Jump to content

sSonic

Forumist
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sSonic

  1. Intradevar frumoase amintiri...si citindu-le inevitabil apare un zambet si putzina nostalgie pt vremurile care au fost cat se poate de frumoase, cu oameni care meritau toata stima si respectul. (se stiu ei)

    Dupa atata timp de joc nu pot sa nu ma abtzin sa trag o concluzie: MU suxx hard !!!

    occasion14.gif

  2. Eu nu inteleg dc draq e nevoie de undercover cand un codat nu s-ar manifesta daca vede admin pe server...mai ales cand va laudati ca sunteti mai mereu pe acolo...

    Va garantez eu ca un codat se va linisti daca vede admin destul de des pe server

    Eu cred ca adminii NU sunt facuti sa stea undercover...e cel mai eficient sa joace cu adminul si sa vedeti ce liniste o sa fie....binenteles asta daca plecam de la ideea de baza ca e admin pe server tot timpul...

  3. Ghost pe cs 1.6 exista un modul de securitate care il downloadezi de pe server cand te conectezi...ceea ce e mult mai eficient decat CD...si plus ca sunt mult mai multi admini care pot face fata la codati...anyway...bafta si tie la cs 1.5 :beer:

  4. waaaa...da ce de idei aveti....mai ales luftwaffe...ma uimesti ma....o bere e o bere si atat...doar nu o sa umplem acu un forum intreg doar ca sa ne rupem carca cand ne-om intalni :D

    reveniti ma la ganduri mai bune...

  5. Taxare sa stii ca am inteles cu siguranta ironia din vbele alea...am pus in thread citatul doar ca sa descriu mai bine situatia... ;)

    Si trebuie sa remarc ca esti foarte prompt la reply :) ..ms

    Am observat acum ca in regulament tre sa scriu si ip: 141.85.0.82...si nick:D4rk | sSonic ...ora draq o mai stie...

  6. Salutare....ce sa zic decat ca m-am trezit odata cu Taxare pe serverul linkmania #1 care mi-a spus citez: "sSonic sa te duci sa-l bati pe Children of gods | Ra"...apoi ban permanent...

    Uimit nu pot sa zic ca am fost...pt ca stiam de omu ala ca e codat...dar io ce vina am pt banu asta decat ca stau in acelasi camin cu el...si pe langa mine alti vro 5-6 jucatori cinstiti (garantez).

    Oricum rog admini sa discute...si pe cine are posibilitatea sa scoata banul sa o faca...pt ca va spun eu ca ala nu o sa mai intre pe server codat :gun::gun::gun:

  7. E o idee interesanta...eu sunt de acord si as veni...sa bem o bere sa ne mai povestim una alta...oricum nush cati oameni de pe server sunt in stare sa bea o bere sau au voie sa bea bere :P :D :beer:

  8. Cred ca astia sunt singurii de pe serv care nu sunt codati...adik dintre cei care se remarca....cu mici exceptii...

    Oricum si eu sunt de parere ca vote-ul asta e putin tras de par...anyway gg :D

  9. Si inca ceva...deja nu se mai pot da nume...pt ca nu sunt jucatori care intra constant pe server...sunt idioti care au gasit si ei un server fara admin si hop hai sa se distreze cu codurile cele noi.... :violent: :violent: :violent: :comp2:

  10. Doamneee...deja devine imposibil de jucat noaptea pe link #1...la ora la care pun postu asta serveru e plin de codati...tk la greu...ce sa mai...nu se poate juca nik...de admin nu mai vorbesc...n-am mai vazut admin de ceva vreme pe #1 :banghead::banghead::banghead::banghead:

  11. Pe ghost il inteleg ca nu poa' sa spuna nik...dar eu nu am de cine ma feri si dealtfel stie multa lume ca duminica pe awp_map2 Cocolino avea wall si se lauda cu el...unul dintre oamenii care stie sigur de acest lucru este Angell...

  12. Da sunt de acceiasi parere cu ghost...eram de fata cand ghost si-a luat hs din sant pe awp_map2...ca multi altii de altfel...imi pare rau ca nu am fost inspirat sa fac demo...jucatorul in cauza e chiar din clanul lui...nu o sa dau nume dar sper sa se faca ceva cu el... :banghead:

  13. Am si eu o nelamurire....cand am incercat azi sa ma conectez pe serverul #1...m-am trezit ca era ban...am zis ca poate e vreunul scurt luat de vreunul din camin..dar nu...mai pe seara tot ban...

    Poate sa-mi explice vreun admin care frecventeaza serverul #1 pt ce ban?...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...