Jump to content

{JM}Alex Lifetaker

LinkManiac
  • Posts

    2,520
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by {JM}Alex Lifetaker

  1. La 11.05.2021 la 1:22, RaifalM3n a spus:

    PS: intrebare, intru rar pe aici de ceva timp. vad ca sunt inactiv sub nickname, cum rezolv asta? Daca ma poti ajuta cu un raspuns. 

    Asa imi aparea si mie cand am postat topicul, intre timp mi-a disparut "inactiv", cred ca trebuie sa te loghezi mai des sau sa faci mai multe posturi.

    Revenind...
    Mi-am amintit si de anii petrecuti alaturi de Call of Duty 1 pe serverele Linkmania.

    Inca mi se pare ca e cel mai reusit joc din seria CoD si imi aduc aminte cu mare placere de anumite harti... Pavlov, Carentan, Brecourt, Harbor, Railyard, Pow Camp... ce vremuri! Imi placea sa joc cu Mosin Nagantul la rusi ori cu Kar98 la nemti. Mai treceam si la un MP44 cand voiam mai multa actiune. 

    Pot spune ca in materie de multiplayer, anii adolescentei mi-au fost "mancati" de Jedi Academy, CoD si DotA. Dota inca mai joc si acum - o harta cu boti(AI Map), dupa 17 ani de cand am inceput sa joc . Dota 2 mi se pare prea kitsch, prea colorata, prea copilaroasa, prea obositoare vizual. Nu m-a prins absolut deloc. 

    Am devenit nostalgic, poate pentru anii tineretii, poate pentru lipsa grijilor legate de viitor si naivitatea aferenta varstei. Acum am tot ce-mi trebuie, dar mi-as dori sa fiu iar adolescent 🙂

    Deh, trece vremea ... si noi suntem trecatori...

     

    • Like 2
    • Sad 1
  2. Da, dupa un timp te loveste nostalgia...

    Au fost niste vremuri bune pentru fanii Star Wars. Jedi Outcast, Jedi Academy, Kotor... apoi Battlefront 1 si 2 (cele vechi, 2004-2005).

    In prezent, noile aparitii din universul SW parca nu mai sunt atragatoare, cel putin filmele sunt absolut mediocre, facute doar pentru a aduce bani producatorilor. 

    Pentru mine, raman doar cele 6 filme(cele 3 initiale plus cele 3 prequel-uri).

     

    Ca orice lucru din viata, toate au un inceput si un sfarsit. Faptul ca am creat primul clan de JA din tara, a fost pentru mine un motiv de mare bucurie.

    Din pacate, cam asta este... orice comunitate legata de un anumit joc se destrama la un moment dat.

    Sa ne bucuram pentru ce a fost, ce a insemnat pentru noi si pentru  toate clipele frumoase petrecute pe serverul JA Linkmania.

    Time to move on...

     

    • Thanks 1
    • LinkMania 1
  3. Va salut!
    Mai este cineva din vechea garda, 2004-2005, de pe vremea cand linkmania era abia la inceput, iar RDS contoriza traficul de internet?  Good old times...

    Aveam un clan de Jedi Academy, Jedi Masters se numea... mi-ar placea sa revina serverul de JA, inca se mai poate juca, grafica e la nivel de Quake 3, GTA - San Andreas, cam pe-acolo. Cred ca inca ar fi pasionati de acest joc.

    In caz ca va citi un moderator acest mesaj - nu imi pot vedea topicurile deschise, sunt nostalgic si as vrea sa le recitesc. Primesc mesajul "Ne pare rău, este o problemă. Nu ai permisiunea să vezi acest conținut.
    Cod eroare: 2F173/H". Vreo solutie?

     

     

  4. Salutare!

    Am nevoie de un laptop care va fi folosit mai mult pt. office( programe de contabilitate, Microsoft Word, Excel, Access, samd), chiar si programare, filme, si ceva jocuri dar foarte putin...

    Ma intereseaza in primul rand calitatea, intrucat nu vreau sa-l schimb dupa 3-4-5 ani, vreau sa-l tin mai mult tongue.gif

    Al doilea aspect ar fi ecranul, as dori 17" sau chiar mai mult.

