Jump to content

Manson

LinkManiac
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Manson

  1. salz ppl! am si eu un ati radeon 9200 in 128 mb si vreau sa ma uit la filme pe tv. Problema este ca nu stiu cum sa fac sa se vada color la televizor. Imaginea se vede clar,alb negru! Nu stiu ce setare trebuie sa fac ca sa se vada colorat. CE imi recomandati? Oare e de la driver?

  2. Salz ppl!Cine are varianta pe 2 cd-uri a filmului: melodia e pe al doilea cd la 24min :42 sec si scena e cand Coach Carter se afla singur in sala de baschet. As vrea sa stiu care e melodia de pe fundal.

    Apropos : mai e o melodie pe primul cd la 7 min :7 sec (cand se plimba coach in masina sa).

    Sper sa stie careva. Ms anticipat!

  3. aciolan: "Daca e vorba de cel mai bun emcee de pe planeta as avea de ales intre Mos Def, Sage Francis si B-Real.

    De la noi ar fi : ConnectR, D€CR€T , Omu-Pieleh."

    Raspuns: nu te-a intrebat nimeni nik pe tine so nu mai fa reclama.

    next:dak iti provoaca greata acest topic du-te jos si cumpara o lamaie, o storci bine bine intr-un paharel de tuica si bei tot. smile.gif that should do the trick.

    on-topic: am votat cu Jay Z. smile.gif tare

  4. bah nijte alieni mai scary nu puteau sa bage si ei??!!! Ce idioti! Nijte amarati de alieni! Macar dak atacau Alienii din Alien (seriile cu Sigourney Weaver) atunci era mult mai bet. parerea mea.....anyway faza cu bacteriile mi s-a parut interesanta though blink.gif

  5. BV doom chief! Mijto k ai avut curaj sa iesi in strada si sa canti! Nu e rusine! Aici la Galati pe faleza e un loc unde vin chitaristii si canta impreuna din cand in cand, de cele mai multe ori nu pentru bani ci pentru distractie.(chitarist nu e intotdeauna = cu rocker/ metalist/ satanist) Poti sa canti si pentru bani si nu e nici o rusine in asta! (bine,... acuma nu canti si tu chiar pe strada sau in mijlocu` pietei smile.gif) ) Vreau sa te intreb 1 lucru: ce melodii ai cantat?

  6. Fruity Loops e un program super meseriash de facut muzix dak stii cum sa-l folosesti..are zeci/sute de efecte , variatii ale sunetelor etc. Ti-l recomand ...cel putin eu am ramas masca la ce melodii poti face in el...totu-i sa stii sa-l folosesti ti-am mai spus! Bafta man! B)

  7. va salut! as vrea sa va intreb daca are cineva un link sau stiti un hub de dc de unde pot downloada si eu reclama (deci clipul) de la ELITE in care canta Pit Hupperten ft Nikky McCoy melodia "Hello in me" ?

    Va multumesc anticipat! Noroc :beer:

  8. mwahahaha...sunt si io un mare smecher la cs si am venit aici sa zic k am facut ieri ma (jur->>cu toate k n-am facut printscreen k exact in momentu ala a fost un cutremur de 7 grade si mi-am scapat mouse-ul din mana...dar asta e alta poveste)534 kills din 670 posibile!!! yeah!! coooooollll!! sunt bet!!! aaa si alaltaieri pe de_vrajeala am avut numai putin de 30 de deaths!! yeah!!! cooooooooll!! sunt cel mai beeeet!!

    Bv la cei cu cele mai mari kills-uri pe hartile normale! NU(kiar deloc) celor cu awp! Bafta :beer:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...