Jump to content

Hadrian

Inactive
  • Posts

    796
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hadrian

  1. nu aveti cum sa castigati procesul prin caz juridic, doar prin ocp puteti sa reziliati contractul si sa primiti banii inapoi. in contractul lor scrie clar:

    viteza pana la 10000 MB/sec

    asta inseamna de la 0,0001 kb/sec pana la 10000 MB/sec. ei respecta contractul pe care tu l-ai semnat deoarece ei nu sunt obligati sa iti ofere tie latime de banda garantata.

    Asa scrie si la RTL sau UPC pentru abonamentele acestea negarantate fii fara grija.

  2. Eu vad ca este meci intre Desert Rats su Sud Shooter pe Serverul de War. Daca la ala te referi, pentru asta este. Pentru meciuri si cand sunt meciuri este parolat..normal. Nu am mai jucat demult UO dar dar din cate stiu mai trebuie sa fie 2 servere publice care nu se paroleaza niciodata.

  3. vai ce dajtepti sunteti asa facusem si eu

    am avut un abon cablelink facut pe abon de rcs a lu taicamiu numai ca mi l facusera aia pe numele meu

    iar vazand ca stau un an si nu vine nimeni sa mi upgradeze cablelinkul in conditiile in care pe fiberlink era banda dubla si mai nou si MAI IEFTIN ca pe cablelink am zis ca ma duc si reziliez contractu cu cablelink si fac altu acolo in fata lor...

    dar acolo mi am schimbat strategia: am zis ca vreau sa fac un contract fiberlink , am pus adresa si nu s au prins ca mai am un contract cablelink la aceeasi adresa....prob pt ca era pe numele meu ala si eu ma dusesem cu actu de spatiu pe numele lu taicamiu...asa ca n a fost nici o prob

    au venit baietii in 2 sapt (desi in contract scrie 5 zile!!) si mi au instalat

    acum am `2 interneturi` momentan ca inca nu am reziliat cablelinkul care mergea zeiss!! adica mergea cu maximu cu cat scria in abonament CONSTANT... acuma pe fiberlink am loss in CS de exemplu timp de o secunda la o anumita perioada de timp dupa care si revine ...si asta ma dispera pt ca pe cablelink nu aveam asa ceva:|....(daca exista cineva care sa stie ce as putea sa fac pt secundele astea de loss i as fi recunoscator)...pe de alta parte cu strongdc (mai multi useri simultan) iau filme cu max 3,5 - 4 mBps

    Esti tareee. Platesti dublu pentru aceeasi chestie :beer: Asta nu am mai auzit-o pana acuma. Cred ca mai simplu era sa spui ca ai probleme cu telefonia si sa te treaca pe infrastructura noua si te trecea si cu netul.

  4. O intrebare. Eu mai scriu sau vizualizez 360 din YM. Stie careva cum se seteaza sa nu imi deschida fereastra noua in browser la vizualizare si sa pot naviga direct in fereastra deschisa din mess? Cateodata merge cateodata nu.

  5. la cablu momentan nu iti vine factura acasa , trebuie sa mergi tu sa o platesti la casierie

    In Oradea se emite si factura de cablu de ceva vreme deja. Acum si aceasta este inclusa pe factura unica.

  6. Nu ma fac avocatul dracului dar fiti atenti la o treaba...va spun cum este in brasov:

    -datorita faptului ca facturile nu ajung la timp, telefonul se plateste cu 2 luni in urma, nu cu o luna cum fac toti operatorii de telefonie,adica, eu in ianuarie platesc factura de pe noiembrie. Deci sa nu ii acuzam pe nedrept

    -la internet nu ne trebuie factura...pentru ca este o suma fixa...9 15 19 $...ca si la cablu tv...ce, va vine factura acasa de la RCS?

    -se poate plati f usor factura, cu conditia sa stii numarul de client. La noi, si cred ca peste tot este asa....este reprezentat de parola de la net!

    Succes!

    PS toti operatorii mai nou isi bat joc de clienti...incepand cu RDS si terminand cu Vodafone. Macar cand sun la RDS mi se raspunde aproape imediat!

    In decembrie s-a trecut la factura unica pentru toate serviciile RCS&RDS: Catv+Tel+Net si astfel in decembrie la telefonie s-a platit doar abonamentul(daca era cazul si nu aveai linie cadou de la RCS sau Net) si depasirile la telefonie care trebuiau sa vina in decembrie(convorbirile efectuate in noiembrie) au venit in ianuarie si continuand tot asa..ce ai vorbit in plus in decembrie sa vina pe factura de februarie etc.

    Cel mai simplu se poate plati cu factura, aceasta avand un cod de bare si cu un cititor se gaseste si incaseaza clientul foarte repede. Daca nu ai factura ori dupa codul client care este pe factura(acesta nu este parola de la net) sau dupa numarul de telefon merge mult mai rapid incasarea...daca nu, dupa nume si adresa insa asa merge un pic mai incet.

  7. Se vor simti schimbari. In aceeasi situatie sunt si eu, am o placa de baza pe agp4x. Am avut un FX5500 si acum mi-am luat un 7600GS si se vede diferenta. Iti recomand si o sursa mai buna, mie imi tot spune Nvidia ca placa video nu primeste destula putere si astfel va fuctiona la putere redusa. Asa ca tre sa imi pun si alta sursa(pe asta scrie 380W, da cine stie care e puterea ei reala)

  8. Merci de sfaturi. Oricum mi-am luat 7600GS + 512 DDR si am vazut diferenta . Unde inainte aveam 15 fps pe 1024x768 fara AA acum am 30 la 1280x1024 si 2AA. Deci cu alte cuvinte pot juca, si depinde de harta ajunge si la 110-120 fps.

    Acum problema e alta, sursa mea pe care scrie 380W e prea slaba si cand pornesc pcu Nvidia ma anunta ca placa nu primeste destula putere si functioneaza la putere redusa. Cum nu am bani sa dau pe o sursa de 500 de marca 200 ron am vazut ceva Intex pe la 50 Ron. Stie careva... e ceva de capul surselor astora? Cam care e puterea lor reala?

    Merci mult.

  9. Salut,

    Cer si eu un sfat celor mai in masura sa raspunda. Va rog sa fiti numai la subiect. Am un Intel P4 la 1.7 GHz, 640 DDR si o placa de baza pe AGP4x din pacate. Nu am chef si bani sa schimb aproape tot sistemul. Asa ca va rog sa imi spuneti care e cea mai buna alegere in cazul meu:

    -7600GT Leadtek sau

    -7600GS Leadtek + 512 DDR?

    P.S: Nu sunt un inrait al jocurilor, ce mai joc este Call of Duty 1 si 2 si vreau sa imi creasca fps( la COD2 am cateodata si 15-20 fps cu vechea FX5500).

    Merci anticipat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...