Jump to content

R@ziel

Forumist
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R@ziel

  1. Am tot schimbat la mousi pana am ajuns la Logitech MX 518...si m-am oprit la el.Dupa vreo doua saptamani de "reglaje" tongue.gif (timp in care mie imi venea sa il sparg de fiecare data cand ma "bagam" la un CoD) am ajuns sa ma obisnuiesc cu el si de atunci il folosesc cu placere...si pasiune biggrin.gif

  2. ceea ce s-a facut la Hiroshima si Nagasaki au fost pure experimente din partea americanilor, asupra unei tari care era deja invinsa dar nu o recunoasteau....fortele lor militare la acel moment erau nesemnificative, iar dupa incheierea razboiului au fost trimisi cercetatori sa faca constatari si experimente, sub acoperirea ajutoarelor  umanitare

    Se vede treaba ca nu le prea ai cu WW2 ! Ceea ce spui tu este o MARE aberatie.Ceea ce trebuie sa sti este ca decizia de se folosi bomba atomica contra Japoniei nu a fost luata asa usor.Hotaratoare a fost estimarea numarului de victime, de partea americanilor, in cazul unei invazii a Japoniei,asta cunoscandu-se fanatismul si indarjirea soldatilor niponi.Pana si marele Einstein,care la un moment dat a luat parte construirea bombei atomice,a trimis o scrisoare presedintelui american pentru determina sa nu foloseasca bomba.Ce mai spui tu acolo despre fortele lor militare ca ar fi fost nesemnificative BangHead.gif , experimente sub acoperirea ajutoarelor umanitare BangHead.gif (poate nu sti dar Japonia a capitulat neconditionat asa ca americanii chiar nu aveau de ce sa se ascunda) astea sunt speculatii ieftine si nefondate(asta sa nu le spun prostii)

    read2.gifread2.gifread2.gif

  3. Am mai avut aceeasi problema in trecut cu hans.Trebuie sa fie mereu cineva care sa se considere "mai cu mot" decat ceilalti.Fratilor jucati pentru distractie ca nu faceti bani din asta ! Sau ma insel ? :P

    No offence Barracuda !

    Chiar daca serverele sunt publice,sunt de parere ca optiunea "kick" are un scop precis(credeti ca cei de la Activision s-au gandit ca se va juca CoD numai pe servere private ???) asa ca nu cred ca BAN-ul pt asa ceva este solutia.Oricum regulamentul ala nu e Biblie si poate fi modificat oricand - si chiar cred ca este cazul.Si a spus radyus bine aici: "evoluati va rog".

    lol MIHI :clap:

    PS:Barracuda daca tot ai revenit :right: nu crezi ca e cazul sa incerci si altceva ?De exemplu rifle ?Merita...crede-ma...Nu de altceva dar nu te-ai plictisit de aceleasi vechi "divergente"...sa nu le numesc altfel ??!

    in rest numai de bine :beer:

  4. Am Kaspersky de aproape un an si nu am mai avut probleme cu Windows-ul deloc...spre deosebire de perioada cand am folosit Norton System Works 2003,cand "format c:" cam o data la 2 luni :banghead:

  5. De ceva vreme serverul de Bucuresti a ajuns "o epava". Se buseste cand ti-e lumea mai draga,lag cat cuprinde(asta cu ping 20-40!!!)...mai rau decat pe un server de afara.Chiar nu se mai ocupa nimeni de el ??? :banghead:

    Faceti ceva ca asa nu se mai poate ! :angry1:

  6. Hai mah nu va mai certati !!! :angry1: :angry1: :angry1:

    ...ideea e ca si eu am tot 1024 ram :P si stiu cum se incarca pana acum vreo saptamana...de cand cu alocarea dinamica a ip-urilor nu stiu ce se intampla :crybaby:

    Oricum lag-ul de pe serverul de Bucuresti a ajuns la acelasi nivel cu cel de pe Constanta...si sunt sigur ca nu e de la mine :dontknow:

    Sa mai asteptam...poate cine stie... :pray:

  7. Cat despre : :thefinger: unu ca tine fara experienta se poate ineca cu ea si ai face bine sa fii atent cum te foloseti de object.

