Jump to content

Heroine

Inactive
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Heroine

  1. Merge pe placa de baza dar ai grija la sursa, pentru 8800GT e recomandata o sursa de minim 400W si 12v/rail. Daca sursa nu e de firma e posibil sa fie sub 400W reali.

    OPERA

    Copiaza in Adress Bar (unde introduci www.... :P ) : opera:config#BitTorrent|Enable

    Deselecteaza Enable , si dupa Save.

    Daca vrei ca in momentul in care apesi pe un fisier torret in Opera sa il deschida cu clientul default (in cazul tau Azureus) trebuie procedat in felul urmator: Tools > Preferences > Advanced > Downloads ..deselectezi Hide file types opened with Opera (dreapta sus) , scrii torrent in casuta Quick find , dublu-click pe linia care arata asa : application/x-bittorrent torrent , selectezi Open with default application si dupa Ok. :right:

  2. Si eu mi-am facut un sistem acum 3 saptamiini, m-a dus la 30mil fara monitor, HDD si DVD. Ramul pe care l-ai ales e OK si nu mie se pare exagerat de scump - iar ca procesor itzi recomand un e6850 3GHz FSB 1333, nu are rost sa-ti iei inca Q ,asta e mai mult decit de ajuns pentru orice joc pretentios la ora asta...eu pe sistemul meu (proc e6750, placa 8800GTS 640DDR) joc Crysis cu totul pe high si se misaca foarte bine. :right:

  3. Bai oameni buni...nu se poate face o configuratie pentru jocuri sub 30mil, asta daca vrei sa joci ceva next-gen acceptabil si in urmatoarele 5 luni, inceraca o placa video 8800GT 512DDR3 la vre-o 9 mil

    care btw ia un 8800GTS 640DDR3 (asta am eu - 13mil), cel mai bun raport performata /pret si baga o placa de baza ASUS P5N-SLI (4mil) - eu o am cu un Core2Duo 6750 pe FSB 1333 si se comporta superb. :right:

  4. ideea din pack inspied vista e tare rau :D mersi freakazoid

    pisoias am o problema: cand imi downladeaza temele de pe deviant art mi le downloadeaza intr-un format necunoscut :| merge cu style xp ?

    formatul fisierului cu extensia ".wba" e suportat de Stardock WindowBlinds. E singurul program de skinning pentru XP care suporta transparenta aero.

    ps. daca vrei programul da-mi PM ;)

  5. Sfatul meu e sa-ti instalezi Vista, ca toate packurile de transformare posibile se apropie cu greu de interfatza aero originala. Eu am avut WinXp si dupa ce am aplicat o gramade de programele de transformare (care btw modifica o droaie de registrii in XP) ...ajunsese XPul in ultimul hal de instabilitate. De cind am instalat Vista nu am avut nici o problema, numai sa-i instalezi ultimele updaturi. Daca vrei sa pastrezi totusi XPul, prgramul care se apropie cel mai mult de interfatza aero e Stardock WindowsBlinds.

    http://ironjer.deviantart.com/art/AeroGlas...I-quot-37703954 ...aste e skinul pe care il foloseam prin Stardock WindowsBlinds (da clik pe imagine sa o maresti) BAFTA! :right:

  6. Eu am instalat Vista Ultimate x86 (32bits) cu toate efectele vizuale in blana pe un sistem mult mai slab decit al tau si pot sa spun ca se misca excelent, ceva mai slabutz decit XP-ul totusi, dar avind in vedere grafica si efectele vizuale merita...si asta intradevar se datoreaza gestionarii de memorie optimizate. Sfatul meu e sa instalezi versiuinea pe care o am si eu - x86 ,cea pe 64 bitzi nu accepta decit drivere semnate oficial de Microsoft si poti avea probleme cu ea (sporul de performantza e insesizabil fatza de versiunea pe 32), o sa mai ai nevoie de drivere Vista pentru sunet si placa video,o sa gasesti si un pachet de codecuri video pentru Vista pe Softpedia. Nu am avut probleme cu sistemul pina acum iar in jocuri eu unul nu observ probleme cu performantza (cauta pe Google eventual si o sa gasesti grafice cu diferentza de preformantza sub Vista pentru diferite jocuri...asta se datoreaza slabei optimizari pentru Vista a deriverelor de catre producatori, o sa se regleze si problema asta...) Have fun! :right:

