Jump to content

shaq486

Inactive
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shaq486

  1. Site-ul din semnatura.....acum 2 zile i-am mai facut un retus. Multi probabil ca l-au vizitat....altii nu cred ca au auzit de el. Lucram la el de ceva timp, am tot schimbat temele...si le-am retusat. Cand ne plictisim, mai schimbam una-alta la el.

  2. Probabil ca nu ti-ai luat dar cel mai bun in perioada aia erala Emag, Acer 5520, in configuratie mai buna decat cele de sus si costa doar 2600 RON. Am cuparat o bucata si sunt incantat de el. Joc de la Crysis pana la COD4 si orice joc nou. Din pacate la ora la care scriu...a zburat promotia. Daca ti-ai luat ceva spune-ne si noua ca suntem curiosi. :D

    LE: M-am uitat azi intr-o doara si am observat ca stupoare ca a inviat mortul la e-mag. Daca nu ti-ai luat jucarie vezi ca exista Acer 5520g la 26 de milioane full. Merg toate joacele pe el.

  3. Pe wireless se pierde intradevar din banda (asta daca esti fan ODC o sa simti), dar ca user sa zicem...normal merita toti banii. Acasa am deja 2 conexiuni. RDS o data pt desktop si mi-am mai bagat pe un AP (Acces Point Wireless de la alta conexiune de net) pe care tin un desktop, 1 Notebook si vreo 3 pda-uri. Banda este destul de buna avand in vedere ca ai castig in ceea ce priveste mobilitatea. De altfel de pe notebook ma joc COD4 online pe servere in Germania si pe LINK si pingul nu sare de 50 (atat am si pe conexiune fixa RDS). In concluzie este un castig. Atentie la securizare pentru ca sunt convins ca nu vreti sa faceti pomeni la tot blocul :P . In rest merita.

  4. Domnilor, respectivul poll este destul de subiectiv.....cei care au MX518 normal ca or sa voteze ce au ei, iar cei cu g5 idem. Eu spre exemplu am G5, dar spun asa: Nu conteaza cat de "bun" e respectivul mouse in benchmark. Ganditi-va la mouse ca fiind racheta de tenis a unui tenisman sau ghetele unui fotbalist. Fiecare joaca cu ce joaca din 2 motive. Fie e moca (sponsorizare) sau cu alea se simte el bine. Mouse-ul nu trebe sa fie "la moda". Trebuie sa-si ofere tie ca si jucator , mai ales de shootere, confortul si performantele cerute de tine. Inainte aveam Raptor M2, un mouse exceptional. Nu am luat G5 pt ca e cool, ci doar ca M2-ul avea un delay de 1 ms cand intra in stand by si ma incurca, iar la ora aia am socotit ca trebuie sa trec la noua tehnologie laser. Am avut de ales intre Razer (care era mai ieftin) si G5. Am ales G5 pt ca la ora aia era singurul mouse laser care isi putea regla greutatea (la vremea aia razer nu avea kit-ul). Ramaneti la ce credeti voi ca va ajuta si mai ales la ce este mai confortabil pt voi.

  5. Salut,

    Restart windows si:

    Cand bagi respectivul volan, acesta sa fie pe pozitia "drept inainte". Apoi mergi la calibrare si vezi cum se prezinta. Daca ai incercat deja asta lasa-i punctul mort ceva mai wide (din cate stiu se se poate regla). Mai vreau sa stiu daca iti face asa in toate jocurile sau chiar si in windoze. Daca da, ia in calcul o eventuala defectiune hardware.

    Keep in touch.

    Shaq

  6. E o tampenie aia cu reintsall windows pentru o placa video. Deci: Uninstall driverul video>>>>>restart>>>>www.google.ro si la search da-i DC Cleaner>>>>>instalezi>>>rulezi>>>>la clean option alegi tot ce inseamna driver ati>>>>>>www.guru3d.com si downloadezi ultimul driver (nu conteaza ca este ngo, catalyst sau omega>>>>install pe curat>>>restart si vezi daca s-a rezolvat problema.

    Bafta !

  7. www.hamachi.cc (nu este gresit ).

    Downloadezi de acolo softul. Creezi o retea virtuala cu parola si voila ! Gata. Nu ramane decat ca celalalt sa faca la fel , cu exceptia ca se conecteaza la reteaua ta deja creeata cu parola pe care i-o dai tu. Apoi o sa va vedeti in "retea". Bafta.

  8. E facut de tine?

    Fontul TOMIS de la intrare e urat pentru layoutul acela.

    Ce legatura are pomul acela cu o brutarie?

    Pentru ce pop-up?

    In rest imi place, arata bine in principiu.

    www.arch.hifilan.ro HIT ME ! biggrin.gif

    apropos de culori tari.........schimba avatarul ca ne-ai spart ochii.