    De unde stii ca nu am experinta ??? Ti-a spus cumva nevasta ?

    Si de unde stii tu cu ce nick am intrat eu pe server ?Esti cumva vreun clarvazator sau ti se trage de la urinoterapie ? :D

    Esti pur si simplu stupid ! Atat ! :violent:

    ...si sa nu uit: :thefinger:

  8. :violent: gurubivolaru dai dovada de prostie :violent:

    ...cei care ii iau apararea lui Barracuda nu sunt "tovarasii" lui ,dar l-au cunoscut pe serverele de CoD cu mult inainte ca tu sa ajungi pe acolo si stiu ce ii poate pielea(si ca jucator,admin si clan-leader).Pentru cultura ta generala sa stii ca atunci cand pe linkmania nu era decat un singur server de CoD(si nici macar nu aparuse UO)Barracuda a pus la dispozitia clanurilor un server privat pentru clan-war... asa ca nu ma vei face niciodata sa cred tampeniile pe care le "debitezi".

    ...cat despre aberatiile tale despre cheateri :violent:(si eu fac 100 de fraguri in aproape orice harta si Thompsonul e arma mea favorita - sunt si eu cheater ?) ,parola serverului :violent: ,documentatia jocului(ai ajuns acum sa ne dai si lectii :angry1: ),cine sa fie sau nu admin sau calitatile celor care il apara pe Barracuda....nu mai am cuvinte...ma rezum doar la atat:

    :thefinger: :thefinger: :thefinger:

  9. Bravo R@ziel, Luc si Bujor sunteti buni nu gluma. :P

    Ne vedem in faza urmatoare :D

    Multumim Maria Ta ! :D

    Bafta si voua in continuare ! ;)

    PS:

    Felicitari organizatorilor acestui "eveniment"(Xardas si Drumuzik) si celor care si-au adus contributia la bunul mers al acestui eveniment (arbitri,admini)

    In loc de critici nu uitati cat de greu este sa organizezi asa ceva si,mai ales,sa-ti si reuseasca...cum e cazul de fata.

    Inca odata felicitari ! :clap:

    Succes echipelor ramase in "lupta" ! :P

  10. Sky eu nu cred ca este o idee buna introducerea modului S&D pentru hartile noi pe serverul de CoD Classic de Bucuresti.Avand in vedere ca exista deja doua servere de CoD:UO in care se poate juca S&D si,mai mult,exista deja un server(cel de Constanta) "dedicat" pt asa ceva, solutia aceasta aduce un pik a dictatura :angry: Pai eu unul(si nu cred ca sunt singurul) nu prea agreez modul S&D asa ca nu vad de ce as fi "obligat" sa joc asa ceva pe hartile noi.Eu cred ca sunt destui care doresc sa joace TDM asa ca nu cred ca o "convertire" :P obligata a lor la S&D ii va incanta prea tare....ba din contra <_< Daca se doreste S&D se poate da vote,si daca iese e ok....dar sa apara default pe hartile noi S&D e o solutie nepotrivita(parerea mea).

    Asa ca eu propun ca serverul sa ramana "liber" la mod,sa se poata juca ce se doreste nu sa fim constransi... :angry:

    Stiu eu ca o sa intelegi tu... ;)

  11. :D :D :D

    momanuo esti tare...l-ai impuscat din cuvinte :P :P

    Hans sa stii ca si eu fac vreo 30 de ani anul asta asa ca ....eu cred ca inteleg...chiar foarte bine.Daca vrei sa te bucuri la maxim de timpul petrecut pe un server (e valabil pentru orice joc nu numai pt CoD)incearca sa-i "respecti" si pe ceilalti...daca nu stai si joaca singleplayer. ;) Stii, se zice ca omul e un animal social asa ca incearca si tu...cine stie... poate reusesti. :D

    Gata...am zis ca nu merita topicul asta nici un raspuns

    PS: mai gandeste-te hans...nu e chiar atat de complicat ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...