Jump to content

Kane

Inactive
  • Posts

    519
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kane

  1. Producator: Frictional Games

    Platforma: PC

    Gen: Action

    Data lansarii: 08-Sep-2010

    Website: http://www.amnesiagame.com

    N-am mai jucat de mult un survival horror asa de bine facut, probabil de Call of Cthulhu incoace. Si acolo aveai si arme, aici esti tu cu lampasul si in loc sa iti infrunti demonii iti tremura chilotii ascuns in dulap. Cel mai mult mi-a placut felul in care deschizi usi si interactionezi cu diferite obiecte gen valve, zavoare, manere etc. In loc sa apesi un buton si sa astepti animatia trebuie sa prinzi de ele cu mouse-ul si sa tragi sau impingi in functie de ce faci. Asta te cufunda mai mult in joc si iti lasa impresia ca esti acolo tragand de usa sa vezi ce e inauntru. La fel de mult mi-a placut felul in care vederea ti se adapteaza in functie de lumina. De exemplu daca esti langa o torta si te uiti spre un colt intunecat n-o sa vezi aproape nimic, doar bezna, dar daca te apropii si intri in intuneric incepi sa vezi mai bine, lucru valabil si in realitate. Conceptele astea trebuie "furate" de urmatoarele first person RPGs, deja ma si vad pickpocketing in urmatorul Elder Scrolls folosindu-mi mouse-ul sa-mi bag mana la ala in buzunar.

    Insa punctul forte al acestui joc e cum te sperie, cum te face sa te panichezi de-a dreptul si sa intepenesti in fata monitorului cand te vezi urmarit, sau cum iti tremura mana cand incerci sa deschizi usa dulapului in care ai stat ascuns sa nu te prinda bau-bau. Uite showclip-ul celor de la Frictional Games, care apropo sunt un studio mic din Suedia si merita tot suportul pentru ce au reusit sa faca.

  2. Firefox + NoScript + Symantec Endpoint Protection la zi + creier.

    Si din astea creierul conteaza cam 80%. Am primit recent un mail ce parea normal venit de la noreply@blizzard.com si bineinteles continea the usual bullshit ca vor sa-mi verific contul etc.

    Mail-ul continea mai multe lucruri mai mult sau mai putin obvious:

    - Cerea sa ma loghez pentru a-mi "verifica" contul * Bullshit alert! Blizz specifica clar si tare ca ei nu o sa ceara niciodata asa ceva.

    - Link-urile duceau spre un phishing site facut pe un webhost gratuit * Massive bullshit alert!

    - Mail-ul si mai multe link-uri din el faceau toate referire la Worldofwarcraft.com cand te trimiteau spre EULA sau alte info. * Bullshit alert! Doar joc pe europe.

    - Adresa de mail pe care am primit mesajul este veche si nu o mai folosesc pentru contul de WoW. * Bullshit alert!

    - Mici inconsistente si greseli de formulare atipic pentru un mail de la Blizzard. * Minor Bullshit Alert! Mai greu de observat dar cu siguranta la fel de important.

    Ideea e ca in ziua de azi trebuie sa fi de-a dreptul paranoic cand esti pe net si sa nu te grabesti cu informatii "sensibile" cum sunt conturile sau parolele si sa privesti de 2 ori pe ce dai click.

    Eu nu am avut nici un fel de antivirus pana acum o luna cand am cumparat un comp nou pentru ca vechiul calculator era vizibil incetinit de ele, si timp de 2 ani nu am avut nici un fel de problema din acest punct de vedere, totusi e foarte recomandabil sa ai cel putin un browser bun (gen firefox) si sa fi foarte atent cu ce iei de pe DC, emule, torenti.

  3. Ce site(-uri) folositi pentru a citi ultimele previews, reviews etc. pentru jocurile preferate?

    Preferabil ceva care se ocupa doar cu jocuri pe PC si nu sunt pline de ads (gamespot, ign, gamespy).

    Probabil nici nu exista ce caut eu dar m-am saturat sa ma tot impiedic de ads sau mai nou video-ads, de jocuri pe alte platforme (console), de anunturi la Windows Vista (si cum vorbeste un nene sau o tanti ca nu ar fi praf :)) ) cand caut si eu niste informatii, prezentari sau noutati prin gaming.

  4. ' date='Mar 27 2008, 16:03' post='2679085']

    Iar argumentele tale sunt? ... oh da, inexistente, doar ca asa se intampla la voi.

    In cazul in care nu stiai se putea face premade AV si inainte de 2.4 si se poate face si acum.

    Data viitoare citeste si tu tot sau fi mai atent la ce citesti, ziceam ca doar in premades castigam ca si horde in AV... deci faceam premades si inainte de 2.4 si acum.

    "Oh da" si argumentul meu e unu singur, podul.

  5. Bai lasa-ma, alianta are clar avantaj in AV, jucam doar in premade-uri pentru ca doar acolo castigam ca horde. Da sunt de acord ca si jucatorii conteaza dar daca ambele parti sunt varza alianta castiga 70%-80% din cazuri.

    Edit: Apropo, asta pe un realm unde suntem majoritari Horde si castigam cam tot ce inseamna WSG, AB, EotS.

  6. http://img210.imageshack.us/img210/2045/wowscrnshot031408202901qb0.jpg

    cum imi pun si io butoanele de la spells ca si in poza de mai sus ? ms

    Cu mod-uri de action bars si unit frames. Exemple: Bartender si Xperl dar sunt si multe altele.