    Placa de baza este pe Soket 754 ; placa video pe AGP 8x ,Ram 2x512 DDR Geil , nu sunt pusi in dual channel, nu merge dual pe Soket 754 ; HDD functioneaza la viteza Sata1 pentru ca nu suporta placa de baza Sata2

    Imagine IPB

  7. Razer Death Adder e unul din cele mai bune modele de pe piatza dedicate gamingului, mergi cu el la firma de unde l-ai luat si probeaza-l acolo, daca o sa faca probleme o sa fie obligatzi sa il schimbe, placa ta de baza trebuie sa-l suporte. Mousul tau e mai bun decit G7 de la Logitech, vezi cum rezolvi problema. BAFTA :right:

  8. daca ai idee cum maresc la mine ptr usb ai putea sa ami faci un scurt tutorial
    ...la mousul tau Razer nu ai nevoie sa maresti tu manual USB pooling rate-ul pentru ca e fixat sa meraga din fabrica la 1000Hz (e incorporata in firmware frecventza) , eu am un mouse Logitech MX518 si am schimbat frecventza manual la 500Hz cu ajutorul unui program. Chiar daca o sa-ti meraga dupa formatare pe PS2 iar pe USB o sa faca probleme, eu te sfatuiesc sa il schimbi cit e in garantzie pentru ca mousul asta e facut sa mearga pe USB, altfel nu-si merita banii iar pe PS2 o sa-ti mearga la frecventza mica, si crede-ma ca e o diferentza imensa de la 500Hz in sus. Oricum sfatul meu e sa il incerci pe un alt sistem sa te convingi daca sistemul tau e de vina, iar daca face probleme si pe alt calculator trebuie neaprat schimbat ca nu e normal sa se comporte asa.

    ps ...daca totusi vrei sa schimbi frecventza cu ajutorul programului am incarcat aici -> LINK doua programe :

    Direct imput mouse rate check - cu asta verifici la ce frecventza merge USB-ul

    Imagine IPB...la mine observi ca scrie la peak frecventza 518Hz

    Windows XP2k3 USB Mouserate Switcher - cu asta schimbi frecventza in Win. ( atentie : daca instalezi updatul asta de XP -> KB918005 nu o sa mai potzi shimba frecventza, o sa-ti dea eroare programul)

    Imagine IPB

    Sa ami zici exact dupa ce formatez las cu PS2 (nu afecteaza calitatea si performantele mausului) sau totusi sa las pe usb direct

    lasa pe USB si instaleaza driverele lui...DA afecteaza PS2 performantza mousului - am scris mai sus.

  9. Mousul tau e pe USB dar baniesc ca ai primit in pachet si un adaptor PS2 (fa rost de unul daca nu e in pachet) pentru mufa USB, incearca sa il conetezi prin portul PS2 si vezi daca problemele sunt de la portul tau USB, eventual incearca mousul pe alt calculator. Razer death adder are setat din fabrica USB pooling rate-ul la 1000Hz iar default pe Windows USB-ul merge la 125Hz, e posibil sa fie niste probleme de compatibilitate. Asigura-te ca ai instalat corect driverele de pe CD ( link - aici gasesti driverele si update-ul de firmware). Daca problema persista si mousul se comporta la fel si pe alt calculator atunci e cazul sa te folosesti de garantzie. :right:

  10. merci dar nu merge

    Eu am Office 2007 si asta e cea mai simpla modalitate sa il scotzi (eu am crezut ca merge si la celelalte versiuni de Office)...in cazul in care ai Office 2003 sau XP trebuie sa faci in felul urmator :

    Control Panel -> Add or Remove Programs -> selectezi Microsoft Office...(la tine apare in functie de versiune) -> Change -> bifezi Add or Remove Features -> Next -> bifezi Choose advanced customization of applications -> Next -> Office Shared Features -> selectezi Not Available la Alternative User Imput si dupa Update ...asa o sa mearga :right:

