Jump to content

Bugs Bunny

Inactive
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bugs Bunny

  1. vaaaaaaaai

    @elektrique: Hai poseteaza ca mereu te las fara replica

    ma baiatule tu esti plecat de acasa de cate ori m-ai lasat tu fara replica???? ai uitat ca te luam la misto si ziceai.....bine ma hai ca te las......ca numai de caterinca esti in stare ....ce draq ma elek aberezi atat??? :))))))) lol ia loc Grigore sa nu te ia ameteala :whistle: stai in banca ta ca stii ca nu e loc cu mine oi incercat-o tu cu multi altii dar la mine nu e loc iar cu xander ....vrei sa iti zic eu ce are cu tine???? iti spun eu ce are cu tine.

    1. el e cu r0xi si tu ai facut-o PROASTA pe r0xi eu zic ca e un motiv intemeiat

    2. il faci mereu un jucator slab.

    ce sa iti mai zic in rest..... stai in banca ta ca 1 vs 1 iti da secunda alexutz =Xander si multi altii.

    dar acum ca un retard stiu ca tui vei posta ceva de genu....... dar tu imi dai secu8nda??

    si eu iti voi raspunde DA ptr ca tu nu esti un jucator constant esti p***...........hai pa

    daca esti baiat bun dc pm iti iei BAN peste tot???? tu crezi ca iti iei BAN ca esti Zeu e uite ca nu e asa iti iei BAN ptr stilu tau de a fi.

    P.S. stii ceva eu unu nu ma atac la Vorbele tale esti prea mic ptr mine, esti un Biban intr-un ocean ptr mine ;) :violent: :thefinger: :thefinger: esti un :asshole: :asshole:

  2. Bugs, acum fara suparare, dar Xander injura aproape de fiecare data cand intra pe server si niciodata cu motiv. Este un jucator foarte bun dar nu stie sa se abtina de la injuraturi, am peste 10 screenshoturi in care el injura fara motiv, da kick, etc. Incearca sa intri undercover si sa-i pui o intrebare sau ceva, sa vezi cum iti raspunde....

    Spawn tu nu stii multe despre elektrique care injura si ia admini la misto eu unu nu am nimic personal cu el numai ca sufera si e prea plin de el.

    elektrique cu tine nu am nimic personal nu sunt invidios ptr ca nu esti un jucator foarte bun si chiar daca ai fi tot nu as fii invidios.

    iar cand si-a pus M1nD numele Anti elek atunci in afara de tine toti de la tine din ekipa aveau wall.

    have a nice day

  3. Da toti adminii sunt nebuni numai tu esti sanatos, ba baiatule eu nu am nimic cu tine dar prea suferi si vb mult si prost tu nu vezi decat cand ii omori tu pe altii dar cand te rup altii taci si nu mai zici nimic vb lu Scream esti dus cu pluta rau de tot nu iti convine schimba serveru si lasa-ne pe noi astia sa ne jucam ca ptr tine toti sunt prosti si tu esti zeu . :gun: :violent: :violent: :violent:

  4. deci multi dintre admini stiu ca Duffy e de la mine din familie si a intrat pe war dupa care am intrat si eu pe war sa intreb cat mai stau pe server lu Duffy i-a dat kick si mie BAN banuiesc ca are ceva cu mine dar ma rog ... putea sa-mi zica sa ies si ieseam nu trebuia sa imi dea BAN mie unu asta mi se pare abuz dar ma rog daca asa se procedeaza e bine ;) ideea e alta ca si eu i-am dat BAN lu thade dar i-am dat 5 minute mie mi s-a dat 100 asta se intampla pe la 3:20 si nu cred ca ei mai stateau inca 100 de minute pe server putea sa imi dea si mie 5 minute sau kick si intelegeam dar ma rog prea multa povestire eu consider asta ABUZ si inchei aici .

    P.S. Ii multumesc pe aceasta cale celui care mi-a dat BAN *sigh* si la mai mare

  5. I s-a implinit lui bugs visul sa ia slick ban pt cod, iar parerea mea e ca nu are nik :P si a altora deasemenea, dar sa mai asteptam sa vedem ce zice lumea.