    Al treilea aspect este autonomia bateriei, sa tina cat mai mult, ca sa nu ma lase cand am nevoie mai multa de el.

    Si in final, as vrea sa nu imi faca probleme(supra-incalzire, blocari, erori ale hardwareului, samd). Deci sa fie un laptop pe care te poti baza.

    Eu ma gandeam la minimum 1.8 Ghz, 1-2 GB ram, placa video de 128-256 mb(desi am inteles ca placile astea iau din memoria RAM). Sa aiba neaparat DVD-RW-er si sloturi usb destule(desi cred ca acum toate au).

    Ideal ar fi pe la 2.5 Ghz, 2-4 GB ram, placa video 256(da, stiu ca e mult pt. office, dar vreau sa-l tin mai mult).

    As fi dispus sa mai cedez din partea cu performantele daca are bateria autonomie mare, ecranul este mare si de calitate, si hardwareul sa nu imi faca probleme.

    Pretul pana in 3000 RON, dar ar fi bine sa fie in jurul sumei de 2000 smile.gif

    Multumesc anticipat!

  5. As dori sa stiu daca este legal sa cumpar anumite domenii web care includ denumiri ale unor produse, companii sau persoane.

    Exemple:

    www.iphonegames.com

    www.sonycameras.com

    www.youtubevideos.com

    www.googleadsensetips.com

    www.microsoftdrivers.com

    www.angelinajoliefan.com

    www.cristiano-ronaldo.com

    www.microsoftsucks.com

    www.paypalsucks.com (asta si exista biggrin.gif )

    FBISecrets.com

    CIASecretscom

    FBI-Usa.com

    Pot sa am probleme?

    Eventual ce parere aveti de siteurile bazate pe typo-uri de genul : www.youtoube.com , www.yaho.com , www.panasoanic.com, www.disneysland.com s.a.m.d ?

    Pot sa intru in belele din asa ceva?

    Deci daca cumpar niste domenii de genul s.a.m.d , n-as avea probleme cu ei?

  6. Am o problema la un calculator, cand il pornesc, se incarca, apare bara de incarcare de la windows, apoi se restarteaza si o ia de la cap.

    Am reinstalat windowsul, a mers prima oara, a intrat in windows, am intrat un pic pe net(singurele programe instalate fiind winamp, vlc player, bsplayer si firefox). A doua zi cand l-am deschis iar a aparut aceeasi problema :(

    Ce sa fac?

  7. Daca vreau sa fac un slideshow cu poze, si pun un mp3, ii setez lungimea exact cat are slideshowul, dar cand dau save as si imi exporta fisierul video, partea audio se termina pe la 80% din slideshow... am observat ca nu imi face asa la toate fisierele audio, numai la unele... toate sunt mp3... ce sa fac?

  8. Eu am o problema cu Movie makerul: daca vreau sa fac un slideshow cu poze, si pun un mp3, ii setez lungimea exact cat are slideshowul, dar cand dau save as si imi exporta fisierul video, partea audio se termina pe la 80% din slideshow... am observat ca nu imi face asa la toate fisierele audio, numai la unele... toate sunt mp3... ce sa fac?

  9. Am nevoie de un program care sa faca urmatoarele lucruri:

    Sa poata sa transforme o galerie de poze(~100 poze) intr-un clip video, pe fundalul caruia sa pot sa pun muzica, si sa mearga uploadat pe youtube.

    De preferat sa aiba optiunea de a introduce si efecte...

  10. Am o retea de 2 calculatoare legate prin placile de retea, cu cablu crossover.

    De cateva zile nu mai merge netul pe pc2, fara sa umblu la setari, PC1(hostul) merge sa dea ping la PC2, insa PC2 nu reuseste sa dea ping tot timpul la PC1...

    Chiar daca merge sa dau ping de la PC2 la host, tot nu merge netul, desi am facut setarile bune, zic eu.

    PC 1 am setat ip 192.168.0.1

    Pc 2 am setat ip 192.168.0.2, gateway 192.168.0.1

    Am facut conexiunea prin ICS, deci nu stiu ce nu merge.

