Jump to content

TNT_PDE

LinkManiac
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TNT_PDE

  1. placa video conteaza mai putin in Civilization 4. Mai mult se pune accent pe proc si ram. (cu mai putin de 1024 RAM vei avea scaderi drastice performanta de pe la anul 1600 incolo cand harta e descoperita aproape in intregime)

  2. pentru ce sa foloseasca Hamachi? aveti un fix cu hamachi; deci merge foarte bine si fara Hamachi (da da chiar si daca il ai pirat ca nu e pe baza de cdkeys si oricum are direct ip connection). jucatori gasesti destui prin gamespy doar ca majoritatea sunt destul de buni, sunt si clanuri, si competitii de clans acolo.

    revenind, eu sunt interesat de aoe2tc online, si nu,nu sunt expert, joc tot de placere. daca mai e cineva interesat pm me sau check http://s8.invisionfree.com/Ambrose/ e un forum unde ne-am adunat cativa la aoe2 si mai organizam/discutam meciuri online.

  3. trebuie sa recunosc ca m-a cam socat postul tau, arata incredibil. stiam acum vreun an ca sunt planuri pt 3.59 dar am crezut ca au fost uitate. faci party din comunitatea wog? wow,just wow...abia astept

    o exceptie insa...al treilea castel, cel SF mi se pare prea exagerat, nu se incadreaza deloc in universul H3, sper sa-l reconsidere numaidecat

  4. saltare

    joc eu pe net. chiar mai am cativa cu care mai jucam asa de fun/relaxare cate un heroes 3 complete. nu este nevoie de hamachi, merge si pe tcp/ip f bine. daca mai sunteti interesati pm me also (am sa va zic si ce faceti pentru a juca pe net)

    @imaginaryboy check pm's

  5. erh...excuse me Mr.Geek dar imi spui si mie ce e de ras in conversatia aia? poate numai tu esti de ras

    iar Shade-n00b...cui zici tu comunitate de noobi? ti-ai facut nervi puisor? sa inteleg ca tu te-ai nascut in studioul NCSoft.

    mai sa fie..toti sunteti l33ts in lineage dar cand vine vorba de detalii o luati prin ocolite

    eu va sugerez sa mai stati la MU-Online pana sa va apucati de Lineage2

  6. si eu am de gand sa trec pe Firefox ca mi-am umplut pc-ul cu virusi de la IE.Si am aceeasi problema care s-a spus mai devreme...unele pagini de web mi se inchid automat.

    intrebarea mea este:firefox este compatibil cu dld manager-ul DAP?

    si inca ceva:stiti o adresa exacta pentru un remover de spyware?

  7. apropo de FF:7:advent children,care e faza? am inteles ca nu se da la cinema ci cumperi cd/dvd-ul din magazin.Pai la noi banuiesc ca nu o sa apara asa ceva in magazine.E nasol daca e asa,m-am uitat la trailer-ul ala de zeci de ori si cum sunt fan anime :) as lipsi si de la un examen si sa fac restante numai sa-l vad (filmu intreg).

  8. adevarul e ca este foarte misto sa joci mmorpg-uri insa, atat timp cat majoritatea din ele sunt cu taxa lunara,noi romanii de rand nu prea ne permitem sa jucam.Asta ca sa nu mai zic de alte necesitati precum o viteza mare ;la net ca sa nu ai lag si sa te faci de ras pe acolo...In concluzie mmorpg-urile sunt cam ionterzise romanilor.

    damn...si ce as juca Galaxies...ca sunt fan Star Wars

  9. Si Guild Wars! sa nu uitam de Guild Wars care cred ca rupe-n 2 si WoW si Mu si TOT. Just look for screenshots.

    :rolleyes:

    cam ai dreptate...si asta datorita unei faze super cool pentru noi romanii:jocul nu se va juca pe taxa lunara,din moment ce il cumperi poti juca free pe servere.Un joc care arata (bine,asta poate fi si parere subiectiva :P ) mai bine decat orice alt MMORPG taxabil lunar!! Acum ganditi-va ca daca faceti (ca romanul de rand) un efort de a-l lua original dupa aia va doare-n cot. (da-ti un search la Guild Wars si dld trailer-ul de pe linkmania,sa vedeti ce bine arata ;) )

    prin urmare jocul pe care-l astept cel mai mult e Guild Wars.

    p.s.:la naiba,nu stiam de AOE3...noroc cu posturile voastre

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...