Jump to content

Speedy[XVI-Hasdeu]

Inactive
  • Posts

    706
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Speedy[XVI-Hasdeu]

  1. Nu ma deranjeaza Reinforced Leather. Sincer, mai mult ma deranjeaza ce au facut cu primele tiers de talente de pe assassination.

    Nu e vorba doar de reinforced leather, desi e o chestie inutila dpv pve. Problema e ca esti fortat sa folosesti talent points la tier mic pe chestii absolut inutile (sprint, evasion, reinforced leather sau depinde ce altceva alegi de acolo)si apoi mai trebuie sa folosesti talent points pentru chestii utile la tier mare dar care nu ai putut sa le iei pentru ca nu aveai destule puncte in respectivul tree.

    Cel mai bun exemplu e gouge. E talent de tier 7 iar pe live e de tier 1 si 99.99 % din rogues nu il folosesc pentru ca in pve e inutil iar in pvp desi e ok sunt alte talente mai bune care pot fi luate asa ca e folosit mai mult in dueluri.

    Pe assasination e aceasi treaba, nu poti face un spec decent de pve fara sa folosesti puncte aiurea in talente care nu iti folosesc de loc.

    Oricum inca nu e o problema, pana o sa fie live vor mai fi destule schimbari.

  2. Dupa cum zice si mmc e doar alpha, se vor schimba o multime din talente si eventual din locul unde sunt plasate ca tier unele talente.

    De exemplu cu talentele postate pentru cataclysm pentru un rogue care vrea sa faca pve pe combat are nevoie de 54 de puncte in combat tree din care 7 talent points sunt inutile comparativ cu ce este acum pe live cand ai nevoie de 51 de puncte in combat si ai 1 talent point inutil (dpv pve dps).

  3. Cred ca am prins-o.

    Zici ca raid DPS mare > timp pe boss mic > probleme la cooldownuri. E adevarat ca poti sa iei 2 PI-uri in 4 min cand in 2 mins iei 1 singur. Ca in <2 min fac tot un mana burn; si ca se duce totul in cascada ptr mai mult dps.

    Daca asta ai vrut sa zici, asa e.

    Legat de DPS-ul lui, iti dai seama ca toti din top 100 fac fast runs, si au raid comp perfect.

    Da, in principiu asta era ceea ce am zis doar cu alta semantica ca sa il citez pe loki :)

    Ceea ce ziceai tu era ca nu conteaza timpul pe care un raid il va avea la un boss pentru ca DPS-ul va fi relativ egal, chestie care e adevarata doar cand timpul respectiv e extrem de lung (dupa parerea mea 10 minute minim), astfel incat burstul oferit de cooldowns nu o sa mai faca o diferenta notabila.

  4. Eu zic sa recitesti, mai clar decat am scris nu am cum.

    Te-am rugat sa imi zici ce e DPS si Raid DPS. Inca astept. Ti-am si boldat partile unde ai gresit deoarece eu vorbeam despre ceva si tu despre altceva. E bine ca ti-ai dat seama dupa ce ai mai postat de 3 ori.

    Chestia asta e de nota 10 !!!! : Omule, eu inteleg ce e dps, damage done / timp; dar tu nu intelegi cauzalitatea (Matrix pewpew). Damage done constant, timpul nu-l poti influenta; doar DPS-ul

    Deci damage constant, timpul nu il poti influenta zici tu , deci poti mari DPS care e DMG/TIMP

    Pacat ca ai editat postul, acum nu se mai intelege nimica :P

  5. o zice matematica ta ceva, dar logica zice altfel :P

    Nu ai control direct asupra timpului ca sa spui "hei baieti, azi o sa ne creasca DPSu' pt ca o sa rupem bosu in 1 minut, nu in 2 ca ieri" ^^, ci control indirect, timpul fightului variind in functie de dps :| (care dps poate fi influentat direct de gear rotatie skill etc)

    Logica > Matematica .

    Stii vorba aia, daca taceai filozof ramaneai.