    Bugs te invit si p tine sa imi faci demo pliz, doar sa numai zici la toata lumea ca jok cu coduri ca nici macar nu sti ce vb.

    EDIT: Slick ejti targa cu awp :o

    nu este dorinta me R3ap3R numai ca eu mi-am spus parerea nu vad dc te deranjeaza de altfel sa si dovedit ca ai jucat de la sala si nu mai aveai scor d'ala de zeu adica ma refer ca de acasa ai scoruri de 50-60 si ceva cu 6-7-8-9 cam asa si de la sala aveai MAXIM vreo 19-20 de fraguri cu 16-17 deci......explicatie sunt sigur ca vei gasi iar in leg ca mi s-a implinit mie dorintza nu e adevarat ptr ca eu am mai zis intrun thread ca la proxima conf voi spune tot ce am pe suflet dar intradevar fara dovezi ca nu fac demo-uri la admini mi-e mi s-a dat admin sa am grija de server NU DE ALTI ADMINI asa ca....... nu stau sa te urmaresc pe tine .

    P.S. Te vei intreba de unde si de cand am eu nebuniilea astea in cap ......ok iti spun..... am intrat de mai multe ori pe serv si nu intram direct la joc ma mai uitam si eu la unu la altu si am vazut ca anumite pers la care nu fac demo se uitau prin pereti stiau unde sunt adversari cam atat am avcut de spus si inchei aici .

    See ya on the next conferention :whistle: :gun:

    http://img132.exs.cx/img132/5666/blowme9jp.gif

  6. bugs sunt 4 servere care apartin rds-ului... e cam mica posibilitatea sa ti se blocheze mouse-u pe toate si sa iei ban.

    asa ca daca iei ban pe unu te duci si joci pe altu no big deal.

    sunt unii care stiu doar de un singur server si dupa ce isi ia BAN nu mai stie unde sa intre si sa ii dai tu pe server ip-u altui server hmm..... BAN ptr reckama :D :comp2: oricum sunt multe BAN-uri care se dau aiurea iar cei vizati nu sunt cine trebuie ci , cine se nimereste ;) daca intelegi ce vreau sa spun :violent: :banghead:

    http://img132.exs.cx/img132/5666/blowme9jp.gif

  7. nu stiu daca fac bine in ceea ce zic dar totusi nu poti da 10,000 de minute ptr un TK nevinovat mai ganditi-va si voi puneti-va in locul lor si sa vedeti cum e ;) intrati pe un alt server se blocheaza soarecele si faci TK dupa care ai BAN 10.000 de minut ... e corect?? noua adminilor ne e usor sa dam BAN dar unele BAN-uri se dau prea usor mai ganditi-va atat am avut de spus :orgr:

    http://img132.exs.cx/img132/5666/blowme9jp.gif

  8. Pai voi adminii vechi nu mai stiti treaba cu adminat-ul,lasa-tii pe astia noi sa faca regulile ca ei au mai multa capacitate!!Ei dau ban 600 de minute pentru lag.Bun.Da intrebarea e ,altii de ce primesc 5 minute,de la acelasi admin iar altii 600 de minute??Acum lucifer ca are admin mare poate o sa dea si permanent pentru lag!!!

    P.S.Lucifer joci din placere,sau ejti primul admin de pe linkmania care este platit???

    NICI UN ADMIN NU E PLATIT , Lucifer vrea doar sa se joace cat mai decent ptr ca uite un ex clar ca mi s-a intamplat mie ...... eram spect si faceam demo iar acel demo nu era inca concludent si s-a inceput sa se numere alea 10 sec iar eu am mai marit harta cu inca 3 minute si in alea 10 sec s-au omorat ca nebunii .

    Acum intrebarea e in felull urmator ce trebuie facut cand se face TK in ultimele 3 minute din harta?? :gun: :violent: :gunsfire: :sniper: :orgr:

  9. deci se pare ca au fost mai multi admini sunt cei doi care i-ai specificat tu adica M1nDH4cC si HellMaster si mai erau 2 :D Marinaru si soldatu :D :P ehh anywayz te asigur ca nu e permanent si daca e vreo prblm sa fie permanent apeleaza la varianta suna un prieten :D adica mai faci un post si ti-l scoate Marinaru .

    P.S> Crede-ma se tine de cuvant :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...