Jump to content

news

Inactive
  • Posts

    1,092
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by news

  1.  

    Assassin-s-Creed-III-Liberation-Confirme

    Ubisoft a dat de stire lumii ca Assassin's Creed 3 va fi lansat pe PC in data de 23 noiembrie.

     

    Jocul cu numarul cinci al francizei l-a lasat in spate pe Ezio si il urmareste pe tanarul Connor in bataliile sale din revolutia americana din secolul al XVIII-lea.

     

    Assassin's Creed 3 se va lansa pe 360 si PS3 in 31 octombrie si pe consola Wii U atunci cand va fi introdusa in vanzare. Assassin's Creed 3: Liberation va aparea pe PS Vita la sfarsitul lunii octombrie, iar actiunea se petrece in aceeasi perioada de timp ca si jocul principal, in schimb, personajul principal este o femeie, o premiera a acestei francize.

     

    Sursa: vg247.com

    Tradus de: Mousey

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  2. Incercand sa sustina prevenirea de intrusi, Symantec, a anuntat primele versiuni beta ale editiei 2012 de produse de securitate, Norton Antivirus si Norton Internet Security.

    In aceasta editie, compania, va imbunatatii gradul de securitate anti-malware si intr-o miscare strategica, Norton Antivirus si Norton Internet Security vor evolua in mai mult decat simple produse de securitate.

    Symantec va lua engine-ul de detectare a intrusilor de pe Symantec Endpoint si il va integra in noile produse.De asemenea, va exista o mare diferenta in ceea ce priveste comunicarea cu utilizatorii.

    In editia 2012, Norton va incepe sa schimbe software-ul, astfel ca acesta va arata mai multe informatii pe care utilizatorul ar putea sa le foloseasca.De exemplu, daca se incearca descarcarea unei versiuni mai vechi a unui produs, programul va atentiona utilizatorul cu privire la acest lucru.

    Primele versiuni beta sunt deja disponibile gratuit, pana la lansarea oficiala a produsului in toamna. Symantec Norton incearca sa imbunatateasca timpul de scanare cu 10% si timpul de copiere al fiserelor cu 20%.

    Puteti descarca versiunile gratuite de aici.

    Tradus de: Tavi7395

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...