  7. Cam multa lume pe aici e complet pe langa, e usor sa visezi la scenarii utopice gen ii dau sheep, blink in fata etc. dar cand te trezesti in joc iti dai seama ca cel cu care te bati nu o sa stea sa iti faci tu numarul fara sa faca nimic. Sunt clase care au avantaj in lupta gen warlock cu mage, war/feral druid cu rogue sau rogue cu lock dar asta nu inseamna nici pe departe ca o sa castigi 100% in acele cazuri, nici macar 90 sau 80%. Conteaza foarte mult gear, spec, cooldowns, zona etc. E si vorba de "skill" dar acel skill vine de la multe lupte impotriva claselor respective si anticiparea miscarilor adversarului, degeaba suna bine in teorie daca nu se poate aplica.

    Si ca sa raspund si topic-ului, cauta-ti o clasa cu care sa te simti tu bine jucand nu ceva despre care zice lumea ca e cel mai bun.

  8. Daca nu sunteti mai multi prieteni / guildmates nu iti lua acum profesii de crafting. Cum zice si postu de mai sus ia-ti de gather. Iti super recomand mining, eu am avut mining si enchanting pe un rogue si foloseam enchanting doar pentru disenchants. Vindeam tot. Nu am dus niciodata lipsa de gold pana la 70. Si crede-ma, orice ai putea ajunge sa craftezi o sa poti sa-ti cumperi cu gold-ul adunat, AH-ul e intotdeauna suprapopulat cu items craftate. La 70 dupa ce ai destul gold poti sa iti iei o profesie mai interesanta gen Engineering dar pana atunci chiar nu merita. Pierdere de timp/gold.

    Asta pentru orice clasa, nu doar paladin.

  9. Am jucat Sacred demult si e ... ok. Nu vad cum ai putea face un MMO din asa ceva, cel putin nu unul bun.

    Daca nu poti plati o taxa lunara eventual incearca Guild Wars, daca nu mai bine lasa-te complet de cautat MMO-uri gratis, e pierdere de timp.

  10. Fa rost de niste bani si ia-ti WoW, eventual cumperi de la cineva un cont direct cu expansion cu tot sa iesi mai ieftin, platesti lunar dar macar joci un MMO complet. Crede-ma 12.99 Euro lunar nu e asa mult si nu te mai chinui sa cauti acel mmo bun si gratuit care nu exista.

    EDIT: Am un cont de WoW cu Burning Crusade pe el daca te intereseaza.

  11. Ambele clase pot avea roluri multiple dar daca ar fi sa te iei dupa cele mai utilizate talent builds atunci ar ramane sa alegi intre Holy Pala si Feral Druid. Daca iti place ideea de healer, daca vrei sa iti gasesti grupuri si guilduri foarte usor, daca esti ok cu un rol de support in PvP dar totodata cu cea mai mare survavibilitate atunci ia paladinul.

    Druidul creste mai usor, e mai activ in PvP (adica poti face mai multe de unul singur), e destul de cautat pentru grupuri in rol de tank si e mai distractiv, daca esti ok cu ideea ca ai o vaca ca si caracter :D

  12. Uite cum vad eu diferenta dintre WoW si multe alte MMORPG-uri:

    - MMO-ul X anunta ca va avea Y si Z features care vor rupe gura targului, toata lumea asteapta cu sufletul la gura

    - MMO-ul X se lanseaza si in ciuda faptului ca are sus mentionatele features jocul e sec, repetitiv, neprofesionist, neinteresant

    - Trece o vreme si WoW integreaza feature-urile Y si Z in asa fel incat sa nu strice balansul jocului si totodata fun iar pe masura ce apar alte patch-uri se finiseaza aceste features

    Aceste lucruri sunt valabile pentru PvP (Battlegrounds etc), Raid Bosses si mai nou o sa fie valabil si pentru siege-uri care sunt prezente deja in alte mmo-uri dar nu sunt bine implementate.

    Pe langa asta WoW are si mult content original, este foarte "polished" in toate aspectele si este updatat regulat cu patch-uri care pentru unele mmo-uri ar putea fi expansion-uri.

    Asa ca aceasta "dominatie" a WoW-ului e departe de a se termina, fiindca deocamdata sunt sigurii care inteleg ca un joc online de succes nu se bazeaza pe features pentru a-si tine clientii, ci pe un joc terminat si pe update-uri regulate.

  13. ramai cu bine...

    Bai distrus de tine nu m-am legat ca am zis ca oricum si-a batut joc natura de tine, marsh si citeste si tu o carte poate vi inapoi si reusesti sa scrii mai mult de 2-3 cuvinte per post.

  14. Plm nu stiu de ce imi bat capul sa mai postez dar cand vad ce debitati... Am jucat L2 vreun an de zile si a fost o experienta ok, la fel de mult am jucat si WoW. Nu mai joc niciunul dintre jocuri dar daca ar fi sa fac o paralela intre cele doua as spune ca L2 e un joc semi-terminat cu o grafica si animatie buna (ca doar e engine de Unreal) si atat. In rest zero quest system, zero inspiratie, si tot grindul din lume. WoW a fost facut cu asa grafica cu un scop anume, acela de a putea fi rulat fara sa-ti omoare calcul si pe langa asta se poate lauda ca e un joc terminat, in care lucrurile au un inteles si tot ce exista in el e si functional. Asta fara sa pomenesc ca primeste patch-uri lunar care echilibreaza mai departe tot ce se intampla in jocul asta. Si apropo de echilibrat, PvP-ul trebuie sa fie echilibrat, altfel toti isi fac clasa X ca e cea mai buna (cum era cu Necromancerul in L2 C4).

    Raman la parerea ca NC Soft face jocuri de rahat, si pentru a-i raspunde lui CPU am jucat L2, CoH, CoV si Tabula Rasa. Toate mi s-au parut bune la inceput si de toate m-am plictisit foarte repede. Restul nici nu ma intereseaza, singurul lor joc pe care l-as mai incerca ar fi Guild Wars doar pentru ca a avut multe review-uri bune.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...