    Tu presupui ca nu ai control asupra timpului si dai un exemplu cel putin absurd , in realitate poti sa zici : azi luam un dps in plus in loc la un healer sau tank deci timpul fightului scade. Mai mult ca sigur nici tu nu faci diferenta intre raid dps si dps individual.

    Sau ca sa ma exprim in termenii tai Matematica > Logica cand pleci de la premize false.

  6. Din nou , spune-mi te rog ce inseamna DPS, si RAID DPS.

    Pentru ca vorbesti de lucruri de care nu ai habar.

    Nu am zis nicaieri ca daca ai raid DPS mare ai si personal DPS mare. Arata-mi unde am scris eu lucrul asta. Daca ti-e greu sa intelegi ce am scris spune unde si iti explic mai pe larg, pentru ca pe moment vad ca doar citesti si postezi aiurea fara macar sa incerci sa intelegi ce am scris.

    Din nou ca sa te ajut : RAID DPS = RAID DAMAGE /TIME (unde timpul se masoara in secunde)

    DAMAGE = VIATA BOSSULUI pentru ca daca bossul are 40 milioane HP nu poate raidul tau sa faca 50 de milioane DAMAGE si fiindca Boss HP = constant nu se schimba de la o saptamana la alta din cate stiu eu deci DAMAGE (din nou la nivel de raid) este constant.

    Eu faceam o analiza a DPS-ului ca sa inteleaga lumea , tu ai citit doar prima fraza si te-ai apucat sa postezi ca doar asa se face pe forum, partea asta nu ai mai citit-o : "Reducerea timpului se face fie prin cresterea dpsului individual (gear mai bun, sinergie mai buna in raid a claselor, jucatori care isi stiu face treaba comparativ cu altii) sau prin cresterea numarului de persoane care fac dps."

    "Omule, individul se lauca cu personal DPS ok? Aia depinde doar de ce faci tu, nu de ce raid dps exista. Intelegi?"

    Nu ma intereseaza cu ce se lauda el, eu nu lui i-am dat replica, ci tie, prin ceea ce ai zis gresit in portiunea care ti-am citat-o in postul meu initial in care zici ca : Cat despre cat de repede pica bossul, 2-3-4 minute; nu se simte diferenta la DPS . Tocmai asta iti aratam ca exista. Nu conteaza ce gear ai ca mage (ca tot e top dps la saurfang) nu scoti 23000 dps cat are cel de pe locul 1 cu 7 healeri in raid, deci cooldowns conteaza, timpul de dps conteaza, mana conteaza daca primesti sau nu Power Infusion conteaza, daca primesti tricks conteaza si toate astea se vad la DPS.

    "practic raid DPS creste prin reducerea timpului in care omori bossul" = nu ti se pare o mare prostie chestia asta? nu iti suna aiurea?"

    Din nou, matematica zice altfel nu suna aiurea de loc. E vorba de RAID DPS in ceea ce zic eu tu te referi la DPS individual. Inainte sa te apuci sa postezi , de regula ar trebui sa citesti, sa incerci sa intelegi ce zice celalalt si apoi sa te arunci la postat.

  7. Cred ca am explicat suficient de bine. Explica-mi ce inseamna DPS atunci daca nu am fost corect in ceea ce am spus :) sau reciteste si fa diferenta intre raid dps si dps individual.

    Si apropo de PVP vs PvE ca am uitat sa precizez, 2200+ rating era nivelul la care PvP -ul nu mai e considerat faceroll cel putin de el.

  8. Cat despre cat de repede pica bossul, 2-3-4 minute; nu se simte diferenta la DPS. Nu e ca si cum ai zice.. pft 10 secunde, si-a dat toate coolodownurile, etc. Peste 3 minute deja totul se normalizeaza... se face o medie. 9 din 10 incercari vor fi in jurul acelei valori ca DPS.

    Aici gresesti. DPS practic asta inseamna : Damage per second. Avand in vedere ca DAMAGE e constant la nivel de raid (si este egal cu cat HP are bossul , in cazul in care nu sunt o gramada de adds) practic raid DPS creste prin reducerea timpului in care omori bossul. Reducerea timpului se face fie prin cresterea dpsului individual (gear mai bun, sinergie mai buna in raid a claselor, jucatori care isi stiu face treaba comparativ cu altii) sau prin cresterea numarului de persoane care fac dps.

