Jump to content

crys3b

Forumist
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by crys3b

  1. OK, sunt cu totul de acord , dar dak vor comanda cd key de la.... "site-ul cu pricina"? Nu vreau sa dau idei ?

    Oricum , pe serverul de uo , se joaka mai mult in weekend. Ce nu shtiu majoritatea, e ca o conexiune la fibra optika si un jok original, le ofera mai multe avantaje. Cunoscatorii stiu .

  2. Cu permisiunea voastra, mi am permis sa postez pe forum 2 linkuri, care sper sa va mai descreteasca fruntile. Poate sunt deja "fumate" , dar sunt sigur k nu le a vazut cei care sunt preocupati de , cine/care e mai 'codat' , mai cu skil sau mai stiu eu ce ...........

    P.S.

    Provoc pe cei care au simtul umorului si joaka acest shooter pt a se distra , sa facem ceva similar. Idei???????????

  3. De gasit textul/eroarea am gasit o , nu a fost nevoie sa dau paste in run . Am setat in ctrl panel/view/ show hiden folders shi Hide protected operating systems files, asha am ajuns la eroare , dar cine intzelege ce scrie acolo .

    Poate se gaseshte cineva sa o descifreze........eroare appcompat txt

  4. C:\DOCUME~1\Royal\LOCALS~1\TEMP\WER1.temp.dir00\appcompat.txt

    cam asha ceva apare , cam la 5_10 min dupa logarea pe un server de Call of duty . kiar nu mai shtiu pe unde sa mai caut . Este jokul sau win?

    Jokul este original , win la fel......

    Multzumesc anticipat

  5. Ce frumos e atunci cand intri shi tu k tot omu pe serverul de sd uo , shi eshti pornit sa faci cateva fraguri, dak ai putzin norok shi skil , cand , apare cate un strain pe server , care se apuca sa faca tk. pt k poate. Mai exact acum cateva minute. Dar ce sa faci , te resemnezi k de , nu potzi sa dai kik , votul nu este disponibil. Asha k , tre sa te fereshti din toate partzile . I 12.gif this game

  6. Am incerkat sa intru pe klasik shi mi a aparut o eroare cum ca nu am harta respectiva , apoi am incerkat pe celalalt server shi akolo imi trebuia nu shtiu ce mod .

    Asta mi se intampla de o saptamana , timp in care am citit toate posturile de pe forum , sectziunea clasik.

    Rog un admin sa ma ajute in aceasta problma.

  7. Cred k o sa fak cu nervii de la erorile astea , parka sunt facute sa apara la un interval de timp, una mai ciudata k alta . Deci , dak poate sa ma ajute cineva //// Cannot precache 'xanim/viewmodel_colt45_idle' /////// Se inkarka hart a pana aproape de sfarshit , shi apoi apare eroarea asta . Culmea e k pe serverele de afara nu se intampla asta. Am verifikat shi pe http://www.activision.com/en_GB/support/support.html shi nu zice ni'k d e asha ceva . No, dak shtie cineva pls ..... help tiphat.gif

  8. Am jukat in seara asta pe server , dar dupa ce am ieshit am vrut sa ma konektez pe alt server si imi apare eroarea asata uo_cgame_mp_x86.dll shi imi indika k ash fi unpure , ceeea ce este ff dubios pt k nu am modifikat nimik . Am dat search in D shi intradevar exista acest file , l am shters dar tot imi apare cand incerk sa ma conektez la vreun server. Problema e k am dat search , shi nu mai apare BangHead.gifcomp26.gifblink.gif Ce ar mai ramane de facut ?????

  9. Hartile incluse in update sunt:

    mp_uo_hurtgen

    mp_uo_dawnville

    mp_uo_harbor

    mp_uo_powcamp

    mp_uo_carentan

    mp_uo_depot

    mp_peaks

    mp_streets  

    Pls. comp26.gif cum pot sa instalez coduo_map.exe . Este in fishierul de uo. shi nu mai shtiu cum l am instalat data trecuta . BangHead.gif

    10x occasion14.gif

    Cer scuze dak trebuia sa postez in alta parte . icon_thumright.gif

  10. De cand sunt eu pe serverele link mania , nu am putut dekat sa vad noi adeptzi , ceea ce este ff bine , iar nr de clanuri este in ascensiune . Bun , dar vreau shi eu sa vad o schimbare pe podium , nu mereu aceeashi . Fara suparare .

    Oare experientza sa fie de vina .......

  11. Super. :gun: :camouflage:

    Intrebarea mea este : o sa l 'adopte' shi cei de la link mania ?

    K abia s-au facut up grade la pb , k sa nu mai amintesc de versiune , hartzi s.a.m.d .... :banghead: Unii shi acum au probleme :idea: :comp2:

    :question: daca se v a introduce pe L.M. in ce fel v a afecta jucatorii ...???

    P.S.

    de unde putem cumpara jocul ?

  12. Daca nu sunt prea indiscret , as vrea sa shtiu shi eu adrese de hub pt CoDuo :unsure:

    Shi inca ceva . cat de bun treb sa fii k sa faci parte dintr. clan ?

    Cum se poate crea un clan ? Pt ca am cativa prieteni cu care am vrea sa (intram ) ne facem un clan .

    Exista vreo competitie intre clanuri ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...