Jump to content

gimsej

LinkManiac
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gimsej

  1. Si cum vine asta? nu ai avut nici o treaba cu mine, nu ma cunosti, dar zici ca sint un nesimtit notoriu..imi dai te rog definitia cuvintului "notoriu"? poate nu stiu eu ce inseamna.

    Functia de admin nu imi aduce paine pe masa asa ca doar mintea ta odihnita poate sa isi imagineze cramponarea mea....

    Am zis ca eshty un nesimtit notoriu tinand cont cate conflicte ai iscat prin felul tau de a raspunde unor membrii ai acestui forum de zici ca a inceput si sfarsit lumea cu tine .Cu mine pana aseara cel putzin n-ai avut tangentze sau conflicte.M-a infuriat la culme faptul ca aveam chef de hq aseara iar daca aveai bun simt,ceea ce tie iti lipseste cu desavarsire,votai pe server nu in rcon sau cel putzin cand te intrebam pe server imi raspundeai.Functia de admin nu-ti aduce castiguri materiale,dar dupa mintea ta itzi da dreptul sa faci ce vrei pe un server public.Daca intr-adevar nu tii cu dintzii de "parola" de rcon atunci potzi renuntza fara probleme,ceea ce nu cred ca se va intampla ca nu o sa mai ai unde sa refulezi.Te supara prietena,sotia sau ai alte probleme,incearca sa le rezolvi in particular nu venind si facand pe seful aici .Pana atunci asistentule sa auzim de bine si cand pleci sa stingi lumina ca nu vreau sa te mai vad :beer:

  2. In primul rand cand am spus ca am votat pe ts, am glumit.

    In al doilea rand, sunt 3 servere pe care se joaca numai HQ si CTF, rar SD. Am simtit nevoia sa schimbam modul. Cum a facut-o roadkill aka disturbed, cum s-a umplut serverul. Acum am jucat din nou HQ, in 30-40 de min s-a golit serverul.

    In al treilea rand, nu ti-a raspuns pe server pentru ca este deadchat off sau on (nu stiu cum e, oricum viii nu vad scrisul mortilor :) ).

    In al patrulea rand exagerezi si jignesti aiurea.

    Daca nu s-a votat pe ts cum sustineai pe server inseamna ca a facut-o de capul lui,asha ca de ieri s-a dat liber la schimbat mod de joc ori de cate ori are chef un admin.Chestia cu deadchat off sau on nu tine,deoarece cum ai vazut tu ce scriam pe mainchat asha vedea si el si putea sa raspunda daca avea bun simt.Normal ca atunci cand intalnesti pers nesimtite le raspunzi cu aceeasi moneda eu mergand dupa dictonul:eshty javra cu mine sunt jigodie cu tine.

    In 4 Mai, Silk scria pe forum ca va schimba in fiecare seara modul de joc in SD, tocmai pentru ca a observat ca serverul se umple cand este setat modul de joc pe SD. E clar ca lumea vrea SD. Nu stiu de ce te superi pentru ca a fost schimbat modul. Nu este clar ca a facut ceea ce multi au asteptat, si anume setarea serverului pe SD? Nu este clar faptul ca majoritatea vrea SD? Sau preferi sa joci HQ singur?

    Cum mi se pare ca am scris si in acel topic NU MA DERANJEAZA ca se joaca SD atata timp cat se voteaza democratic pe server ,nu pe ts sau YM.Daca majoritatea de pe server decidea SD ,jos palaria,ori jucam SD ori mergeam pe alt server.Subiectul acestui topic este:SCHIMBAREA MODULUI DE JOC LA CEREREA JUCATORILOR DE PE TS SAU YM SI NU DE CATRE CEI DE PE SERVER.De ce ,in acel topic parca, s-a stabilit sa fie activa optiunea de vot cu schimbarea modului???Nu mai incercatzi sa-l scoateti basma curata pe Disturbed,e clar ca a gresit flagrant si din cauza asta cer sa nu mai fie admin dar omu' sigur se cramponeaza de functia de admin ca nu prea are unde sa faca pe sefu' si sa le dea la altii peste nas cu nesimtirea lui.Precizez pana aseara n-am avut niciun conflict cu el,asta ca sa nu se inteleaga ca i-o "coceam" demult.