    Tot ce se vede pe WoL in top dps sunt guilde care fac speed run, daca te uiti la saurfang folosesc 3 maxim 4 healeri pe 25 HC, ceea ce inseamna ca au mai mult dps decat normal, deci timpul in care o sa moara bossul este mult mai scurt si conteaza foarte mult clasele care au cooldowns pentru ca daca ai un cooldown la 3 minute e o diferenta destul de mare ca dps intre a folosi cd-ul respectiv de 2 ori si sa se termine lupta sau sa il fosolsesti de 2 ori si sa mai treeaca apoi 2 minute in care faci dps normal.

    Referitor la poza respectiva cu dps-ul warlockului, bravo lui dar nu e ceva impresionant sau interesant, affliction e la momentul actual peste destro ca dps, ori esti top dps ca warlock (indiferent de spec) ori nu prea are relevanta, as putea fi top naked rogue dps daca mi-as propune asta, doar ca nu cred ca ar interesa pe cineva. Pe langa asta un ss de recount nu demonstreaza mare lucru, motivul pentru care se cere log e pentru a se vedea ce buffs/debuffs primeste respectivul, chestie care un simplu ss nu o poate arata, daca va uitati la top dps la saurfang (care e practic dps mark acum) in top sunt mages si warriors, fiecare mag din top de acolo primeste PI, fiecare dps warrior primeste cel putin Hysteria eventual tricks chestii care maresc drastic dpsul.

    In ce priveste PvP vs PvE cam pe toate forumurile de WoW posibile din cand in cand se trezeste careva sa porneasca discutia asta pentru a se simti superior (fie ca face PvE fie ca face PvP). Personal mi-a placut raspunsul dat de un rogue pe arenajunkies, respectivul rogue fiind in o guilda din top 10 world si avand 2500+ rating in arena in toate echipele si respectivul zicea asa : si PvE si PvP sunt la fel de faceroll pana la un anumit punct, dupa care in PvP skillul individual conteaza mai mult pe cand in PvE jocul in echipa conteaza mai mult decat skillul individual. Si chestia asta se vede foarte clar la Paragon ca tot erau dati ca exemplu, nu prea au jucatori in top dps , insa ca guild au top RAID dps.

  9. Si atunci cu ce te deranjeaza ca au rogues posibilitatea sa foloseasca axes?

    In afara de orcs nu cred ca rogues vor folosi axes decat daca o sa faca ceva axes cu mult mai bune decat restul armelor, ceea ce nu prea cred ca se va intampla avand in vedere ca au cam normalizat dps la arme (pvp si pve swords, fists, daggers au cam acelasi dmg range).

  10. Drop rate la fragmente e chiar ok. Pana la urma e vorba de un item legendary, nu intentioneaza nimeni sa il aiba jumatate din casterii din guild. Eu ma bucur ca au invatat ceva din rateul cu warglaive, macar asa chiar daca cad mai rar , guildele competente vor avea intotdeauna mai multe legendaries decat cei care fac instanta de cateva ori.

    Considerand ca unele guilde au asteptat 11 luni pentru un set de warglaive, nu mi se pare mult sa astepti 2 luni, plus ca, daca se fac hard modes creste si sansa sa il ai mai repede.

  11. Daca ai trimis e-mail o sa primesti raspuns. Mai rapid ar fi sa ii suni , au cateva mii de mailuri la care trebuie sa raspunda, probabil o sa primesti raspuns peste 1-3 saptamani. Daca contul este al tau o sa il primesti inapoi fara probleme in cazul in care e asa cum zici tu, ca nu ai folosit nimic, ei vad de pe ce IP s-au folosit exploits/cheats/gold trading.

