150. Nu merita sa sufere tot serverul pentru unul singur (sau 2 sau 3).

  10. Cine se lauda?????

    P4 3000 cooler ViperTermaltake pe sasiu de cupru 6 pipiline

    Mem 1 giga

    Video Ati 9800 Pro (256)

    DVD si CD ambele scris citit (educate na)

    Capacitate stocare 3x80 gigi unde 1 e de transport

    2x 120 (SATA)gigi

    sunet de jur-imprejur, casti cu super vib bass ...carmaz si mai nu stiu ce

    sursa TermalTake 450w garantati si permanent supravegheati pe carcasa cu Lcd (temp, rotatii coolere si tensiunea (12 si 5 si cu + si cu -)

    Radiatoare termaltake pe memorii si pe regulatoarele de tensiune(mb)

    Consider ca daca cineva se lauda, sa se laude cu ceva mai bun ca mine, ce am eu e minimum cerut de o obsesie serioasa pentru calculatoare...... BAFTA!

  11. Gonzales, rata de banuri permanente a crescut enorm, cateva pe zi. Din pacate si noi avem scoala (facultate) sau serviciu si nu putem fi permanent pe server. Facem tot ce putem si te rog sa ma crezi ca ne straduim, dar se pare ca la ora actuala e o explozie de coduri si CD e mort! Odihneasca-se in pace!

  12. Devil tata, ai inebunit cu certitudine..... Ce faci???? Incerci sa-ti descoperi si latura feminina???? Vrei sa se dea baietii de baieti la tine???? PREVERSULE :blob2:

    HA ha ha, si ce teapa si-au luat astia....auzi esti curioasa, lolololololololololol.

    Ai 10 la imaginatie, si 9 la teapa data !!!!! Mi-ai facut ziua, ha ha ha!

  13. Inainte sa vorbesti uite aici:

    defapt

    repliciile

    al (la inceputul cuvantului se pune I)

    sari

    dute

    whit

    ........................................

    sa-ti spun eu cum e corect? sau mai pui mana pe o carte?

    Cuvantul ala greu de la inceput "Anagramatule" l-ai copiat sau decupat de undeva? Poate ai vrut sa zici anagramaticalule, asa zic cei ca tine.....

    Ca atare "savantule" eu am facut 3 greseli de ortografie datorate vitezei si lipsei de exercitiu dactilografic, dar tu???? Faci gafe in romana dar o comiti si in engleza ca de ......... , pana nu e si fudul! Si unde esti tu admin ???????

  14. Spor (sb. mas. botanica)

    De acord cu tine, dar dupa cum vezi sunt inca foarte multi care joaca 1.5, asa ca remarci de genul 1.6 e super, extra si mirabolizant poti sa postezi pe forumul de 1.6. Aici esti oricand binevenit, respectat si dupa cum vezi ascultat, dar intelege ca e plin forumul de "binevoitori" care in loc sa ajute incep cu criticile si trimiterile la 1.6, la MU sau cine stie ce........

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...