    Mentionez ca aceleasi setari pe care le am acum, le-am folosit cu succes de vreo 2 ori(cand am reinstalat windowsul) si a mers fara probleme, acum nu stiu ce are.

    PS: Firewallul l-am inchis deci nu e de la el...

    Need help!

  11. Vreau sa-mi fac un card pentru Paypal.

    Imi trebuie card de debit sau card de credit? Nu prea am inteles care e diferenta dintre ele :\

    Ma gandeam la un visa electron, dar am vazut ca la MasterCard e mai mica taxa de administrare(50 lei pe an, fata de 28 lei la Visa electron).

    Ce tip de card imi recomandati si la ce banca?

  12. Deci voi avea C-ul pt. windows, D-ul pt. Kubuntu, E-ul(fostul D:\) pentru swap, si F:-ul?

    Voi mai putea sa accesez F-ul(fostul E:\) dupa ce instalez kubuntu? Pt. ca el e NTFS si am incercat din live cd-ul de kubuntu sa accesez partitiile si nu mi-a mers niciuna...

  13. craiova tracker(craiova hub ) - www.craiovahub.ro : e tracker dar au pus nume prost... din pacate e craiova only

    filelist.ro mi se pare ca a evoluat foarte mult si imi place ca nu pune accentul doar pe scene releeasuri si gasesc multe chestii pe care nu le gasesc pe alte trackere... deci cu CVT si cu Filelist fac o afacere buna...

    Mai intru si pe torrentbits... inainte intram si pe iplay dar de ~1 an, Iplay s@cks...

  14. Damn n-am inteles nimic :(( Nu ma pricep la linux :(

    "partitia de Windows sa nu fie egala cat dimensiunea HDD-ului. " Am hardul de 200 GB, C-ul de 10, D-ul de 55, E-ul de 121.

    Deci C:\-ul il las NTFS pentru Windows XP.

    Pe D:\ bag Kubuntu, si il formatez FAT32?

    Si mai creez si partitia F:\ pentru swap?

  15. Vezi sa nu fie de la firewall, eu m-am chinuit 2 zile, era de la zone alarm, trebuia sa dai la advanced si sa bifezi This computer is a ICS/Gateway server... sau ceva de genul... si puneai si Ip-ul de la host(192.168.0.1)

  16. Am Windows XP SP2 instalat, si vreau sa instalez Kubuntu in alta partitie( D:\).

    Am bagat un live CD Kubuntu 7.10 si mi-a placut, si acum vreau sa trec la instalarea propriu-zisa. Pot sa folosesc Live-CD-ul pentru instalare sau nu e complet? Am vazut ca Kubuntu e si pe DVD, ma gandesc ca poate live-cd-ul nu e 100% complet!??!

    Cum fac instalarea, astfel incat sa am si XP si Kubuntu, si cand pornesc calculatorul sa ma intrebe ce SO sa pornesc?

    PS: O sa va mai bat la cap ceva timp cu intrebari despre Kubuntu, sunt incepator intr-ale linuxului si macar acum la inceput o sa am o groaza de intrebari :D

  17. Merge sa-mi fac un card visa electron pe care sa-l folosesc pentru plati pe net(paypal, gamebookers.com) si sa primesc si alocatia pe el, daca am sub 18 ani?

    Am inteles ca la cei sub 18 ani le da niste carduri care nu prea se pot folosi international..

  18. Am cateva bloguri pe blogspot.com.

    Cel mai vechi este de 2 saptamani, si totusi inca nu a fost indexat. Celelalte au peste o saptamana.

    Stiu ca am mai avut un site acum cateva luni, tot pe blogspot, si l-au indexat in maxim 5 ore... acum de ce dureaza atat?

    M-am uitat la setari si Add your blog to our listings? si Let search engines find your blog? sunt setate pe DA...

    ma gandisem ca poate, poate de de la faptul ca mai am vreo 2 domenii inregistrate pe blogspot.com dar de care nu am avut timp sa ma ocup, asa ca am setat NU la ele... se poate ca din cauza unui bug sa se puna NU si la celelalte bloguri? Desi repet, ca am setat DA la optiunile acelea legate de indexare...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...