Jump to content

quantum

LinkManiac
  • Posts

    1,748
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by quantum

  1. da putin de scroll sa vezi cati globali au postat dupa mine, deci nu cred ca e vorba de disponibilitate...

    ps: nu mai vb la persoana a 2-a cu mine ca nu imi place. totusi suntem pe un forum de gaming nu la tribunal.

    ti-am scos avertizarea dar pe viitor te rog sa nu mai postezi asa.. Desi zici ca ma-ta a fost folosit de creanga asta nu inseamna ca il poti folosi in orice context.

    Daca exista niste cuvinte in dex asta nu inseamana ca daca asociezi cateva dintre ele nu poate sa rezulte o jignire.

    Multumit domnule wizzard de explicatiile mele ? Daca nu asteapa si alt global. O mai trece unul pe aici :whistle:

    • Upvote 1
  2. Danny nu imi place atitudinea ta dupa ce ai luat suspendul de la iceman. Arunci cu jigniri in stanga si in dreapta dar uiti ca pe cei care ii jignesti au fost cei care te-au pus in aceasta functie si ti-au fost colegi. As fi vrut sa ai o atitudine mai decenta. Vad ca insisti ca sa imi dau o parere.

    Ei bine parerea mea este urmatoarea:

    - suspendul de 30 de zile nu mi se pare corect

    - suspendul permanent deja ii o masura exagerata

    ==> ti-am scos suspendul permanent

    Atitudinea da lasa de dorit si daca nu vei lua tu masuri prevad din nou un suspend pentru spam si alte chestii.Este ultima data cand intervin in cazul tau.

    • Upvote 1
  3. Am si eu o problema cam mare...de fiecare data cand ma conectez la net m-i se genereaza un ip din germania...nu pot intra pe servere de cs pt ca sunt din germania..si nu pot face multe alte chestii pt ca nu sunt din romania....teoretic..dupa ip sunt din germania..practic sunt in bucuresti.... nume gazda: 188.25.45.27

    tara: Germany.... a mai intampinat cineva problema asta???ma poate ajuta cineva???? :comp2::banghead: :comp1:

    inetnum: 188.24.0.0 - 188.27.255.255

    descr: RCS & RDS SA

    country: RO

    ip-ul de care zici tu ii alocat catre rds si nu catre germania asa cum zici tu

  4. Multumesc mult ! Am incercat dar sincer ma depaseste ! Tre sa invat mult! Ma gandeam ca poate fi mai usurel dar sincer este greu ! Chiar foarte greu pentru un incepator sa se descurce cu toata documentatia aia in engleza !

    Intrebare !! Se poate ca un cineva sa-mi configureze un DNS de la distanta ? Daca da atunci poate ma ajuta cineva sau poate nu este bine ! Ma ajutati ?

    ai de editat 2 fisiere. Ce este asa de greu ? Zi unde te-ai impotmolit.

  5. Vreau sa stiu de ce Nemo-CLUJ a inchis threadul cu plangerea mea la cs fara sa astepte rasp adminului care m-a banat.

    Te referi la acest topic nu ?

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=251746

    Decizia in cazul tau s-a luat in alt topic

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=249940&hl=

    Asa ca nu era nevoie sa deschizi altul nou.

    Imi dai un pm inainte de mos nicolae si o sa iti scot banul.

    Cred ca discutia este inchisa

  6. Cea mai buna ?

    Toate sunt bune depinde la ce vrei sa le folosesti. Ubuntu,mandriva asa pentru acasa ca sa poata intra si prietena/nevasta pe net sa nu intampine dificultati. Pentru secretare usor de folosit etc.

    Usor de instalat si configurat iar mandriva 2009 am vazut ca in materie de drivere isi face mai bine treaba decat unbuntu 8.04.

    Slackware - pentru stabilitate si viteza. Pentru servere este prefrinta nr 1. Oricat se lauda ubuntu cu versiunea lui de server sau mandriva cu kernele precompilate tot la slckaware raman pentru servere

    Legat de discutiile de kernel atata zic cine nu a compilat inca un kernel si a facut modifcari in el acela inca nu stie linux cu adevarat. asta ii valabila pentru orice distributie. Intr-adevar trend-ul mai nou este de a face cat mai usor de folosit de a face desktopurile cat mai atragatoare.

    Vezi kde4.1 care in loc sa fie tot mai usor de folosit l-au impopotanat asa de mult inca si pentru un shorcut pe desktop trebuie sa iti dai silinta

  7. In comunitatea GNU/Linux, Slackware este considerata de catre unii o distributie neprietenoasa. As dori sa aflu de la alti membri ai forumului, ce gasesc neprietenos in ea. Poate ca nu chiar asa este. Iar mesajele sa fie pe cat posibil argumentate si exprimate pe un ton prietenos, caci simt eu ca vor cadea multe pietre in capul meu.