  9. Desi, trebuie sa recunosc, nu am mai vazut asa des archdaemons pe cod, imi pare bine ca totusi ei exista ba mai mult ne provoaca la clan wars.

    Cand eram "copil" pe cod erau 3-4 clanuri si unul era ArchDaemons.

    Mi-ar fi parut rau sa se destrame.

    Sper sa nu fiu "offtopic" daca va zic : Bine ati revenit!

    P.S.: Sa nu va suparati daca primul meci va :P  fi cu JEDI

    Din pacate temerile tale sau materializat.....ArchDaemons nu mai are in componenta mare parte din cei de acum ...o luna sa zicem, dar conform teoriei ca orice sut in fund este un pas inainte, te anunt cu deosebita placere ca cei ce reprezentau aprox. 80% dinclanul ArchDaemons s-au regrupat si acum formeaza clanul numit Arch_Furious si care cu placere te anunta ca ramane valabila provocarea sau mai bine zis promisiunea ca vom disputa un meci cat de curand, bineinteles daca si voua va face placere acest lucru. :right:

  10. Salut !

    Vreau sa vorbesc cu cineva de la voi din klan pentru ca noi ne-am scindat in doua klanuri.

    In acest moment ArchDaemons clan nu mai are decat 2 membri iar noi [Arch_Furious]Clan, care suntem ex archdaemons suntem 5 membri.

    Am vrea sa se dispute meciul cu noi . Va rugam sa luati legatura cu noi.

    Shaq.

    shaq486@yahoo.com

    yahoo id : shaq486

  11. Anuntam comunitatea Call of duty ca astazi 06.05.2005 s-a mai nascut un klan de COD.

    Clanul se numeste [Arch_Furious]Clan si este scindat din clanul ArchDaemons si este compus din urmatorii jukatori:

    [Arch_Furious]Shaq (TL)

    [Arch_Furious]Saty_sniper (STL)

    [Arch_Furious]Sir_Cucu

    [Arch_Furious]Dex

    [Arch_Furious]Ferarri

    [Arch_Furious]Shadow

    [Arch_Furious]Gumy - rezerva

  12. :( Va anunt cu regret scindarea calnului ArchDaemons, din cauza unor neintelegeri pe care nu vreau sa le discut aici pe forum,

    Ca atare imi anunt oficial demisia din clanul ArchDaemons nu inainte de al le ura demonilor viata lunga .

  13. imi pare rau dar la mine nu a ajuns nici o provocare si cred ca nici la ceilalti membri din clanul meu.poate a fost o problema de comunicare asa cum se intampla prea des :P

    In orice caz suntem dispusi la orice provocare.

    Da Korg se pare ca este o problema dar sincer nu stiu cum un reply poate apare aiurea si simultan pe doua topicuri...in fine am luat legatura pana la urma cu psihopatii si a ramas sa ne macelarim in saptamana ce urmeaza . Dupa ce terminam cu ei (sau ei cu noi ;) ). Va vom provoca asa cum se cuvine .

  14. 'Dumnezeu iti da dar mai si joaca"

    De ce nu provocati voi anumite clanuri?

    Am provocat clanul psihopatii dar se poare ca avem probleme de comunicare. Inca nu avem un raspuns concret din partea lor . Apoi am provocat clanul Jedi si asteptam raspunsul lor, de asemeni suntem inscrisi deja in campionatul 6 vs 6 cu 7 membrii care sunt suta la suta prezenti.

  15. Nu am vazut Provocati Clanul ArchDaemons in lista ClanWars

    de ce?

    e oarecum hilar ca nu aparem in susnumita lista in conditiile in care ma uit la clasamentele din jocuri si sunt cel putin 2 daemoni in capul listei.

    va rugam rectificati

    Nu suntem pined si pe buna dreptate. Nu avem nici un klanwar disputat pana acum, dar profit de ocazie sa anunt pe toata lumea ca suntem dispusi la un klanwar cat de curand si cu orice clan !!!!!!!!!! va rog sa contactati liderii de klan care sunt urmatorii :

    1. ArchDaemonsShaq

    yahoo id : shaq486

    2. ArchDaemonsCiubaca

    yahoo id : iuliuspaul

    3. ArchDaemonsBarracuda

    id yahoo: popescu_fernando_gabriel

    Oricand va stam la dispozitie !!!!! Nu ezitati.

    In curand vom posta adresa paginii noastre de internet.

  16. Da suntem cat se poate de klan ......lol ca sa zic asa .....numai ca nu ne invita nimeni deocamdata sa jukam suntem cel putin 7 membri dar unii au probleme cu netul iar subsemnatul este in reamenajare imobil...iar scula cu care jok eu este in conservare din cauza de praf........scuze de absenta dar o sa revenim in forta ....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...