    Probabil va trebui sa le trimiti niste date sa verifice daca contul e intr-adevar al tau, fiind la prima abatere o sa il primesti inapoi, daca au mai fost insa probleme cu contul respectiv de genul asta o sa il considere compromis irevocabil si va fi inchis definitiv.

  12. Nu am nevoie sa-mi arunc ochii pe nimic. :) Nu ma uit la nimic, link-ul ala e vacs in vant, e dps de pe un singur encounter, asa iti arat si eu un lock care o batut tot raid-ul la un singur encounter (inclusiv minunatii warrs si huntards). Da, e foarte greu de vorbit, dar eu am vazut in pugs ce inseamna warr si huntard in dps meters cu acelasi tip de gear (e a doua oara cand ma repet). Partea minunata la un huntard e ca face stack de ap din mai toate stats. Partea si mai minunata la un warr, dar care se si poate intoarce impotriva lui, ii sa stie sa exploateze la max deep wounds, titan's grip si flurry.

    L.E.: Zet, go go la lvl, ca acusi vine ulduar si avem mult de munca sa te imbracam. :P

    In linkul respectiv nu era doar un fight, era full Naxx 25. Puteai sa vezi ce a facut fiecare la fiecare boss. Ceea ce vezi tu in PUGS e "vacs" linkul respectiv era de la guildul Method, in caz ca nu sti cine sunt Method vezi ca scrie pe siturile care le citeai. E o diferenta intre ce poate sa faca clasa cand e jucata de un top player (Method, Ensidia, Inner Sanctum, DnT ca sa dau cateva exemple) si e cu totul altceva cand e jucata de random X de pe random server Y. Dps la Patcwerk acum, ca si pre TBC este cel mai corect test, nu inseamna ca daca la astia a castigat un hunter clasa e top dps la momentul actual, dar demonstreaza ca poate sa faca fata iar comentariile gen clasa x >clasa y sunt putin pe langa.

    Pacat ca deja a ajuns lumea si la WoW sa fie ca si la fotbal, toti sunt mai buni din gura aici pe forum decat Barcelona, Manchester etc ca sa fac o comparatie.

  13. Nu au de ce sa fie speriati, sunt suficienti rogues in top dps din ce se vede acolo. La fel cum sunt si magi, warriori, warlocks, hunteri, DK si cam orice clasa care face dps. Mai concret o sa se vada ierarhia in DPS cand fiecare clasa o sa aiba suficienti jucatori in top gear.

  14. GG blizz am ramas singurul warlock de la mine din guilda:)) buna inventie dk-ul:P

    Probabil respectivii warlocks sunt cei care au trecut de la alta clasa la warlock in TBC pentru ca era OP.

    Acum au trecut la ceea ce teoretic este noua clasa care va domina.

    Cel putin din punct de vedere al PVE warlockul sta inca bine, depinde insa cine joaca warlockul respectiv, nu mai e easy mode ca in TBC insa nu sunt cu nimic mai prejos decat orice alta clasa. La momentul actual DPS test este considerat Patchwerk in heroic mode. Aici sunt best dps guilds (care au postat rezultatele) si se vede ca aproape orice dps poate sa ajunga in top 5, diferenta in cele mai multe cazuri o face gearul pe care l-au adunat pana acum, ,cu ceva avantaj pentru hunters/warriors care chiar si in gear mai slab se descurca.

  15. Tot "OP-ul" paladinilor a venit de la burstul de damage pe care l-au primit o data cu 3.0.2., burst pe care orice alta clasa l-a luat. Lumea a tipat ca sunt OP pentru c-au inceput sa omoare cate ceva in BG-uri si repede. Alte clase fac la fel, dar erau obisnuiti cu ele. Asta este singurul "OP". Contra unui mag bun pe frost nu faceai nimic nici inainte, acum au mai primit un tree care e viabil in pvp si omorat cu el cate ceva bineinteles ca se tipa dupa nerf.

    Nu e vorba doar de burst damage la pala. Problema cu ei era (si inca este la lvl 70 , poate la 80 va fi mai balansat) faptul ca au un burst incredibil de mare, au healing spells cu ajutorul carora ajung la full health in cateva secunde, au stuns la nivel de rogue si au si bubble.