    Nu este chiar asa neprietenoasa.Eu am avut-o mult timp instalata si nu am avut probleme.Desigur iti da mai multa bataie de cap pentru ca spre deosebire de alte distributii nu are o baza de date cu pachete precompilate asa cum are ubuntu ,mandriva,fedora care din 3 comenzi ai instalat un program.Aici iei sursele de pe net le compilezi frumos din linia de comanda editezi fisiere etc.

  8. Atatia bani si atata timp investit intr-un proiect cu nici un beneficiu la ora actuala . Mai bine investeau banii in gasirea unor tratamente functionale pe diferite boli ce fac milioane de victime anual . Sau poate in aeronautica si ingineria spatiala , poate in gasirea sau producerea unui nou tip de energie regenerabila sau cu o durata de intrebuintare indelungata . In ritmul cum creste populatia umana vom muri de foame in 100 de ani si resursele se vor termina . Deci nu e nevoie de nici o gaura neagra , asteroid sau alte sf-uri sa murim .

    Daca , chiar au trimis un om pe luna acum 50 de ani , cum sustin americanii de ce nu trimit acum unul pe Marte? Din cate se vede e cea mai apropiata posibilitate de colonizare .

    Stai lejer ca acest proiect are implicatii nebanuite. Sunt multe lucruri care se doresc a fi experimentate si daca tot veni vorba de energie se doreste studierea antimateriei. Stiai ca daca un proton si un antiproton se cionesc se elibeareaza doar energie pura fara alte materiale intermediare asa cum apar in cadrul fisiunii sau fuziunii nucleare? Se doreste a se afla de ce in univers apare mai multa materie si nu antimaterie si care sunt principiile prin care natura a generat mai multa materie decat antimaterie.Poate intr-un alt loc in univers predomina antimateria.

    Stiai ca se doreste observarea mai detaliata a spatiunui si a extra dimensiunilor ? Cum ar fi daca maine ai afla ca sunt 11 dimensiuni ? Care ar fi posibilitatile atunci de a calatori in spatiu si in timp atunci ? Poate se reuseste ca pana la marte sa se ajunga in 5 minute prin extra dimensiuni si fara atatea complicatii care apar acum la o calatorie in spatiu.

    Proiectul are multe implicatii foarte importante pentru cunoasterea umana si va veni cu raspunsuri la multe intrebari legate de locul nostru in acest timp si spatiu. Se probeaza multe teorii ale fizicii in acest accelerator iar rezultatele vor fi spectaculoase.

  9. maine pornesc fasciculele

    adevaratele experimente prin 20 octombrie

    oricum nu moare nimeni. parerea mea ii ca iese ceva spectaculos si o sa facem un mare pas in cunoasterea universului. ori se probeaza actualele teorii ale fizicii ori rezultatul va duce la elaborarea unor noi teorii ale fizicii si universului.

    live de pe satelit

    http://lhc-first-beam.web.cern.ch/lhc-firs.../satellite.html

    live webbroadcast de la cern

    http://webcast.cern.ch/

  10. salut stie cineva de vreun program care imi poate schimba ipul gen sa pot face mai multe conturi pe un site ? sper ca m-am facut inteles ...:(

    cauta si tu un proxy si seteaza-l in browser

  11. Nu man nu am Wan ca asa stiam si eu sa fac restul.... oricum bine ca mi-ai dat linkul... MS man ! Nu merge se pare fara WAN Client se pare. Am sa pun o serie de poze mai jos pentru a vedea sistemul de router.

    DOOMNEZEU

    pai altfel nu cred ca poti face. Ideea ii ca ce captezi tu de la hotspot sa fie wan pt tine. Si dupa aceea sa rutezi traficul catre interfata de lan.

  12. cred ca se referea mai mult la cei care au dat acordul unui astfel de proiect

    anyway eu chiar sunt curios ce s`a intamplat in momentul big-bang`ului insa sunt impotriva acestui proiect. prea multe riscuri...

    si care ar fi ma rog acele riscuri ? Se creeaza gauri negre care o sa inghita pamantul ? hai sa fim seriosi. Vor sa refaca big bangul ? nu au ei atata energie sa faca acest lucru si in plus de asta sunt multe teorii pe seama big bangului si parerile sunt impartite.

    Fara asemenea oameni probabil ca 100.000 de oameni din Hiroshima ar fi murit de batranete.

    oamenii de stiinta au fost cei care au aflat tainele energiei nucleare. Se stia clar de la inceput energia eliberata si alte chestii. Ca oamenii politici au decis sa foloseasca aceasta cunoastere in scopuri mai obscure asta ii alta mancare de peste. Orice tehnologie dusa la extreme poate fi o arma.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...