Jump to content

danielmihai

Inactive
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danielmihai

  1. Nu trebuie sa dai 800 ron pe un windows.... poti merge la un service pc autorizat sa iti instaleze ei un windows 7( pt 150 ron) si cand ajungi acasa faci un backup la toata partitia C ( au am folosit acronis true image). Eu pana acuma am restaurat un win 7 64bit de 4 ori ... totul a durat max 30 min si imi merge bine si windows update.

  2. Mirosul ar putea veni de la un fir , mai precis de la izolatia lui... Daca sursa este inca in garante ar trebui sa mergi cu ea sa o schimbe, daca a iesit din garantie te-asi sfatui sa o desfaci tu si sa te uiti la fire au izolatia deteriorata.

  3. Poti incerca sa scoti si widgeturile care folosesc internetul (precum cele de meteo ,Youtube, Facebook, etc).Un MARE consumator de internet este si Play Store,acesta cu setarile default descarca si instaleaza updaturi la aplicatiile de pe telefon in background.Mai poti sa controlezi si daca aplicatia Youtube descarca videourile pt vizionare imediata (in mod normal setarea este inactiva).Dupa cum a spus Alexandru poti incerca sa dezactivezi sincronizarea.

    PS:Tata a avut un telefon Huawei care facea backup la poze pe internet si stiu ca a platit destul de mult la trafic pt ca nu stia de asta.

  4. Mufa ai pus-o in acelasi loc? Ma refer daca ai folosit alt tip de mufa,eventual vre-un adaptor pentru vga/dvi . In imaginea care ai postat-o pare a fi un windows proaspat instalat...  ai bagat driverii placii video?(1440x900 nu e o rezolutie pe care placa video o recunoaste nativ cu driverii generici din windows).

    Mai poti incerca sa schimbi rezolutia din NVIDIA Control Panel (aflt in Control Panel). Cat despre diveri iti recomand sa ii instalezi pe cei de pe CD-ul primit la placa video.

    Succes!

  5. Sincer nu ma asteptam ca un distribuitor de cablu sa renunte chiar la posturile ProTV si celelalte, dar nu pot sa zic ca ma mira deloc, adica RDS isi permite sa renunte la Discovery... mi se pare o lipsa totala de respect fata de abonati, aceasta manevra sigur ii va costa cativa clienti.

    Problema nu ar fi ca au scos un post tv ,dar e aceea ca au lasat toate posturile de c***t ptecum Otv, Taraf, Trinitas,etc.

    Poate ma insel dar mi se pare ca totusi ProTV mai este trimis si pe antena ,dar NU sunt sigur.

    Sa speram ca atat Romtelecom cat si RCS-RDS o sa ajunga la un acord cu firmele in cauza ca sa ne recuperam posturile.

  6. RCS&RDS si-a batut joc de consumatori modificand grila de programe de 3 ori in ultimile 2 luni ,adica au scos cele unele din cele mai vizionate programe si inlocuindu-le cu gunoaiele lor din gama DIGI, adica digi life si digi world nu vor inlocui NICIODATA canalele Discovery.

    Eu am abonamentul cu toate programele oferite de ei  (si cel mai scump) si cand am sunat la sedul lor sa intreb ce e cu programele lipsa angajata de acolo a ridicat din umeri si a zis ca nu depinde de ea...  Totusi sper sa le reintroduca, exact cum a fost cazul cu antena 2.

    PS :voi prindeti zone reality(dupa scan nu mai apare)?

  7. Am incercat si cu memoria prietenului meu si tot asa facea.Totusi am fost la un service pc si i-am intrebat pe baietii de acolo cam ce ar putea avea si cand i-am zis ca nu imi salva nici o setare din bios mi-a zis ca s-ar putea ca bateria de pe placa de baza sa fie descarcata. Dupa ce am schimbat bateria a inceput sa mearga iar normal :)

    Ps : am incercat si memoriile individual si le-am schimbat si slotul

    Multumesc pt sfaturi Blackz32

  8. Ms de oferta ainstaine dar am vb cu un prieten maine sa imi imprumute o memorie dd2 de 1 gb maine sa vad daca face aceleasi fite...daca nu reusesc sa il repar o sa merg la sfarsitul saptamainii la un service sa imi zica aia sigur ce are :(

  9. Am gasit o sursa de la un prieten si face la fel :(

    Problema cred ca este de la placa de baza cum a zis Blackz32... orice schimbare fac in BIOS vad ca nu se aplica, sa fiu mai exact daca schimb o setare ea apare schimbata(ca text) dar nu este aplicata .Cand am incercat sa micsorez FSB de la pocesor la o valuare mai mica tot la 2.31 a ramas(default) ,dupa care am incercat undercolck si tot la 2.31 a ramas,am incercat si cu un multiplicator mai mic si tot nu se schimba nimic.La fel si cand schimb ordinea de boot ...nu se aplica.Uitandu-ma in AIDA 64 am vazut ca si memoriile sunt la 400Mhz ...pe cand in bios scrie complet altceva.

    Sa incerc sa fac update de bios?

  10. Salutare lume! In urma cu 3-4 mi-a aparut o problema la calculator si anume ca atunci cand apas pe buton acesta nu porneste.... mai exact ventilatoarele incep sa se invarta dar monitorul nu se aprinde ,nu apare nici ecranul unde scrie procesorul ,memoria, versiunea la bios si nu face nici bipul ala de confirmate ca totul e ok pur si simplu sta.Butonul de reset nu are nici el nici un efect, trebuie sa tin apasat pe butonul de pornire 5 secunde apasat ca sa se inchida apoi incerc sa il pornesc iar ,de obicei a treia pornire merge.

    Procesorul si placa video au fost overclockcate (100% stabil de peste 3 ani) ,am observat ca de cand am aceasta problema frecventa la procesor a scazut (de la 2.54 la 2.31), tin sa mentionez ca nu am modificat absolut nici o setare. Sistemul de operare are o luna si ceva (windows 7 32bit original, licenta valabila pe mai multe pc ), unitatea a fost curatata de praf in urma cu 3 saptamani (temeraturile sunt ok), pasta termoconductoare de pe procesor a fost schimbata un urma cu un an.

    O alta chestie ce am observat atunci cand nu porneste este ca ledul de la dvd-rom palpaie nonstop (ca si cand ar incerca sa deschida un cd dar este gol) si cand apas pe buton scoate tavita numai pana la jumate dupa care o trage inapoi.Un prieten mi-a zis ca s-ar putea sa fie sursa pe duca(este cea care venea cu unitatea).

    Mentionez ca atunci cand porneste merge normal fara nici o problema.

    PC Spec:

    Procesor:AMD phenom 9650

    Placa baza : Asrock alivex Fire eSATA2

    Placa video: Geforce fx 9800

    Memorii :2x2gb Kingston

    Astept niste sfaturi/pareri si multumesc anticipat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...