  3. Nu mi se pare normal sa joc un anumit mod ca "s-a votat pe ts schimbarea modului".RoadKill aka disturbed n-are nicio jena in a schimba modul daca i se cere pe ym sau ts, fara consimtamantul celor de pe server.Cand l-am intrebat pe server m-a ignorat total de parca l-a facut masa sef peste pravalie aka linkmania.Nush cine draq l-a propus pe asta admin dar e un nesimtit notoriu.Ma intreb ,daca era alt admin nesimtit caruia ii placea alt mod,ce faceam???Stateam toti in joc de glezne si asistam la schimbari continue pana se plictisea lumea si ieshea??Mi-e sila cand vad cum toti handicapatii care cum se vad sefi cum profita,ca in rest nu e ceva de capul lor.Ura si la gara X-(

  4. Deja lumea s-a sictirit de HQ, o sa mai bag eu din cand in cand un SD. . just buzz me ;)

    Nu trebuie sa dai un buzz unui admin daca pe server este activ votul ptr. schimbarea modului de joc.Prefer sa dau un buzz unui admin ca sa-l rog sa scoata votul daca se abuzeaza de el.Nu mi se pare normal ca un admin sa schimbe modul impotriva vointzei majoritatii prezente pe server in acel moment ca deh,un prieten l-a rugat ceva pe YM.E asha de greu sa incerci un vot la inceputul mapei cand s-au conectat macar jumatate din jucatori???

    @Alecs:ieri s-a schimbat pe Sd cand deja era serv full si se juca la greu Hq.Recunosc nu sunt un fan al SD-ului dar nici sa joc "obligat" de vreun admin acest mod nu-mi convine.M-am plictisit sa tot zic asta :Lasati activ votul ptr. schimbarea modului de joc! :tiphat:

  5. Led deci chestia aia alba de sub narile tale nu era spuma de ras???Noroc cu Boby ca m-a luminat :bananadance2:

    Ontopic:Led daca stergi topicul respectiv justifica-te ca asa ar fi normal fatza de cei care l-au deschis :P .Spune-le motivul sau ce vrei tu dupa ce te "barbieresti" :readthis:

  6. ....sau o idee ar fi sa votam 4-5 harti la sfarsitul unei mape(cum era modu ala,selectai si dadeai space sau ce dadeai)

    Dap,chiar ar fi misto de pus modul ala pe server,macar asa se presupune ca scapi de un vot in plus pe care multzi il foloseau la inceput de harta.Apesi fire :gun: pana selectezi harta dorita.Hartzi noi...,nush ce sa zic ca au mai fost,sunt inca pe server dar tot cele "clasice" se joaca ,asa ca.... :tiphat:

  7. Ghighi nu trebuie sa vrei tu sau altzi jucatori de cod ca serverele sa fie uncracked,ci legea ii obliga asa ceva.Nush cat o sa mai tzina chestia cu promovarea pirateriei,dar mai mult ca sigur nu mult timp.Intr-adevar daca serverele erau de la inceput uncracked ,nr. de jucatori erau MULT mai mic si implicit nr. de clanuri.Nu sunt unul din jucatorii de cod care mi-am luat recent joc original si vin acum sa cer sa dispara serverele cracked,dar mi s-a facut sila cand vad cum jucatori noobi au devenit peste noapte "valori".Daca serverele vor fi uncracked accept riscul de a fi mai putzini dar macar vom juca de la egal la egal teoretic,cheatarii riscand ban pe guid si implicit adio multiplayer pe toate serverele originale.Daca si adminii vor avea acces total la server ar fi o mare placere sa intru seara sa joc ,fara sa mai suspectez pe X sau Y ca folosesc "anabolizante".Hai bafta :tiphat:

  8. Din moment ce vrazvan e singura persoana abilitata sa fac modificari, updatari, etc. si ca atare tot el este cel care a dat unor puterea de a se considera admini , este treaba acestora sa vorbeasca cu el pt rezolvarea problemei.

    Chiar sunt curios cum potzi face o pers. sa te asculte,sau macar sa-si dea interesul in a-ti rezolva doleantza,cand acea pers. nu-ti raspunde la mesaje sau te tot amana de un an si ceva ca v-a rezolva problema???Sugestii? :dontknow:

  9. Buna remarca lui Draku. Firesc ar fi un raspuns de la admini referitor la ne-upgradarea pb.

    Eu propun ca cei care sunteti nemultumiti de ne-updatarea pb-ului sa il bombardatzi cu email-uri,sms-uri sau cu ce putetzi pe Vrazvan care e unul din administratorii LM si care poate face MULTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ptr. comunitatea COD LM.Va spun din cunostintza de cauza ca niciunul din admini nu poate face nimic fara Vrazvan.Acces la pb via ftp il poate realiza doar Vrazvan.Modificari la server-ele LM se pot face doar cu ajutorul lui Vrazvan.Din cate stiu Vrazvan promite multe ptr. comunitatea COD de ceva timp(poate mai mult de un an) dar nu s-a realizat nimic pana acum ,cel putzin in privintza depistarii cheatarilor.Asa ca degeaba le reprosati ceva admini-lor actuali COD ca le reprosatzi degeaba ,tinand cont ca ei depind de o anumita persoana.Nici mie nu-mi place sa joc alaturi de nishte pers. care pana mai ieri erau noobi iar peste noapte au un skill de zici ca joaca de ani de zile.Atunci cand vor avea acces total la server,adminii COD vor afla mult mai multe despre jucatorii care populeaza serv.Spor la email-uri,mesaje private sau sms-uri(in cazul in care avetzi nr. de tel al lui Vrazvan :banana: ). :tiphat:

