Jump to content

-IX-

LinkManiac
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -IX-

  1. Inainte de a da vina aiurea doar pe un copil de 13 ani, haideti sa ne gandim daca nu cumva de fapt tot sistemul de invatamant e de vina. De la relatii anormale profesori-elevi, scandaluri sexuale cu elevii, batai prin clasa, droguri si fitze, copii care n-au nici 14 ani impliniti ce vorbesc numa cu p**a, retardati care incheie un gimnaziu sau un liceu cu note de premianti etc.

    In conditiile in care profesorii mai vin si ei cu frustrarile lor, cu nemultumiri proprii revarsate in notele copiilor, mai poti spune constient, fara sa cunosti persoana respectiva, ca e DOAR vina ei? Eu unul ii gasesc vina, daca se poate spune asa, doar in faptul ca era prea timida, sau cel mai probabil prea introvertita sa vorbeasca despre supararea ei.

    Intr-o lume a invatamantului in care fiecare alearga in directii diferite sau chiar opuse, in care gasesti frustrari atat la copii cat si la oamenii maturi, ce se intituleaza dascali, e greu de crezut ca acesta e un caz singular sau ca nu vor mai avea loc asemenea tragedii... Rezista in jungla asta doar cine e mai nesimtit sau cel ce nu pune pret pe o nota. Colac peste pupaza mai vin si comunistii astia de parinti care vad in note de 10 salvarea copilului lor, de acum si pana in eternitate.

    Si cand te gandesti cat de ,,folositoare" e scoala romaneasca, iti vine sa urli la ea... Nu merita, mai fata!! :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...