Jump to content

ZapPy

Inactive
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZapPy

  1. Votat fifa ... PeS poate e mai real dar Fifa se joaca ai mult :)

    Nu cred ca primiti voi mass-uri cu : "Cine joaca Un pes " :) ba din contra primiti cu Cine joaca fifa :-j

    Pentru ca mai putina lume stie de PES decat de fifa. De fifa o auzit tot omu si care nu stie ce-i ala offside. De PES nu prea cred.

    Oricum dupa mine PES ii mai fain doar ca la ultimu(2010) or dat-o in bara urat cu arbitrii are un bug foarte nasol. Oricum iei un gameplad si joci si pes multiplayer :) .

  2. Am avut aceiasi problema. Gasesti pe google atatea solutii. Eu am avut la TuneUp Utilities un disk cleaner care mi-or sters toate fisierele in plus. Is tot felu de programe carese ocupa cu asta. Succes.

  3. Am avut o problema de genu. Dormeam si am lasat calculatoru aprins. Cand m-am trezit era tot alb. L-am dus de unde l-am luat si or trimis dupa 2 sapt altu nou ca ala era terminat. Si culmea nu l-am avut pe celalalt decat de 4 zile si deja s-a stricat :) .

  4. Salut! Long time no see... :)

    Ok direct la subiect.Am cumparat un comp nou. Si tipu care mi lo facut mi-o luat un tv tuner exter second. Cand instalez windowsu(7), mergea PiP deja acolo prin bios se vedea perfect, si fullscreen.Merge si fara sa pornesc compu.Dar, cum am terminat de instalat windowsu, in varianta PiP se vede foarte urat. Pe margini se vede parca ar fi lame de la un ferestrau iar in cuprins parca ar fi sticla sparta asa pe fasii.

    Aaaa da, in varianta full-screen merge perfect. Stiti careva de unde poate fi problema? Ii ciudat ca fix dupa ce am instalat windowsu o aparut asta.Daca dau reset in timp ce tuneru merge, pana cand imi intra in desktop se vede bine...cand scrie welcome deja ii iar bruiat.

    PiP la nume....my bad

    Thanks!

  5. Nu vi se par cunoscute angle'urile astea recente?

    Adica asta intre Matt si Jeff seamana cu Eddie si Rey iar la RAW, legat de santino si beth...tipa aia Rosa Mendes(Milena Leticia Roucka) ii exact caracteru lui Mickie James, adica aceiasi atitudine fata de Beth cum a fost Mickie cu Trish.

    Poate revin si io dupa mai mult de 1 an prin forumu LinkMania ;)

  6. Este la Intend in CJ sau MS oferta ca daca iti dai monitoru vechi iei 100lei discount la monitor lcd horizon...horizonu de 22 fiind 630 de lei il poti lua la 530..si chiar ti-l recomand..eu asta il folosesc de 4-5 luni si nu am avut nici o problema cu el.Eu zic sa te axezi pe calitate/rezolutie/vitezaraspuns/diagonala. La firmele mari gen Samsung platesti mai mult firma decat monitorul.

    Daca as sti ca este undeva la fel in Oradea asa as face dar nu stiu unde.Si sincer nu prea as vrea sa ma complic ca trimit monitoru meu si nush ce .Trebe sa dau o tura sa vad ce magazine is prin oradea de genu dar din cate stiu Media Galaxi ii mai mare dar acolo nu stiu daca ii valabil sau cum is preturile.

  7. Am mai gasit ceva...in caz ca mi-l trimit pe a meu cel vechi si asa nu prea am ce face cu el...ar fi bun LCD HORIZON 2206SW, 22" wide?

    Daca dau monitoru meu as iesi la 500 ron cu el.So?

    Samsungu de mai sus cam tot acolo ar fi. Pe ce sa ma axez?Renume sau diagonala?:)

  8. Detin un monitor CRT vechi Hansol, nu prea cred ca stiti de care ii dar pana la urma s-a dovedit a fi unul bun.Il am de aproximativ 8 ani. Totusi am zis ca trebe sa-l schimb , mai mult pentru ochi.

    Bugetu meu ii cam limitat ar fi un maxim de 5 mil.

    Ce mi-ati recomanda si daca se poate..si de unde.

    Din cate am inteles widescreenurile is mai bune, stiu ca depinde pentru is folosite dar nu mi-ar parea rau sa iau un widescreen.Astept sugestii.

    Apropo...configuratia la PC'u meu nu-i una prea stralucita:Athlon XP +2200,FX5200,512RAM...

  9. Eu am MX si nu imi merge...

    Nu merge la nimeni pe MX au anuntat cei de la EA.Solutia cea mai economica...un fx5200 cum am eu si merg multe jocuri ok :) ...nici nu costa mult :beer:

    p.s este si Demo Raptor...pt mai multe optinui.Oricum am vazut ceva nasol.Dau sut de la distanta merge mingea pe langa si comentatoru:wow ce bine a aparat.Portarul nu a facut nici o miscare.E aiurea.Am patit de multe ori asta.

  10. totusi vreau sa stiu si de unde pot cumpara...ce pret...preferabil si ce magazine is in oradea care au...si...am auzit ca si asta e buna pt mx518 gaing grade FunC 1030

    ms

  11. so o sa-mi iau in curand un mouse logitech mx518 gaming grade :P si vreau un mouse pad pe masura :) ia ziceti de unde as putea lua...preferabil din oradea :D macar aflu care is mai bune ca din cate stiu is diferente intre ele nu degeaba unele costa cativa lei si unele peste 1 mil

  12. bun mie mi s-o stricat vechiul mouse...creative optic 3000 Mda garantie 2 ani si so stricat la 1 sapt dupa ce o expirat garantia :P In fine am pus ochii pe logitech g5 laser...am vazut ca costa 2 mil jumate.Vreau sa stiu daca chiar merita :dontknow:

    Logitech mx518 sau G5???ce sa aleg si dc?

    aa da si g5 prefer altu decat portocaliu si uite ce am gasit..numa pe site'uri romanesti nu am gasit asa

    http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DN

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...