  10. Din cate am citit pe forum exista la ora actuala mai multzi jucatori cu joc original fatza de perioada la care a fost creat acest topic si drept urmare acum se poate crea un server original,macar asa avem mai multa siguranta fatza de cele crackuite(stitzi la ce ma refer ;) ).Merita incercat iar cei care inca nu au jocul original si-l pot achizitiona mult mai ieftin ca anul trecut ,asta in cazul in care ptr. unii suma de 45 RON nu este prea mare. :tiphat:

  11. Am o problema, am intrat pe un server strain si s-a downloadat modul serverului respectiv, acum de cate ori intru in cod imi apare o imagine(cred ca este vorba de clanul respectiv) si canta muzica "naspa".

    Cum pot scapa de modul acela?

    Modul respectiv se afla in directorul jocului (ex:Program Files/Call of Duty) ,nu in folderul UO,asa ca-l potzi sterge linistit de acolo si nu o sa mai ai probleme.

    Imi apare si mie o eroare cand vreau sa ma uit la un demo si nu stiu de ce, poate ma puteti ajuta voi.Eroarea respectiva este: http://img226.imageshack.us/my.php?image=untitledai2.png .Poate are cineva vreo idee.

    Multumesc.

    Ai in directorul UO downloadat un pk.3 care trebuie sters dar cel mai bine scotzi toate hartzile care nu sunt "default"si te potzi uita linistit la demo.Bafta :tiphat:

  12. Oamenii are arme,totzi trage si prostii crede ca unii intra cu wall doar pe server-ele externe ca pe LM se respecta oamenii si nu poate fi ei toti cheateri ,ca e mai multzi care se respecta.

    Ontopic:Bah dar prosti mai suntetzi cand postatzi idioteniile legate de fapul ca intratzi cu wall doar pe extern iar pe LM nu .Daca avetzi wall si intratzi cu el pe extern CINE VA OPRESTE SA NU INTRATZI SI PE LM???

    N-avetzi cum sa demonstratzi asa ca mai bine tacetzi draq din gura ca va facetzi de rahat cu ce va iese din creierasul ala.Eu sunt corect si promit cun mana pe pu...lover ca nu foloesec wall decat pe extern ,pe LM nu o sa folosesc din cauza ca-i respect pe totzi.Hahalerelor care folositzi cheaturi de orice fel si oriunde,ma credetzi???

    I se da ban lui Y ca a injurat,pe Y il doare in palarie avand ip dinamic,iarasi ban lui X ca a intrat cu cheat,pe X il doare in cu...nostintza ca are ip dinamic si poate reintra linistit folosind alt nick.Asa ca discutzia putand continua la infinit,concluzia va las sa o tragetzi voi.

    PS:Mariane NU MAI ESHTY CREDIBIL orice ai posta.

  13. Trag in pomi,pozitionez tinta pe zid,trag in usi deschise in spatele carora se afla cineva dar nu am wall fraierilor,hahalerelor :bananadance2: .Provoc orice noob care nu are wall sa joace cu mine 1 vs 1 jurand cu mana pe cutia de ZUZU ca nu am ultima varianta de wall.Hai hahalerelor ,va tzine ????? :box: Va pupa Jiji zis si Marian77

    Ontopic:Daca 10 oameni itzi zic ca eshty beat aka codat te duci si te culci mai ales ca eshty cam nedormit din cauza celor 12 ore de cod jucate zilnic .Precizez ca am vazut demo-ul de doua ori si nu exista dubii:ESHTY CODAT.Orice idiot poate sa castige o competitie 1vs1 trisand :error:

  14. Este buna ideea cu un campionat pe UO dar nu prea mai sunt clanuri care sa participe la acesta.Din ce vad eu acum au mai ramas doar Gc^,Delta,Jedi,Morometii(multi migrand catre COD2) pe UO iar venind de pe clasic poate ne putem baza pe A6,Fubar si Insane.Alte clanuri mai vechi gen Desert rats,Psiho nu prea mai sunt active pe LM iar din cele care apar peste noapte si sunt neserioase suntem satui pana peste cap.Ca sa dureze campionatul 1 an cred ca este enorm de mult,poate la vremea aceea se va juca COD3 .Bafta la organizare si sper sa-mi ascultati sfatul:nu lungiti campionatul mai mult de 4-5 luni ,exact pana ieshim din iarna B)

    PS:De la 1 ianuarie intram in UE iar RDS-Linkmania ar trebui sa se supuna unor legi referitoare la piraterie(nu ca pana acum nu ar fi trebuit :P ) asa ca se poate chiar sa ramanem mai putzini decat suntem la ora actuala. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...