Jump to content

BULETE

Inactive
  • Posts

    1,022
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BULETE

  1. Nasol pentru el Z3r0, din fericire pentru noi nu cred ca vom ajunge acolo, poate doar daca faci asta pentru performanta, altfel nu se merita mai ales pentru efectele nocive.

    Oricum are niste brate foarte urate, tricepsul e de aceeasi marime si forma ca bicepsul.

    Partea proasta e ca daca vrei sa practici sportul asta trebuie sa te tii de el, altfel dupa o mica pauza nu mai esti multumit de tine.

  2. Toate astea sunt aproape aberatii

    3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.

    Ordinul de serviciu nu se elibereaza in fiecare zi, ci probabil doar in anumite momente, in rest ele sunt trecute intr-un registru ca au activat pe nu stiu ce strada

    4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).

    Asta mi se pare cea mai mare aberatie, adica daca politistul te opreste ca nu iti merge un far sau ai facut o infractiune nu poate sa iti ceara trusa si triunghiul sau daca observa ca nu iti merg nici stopurile? huh :blink:

    A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar? Sa aiba vizele la zi.

    B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.

    C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne? Sa fie vizata.

    Nu esti in masura sa-i soliciti acest lucru, cel mai probabil poti contesta in instanta faptul ca respectivul aparat radar nu este verificat metrologic, iar politistii trebuie sa dovedeasca contrariul., asa ca nu va bazati pe aceste lucruri, aceeasi chestie si cu legitimatia de a rula pe o masina MAI

  3. Tastele de pe NumPad folosesc la schimbarea tacticii in timp real. Atac pe flancuri, atac in 1-2, etc. In FIFA07 ai la Tactics Help mai multe detalii.

    Acea bara albastra reprezinta starea morala la inceputul/in timpul meciului, asa cum ai spus si tu. La 1-0 pt tine acea bara poate sa aiba 2 liniute pline. La 3-0 deja sunt toate pline. Daca primesti gol si nu ai niciun sut pe poarta scade brusc pana la 1 plina. De asemenea daca ai foarte multe ocazii, bara se umple rapid. :)

    Am gasit la Tactics ce inseamna fiecare, totusi am vazut ca si tasta "5" are un rol, care ar fi acela? De exemplu daca e in sus sau in jos, se duc mai multi jucatori pe o parte?

  4. Pana in anul 2.252.006 probabil o sa ne distrugem intre noi, e o perioada foarte lunga si orice se poate intampla. Mi se pare o prostie ca pot sa preconizeze exact ziua in care va lua sfarsitul rase umane, pana la urma Era Glaciara nu vine intr-o zi, dureaza decenii, chiar mai mult.

  5. Dupa cate stiu tehnologia lightscribe e disponibila doar in gri (combinatie de alb si negru). LG si Benq sunt printre cele mai bune inscriptoare de CD/DVD. LG mi se pare ca are doar DVD+/-RW lightscribe externe.

    @vista_rulz: DVD-urile double layer nu se inscriptioneaza pe ambele parti.

    LightScribe suporta toate formatele de date existente pe piata si este compatibila cu toate tipurile de unitati. Suporturile dotate cu LightScribe au un invelis special pe partea etichetei, dar si alte caracteristici incorporate. Toate formatele de date pot adopta caracteristicile functionale si invelisul special necesar pentru a deveni compatibile LightScribe. Discurile au culoarea aurie.

    edi: Poti sa iti comanzi de pe net. Pretul unui DVD este 6RON link

  6. De obicei daca e bagat pe PS2 ramane aprins. Incearca sa il bagi pe USB (cu un adaptor daca ai asa ceva) si vezi daca mai ramane aprins.

    Au mai fost threaduri asemanatoare, nu ai de ce sa te ingrijorezi ca iti sta ledul ala aprins.

  7. MIE NU IMI PLACE DE ALEXANDRU IOAN CUZA CA EL A FACUT SCOALA OBLICATORIE .

    scoala nu e obligatorie

    Greu sa votez cel mai mare roman, poate 5-10 ar fi fost mai usor, s-ar fi facut un top in functie de voturi si automat ai fi putut sa alegi din sport, istorie, literatura sau restul.

    Acum mi se pare aiurea, Isus n-are ce cauta acolo. Probabil nu verifica nimeni ce nume sunt adaugate.

  8. Acum sincer, cand ati fost ultima oara la biserica (nu de Paste sau Craciun) de buna voie? Nu cred ca pe unii ii deranjeaza asta din punct de vedere religios.

    Cred ca e o chestie mai degraba de tip moral.

    Oamenii astia nu fac asta pt ca asa vor, ci pt ca asta sunt.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...