    Imagine IPB

    ...screenshot-ul asta e de pe laptop unde am instalata versiunea 2003

  11. Daca te calca pe nervi potzi sa il inchizi complet fara sa mai porneasca la restart ( eu unul l-am oprit ca maninca resursele aiurea si nu-mi foloseste la nimic serviviul) :

    Control Panel -> Regional and Language Options -> dai pe tabul Languages -> Details -> tabul Advanced -> bifezi Turn off advanced text servicies -> Apply

    Imagine IPB

    IE

    Pai tu din Taskbar nu ai schimbat decit sa-ti afiseze iconul de IE in start. Sa il setezi din nou pe default browser trebuie sa intrii din Control Pannel - Add or Remove Programs - Set Program Acces and Defaults - Custom ...si bifezi Internet Explorer ca default web browser :right:

    Imagine IPB

  12. Pai nici nu o sa reusesti...YahooMail nu include servicul POP3 gratuit...si cum nu-mi inchipui ca ai un cont pe Yahoo platit, nu ai acces la servicul POP3 ...deci prin urmare nu poti sa-l configurezi pe nici un mail extern cum e Thunderbird sau Outlook. Daca in schimb ai un mail pe Gmail ,asta suporta gratis POP3 si te pot ajuta sa-l configurezi pe Thunderbird. :right:

  13. Eu am un LG 9700, si tot ce trebuie sa faci este sa redenumesti subtitrarea la fel ca filmul (da cu copy/ paste pentru ca titlul sa fie identic) de exemplu:

    The 40 year old virgin [2005].avi

    The 40 year old virgin [2005].srt

    ...cam asa trebuie sa arate, in afara de extensie, titlul sa fie identic...din cauza asta pe unele ti le vede si pe altele nu...iar inca o jmecherie pe care pot sa ti-o spun este cum sa vezi subtitrarile rominesti cu caracterele corecte - din setupul playerului alege la Language - Disc Subtitle - Hungarian ...asta in cazul in care nu ai romana. :right:

  14. Folosesc uTorrent de ceva vreme si il consider unul dintre cei mai buni clienti, eu downloadez cu abonamentul de 15$ (banda 4MB) de la RDS cu o viteza in jur de 100KB - 200KB in functie si de disponibilitatea fisierului. Nu cred ca problema ta este portul blocat in cazul asta nu ai putea sa downloadezi deloc...poti sa verifici portul foarte simplu : Options --> Speed Guide --> Test if port si forwarded properly . Acum incearca si seteaza corect viteza de upload (marimea totala a benzii de upload, nu banda de download) tot in meniul Speed Guide --> Connection Type : ...eu spre exemlu la banda de 4MB am banda maxima de upload 512k (xx/512k) .Daca nu stii care este banda ta de upload poti rula un test de viteza pe internet, ai acolo un link : Run Speed test at... : . Dupa ce ai setat corect banda tot in acelasi meniu bifeaza in stinga jos Enable Encryption . Acum ar trebui sa dai jos cu viteza mare, atentie - viteza variaza si de disponibilitatea fisierului downloadat (nr. de Seeds/ Leechers) , incearca viteza downloadand un fiser cu un numar cit mai mare de Seeds/Leechers. BAFTA! :right:

  15. Cum nu ma pricep de loc la retele m-am gindit sa pun si eu o intrebare pe forum.Am achizitionat de curind un laptop Fujitsu Siemens LIFEBOOK C1410 - Intel® Core2™ Duo ProcessorT5600 (1.83GHz) si vreau sa stiu daca se poate face o retea wierless intre el si calculatorul meu desktop care e legat la internet prin RDS CableLink.Ideea este ca vreau sa am acces la inernet si de pe laptop.Pe laptop la Network Connections apare pe linga conexiunea Local Area Connection si Atheros AR5006EG Wierless Network (deconectata) in caz ca va ajuta asta cu ceva. Astept raspunsuri si va multumesc anticipat. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...