    Din punctul meu de vedere orice clasa care in greens/leveling gear poate face fata unei alte clase in T6 sau S4 gear e mai mult decat OP. Iar la momentul actual sunt 2 clase care pot face asta, ret pally si arcane mage.

  16. Glyph of Sprint e major glyph, cel de mers pe apa (glyph of blurred speed) e minor glyph deci poti sa le ai pe amandoua fara nici o problema. Glyph of sprint va fi modificat in noul patch sa mareasca viteza cat timp sprint e activ.

  17. Tocmai de`aia au fost facute asa ... pentru ca masa de jucatori nu sunt buni si au gear , ci sunt niste wannabes care umplu serverele si platesc [ e logic ... nu vor encounter`uri bine realizate si aprecierea unei minoritati , ci vor sa isi asigure banu` in buzunar ]

    Gresit. Daca vroiau ce zici tu nu le faceau atat de bine cum au fost facute in primul rand. De la primu raid si pana la momentul actual SW a fost cea mai bine realizata instanta din punct de vedere al dificultatii.

    Encounterele facute pentru masa mare de wannabes sunt kara, mh, bt (ssk si tk erau chiar grele la nivelul de gear la care se intra in ele, dupa ce au bagat badges oricum nu le mai facea nimeni pentru ca nu mai avea sens) si erau suficiente sa tina lumea multumita ca fac raiding, SW se adresa celor care deja farmau BT de ceva vreme si aveau nevoie de content nou.

    Era clar ca o sa fie mai usor odata cu introducerea noilor talente. A fost la fel si cand a aparut TBC. Dar spre deosebire de atunci acum a fost introdus si un nerf de 30% la health la mobs plus ca a fost scos sunwell radiance care mai dadea ceva probleme tancilor si combinate noile talente cu nerfurile aste au facut ca o instanta super grea sa fie mai mult decat banala. Oricum masa mare de wannabes cum le zici tu o sa il vada pe KJ la lvl 80 daca o sa il vada vreodata asa ca nu ii afecteaza cu nimic.

  18. @Shade : am facut aseara SW. E pierdere de vreme, pur si simplu ar putea sa puna loot vendor la intrare si cei care mai is interesati de loot in stadiul actual al jocului sa mearga sa isi ia purplez.

    Cu o gramada de greseli am trecut prin tot SW in vreo 2 ore si ceva. Cel mai trist a fost la Muru si KJ.

    Cele mai grele encounteruri din TBC inainte de nerfs acuma sunt la nivelul de MC, tank and spank. Muru+Entropius+adds au murit in 1 min 47 de secunde. KJ nu a apucat sa dea in nici o faza ultimate.

    E pacat totusi pentru ca erau niste encounteruri foarte bine realizate si facute sa separe pe cei care sunt in stare sa joace (si au gear) de cei care se plimba si ei prin instante.

  19. Seethe

    Increases threat generated by 200%. Lasts 10 seconds. Only cast when the boss switches target, either from aggro pull or Taunt. It is therefore possible to avoid Seethe ever being cast.

    Daca tankul foloseste taunt nu e o problema atata timp cat el tine agro de la inceput. Probleme apar daca altcineva foloseste taunt sau face overagro. Cel putin la noi in guild de la primul kill si pana la ultimul in care am folosit warrior intotdeauna a folosit taunt+aoe taunt.

  20. @Loki - in primul rand nu prea mai are rost acuma sa famezi gear sa fi competitiv pentru ca in o luna ne apucam iar de lvl-up. Eventual ar fi bine sa iei ceva gear ca sa iti fie mai usor, sa nu vizitezi cimitirul prea des daca esti pe server pvp dar nu te chinui sa farmezi acuma tot gearul de pvp pentru ca o sa devina depasit pe cand o sa reusesti sa il ai sau poti sa farmezi honor si la lvl 80 sa iti iei un obiect sau mai multe de pvp de lvl 80.

    Cel mai simplu mod de a lua ceva gear cat de cat e sa iti ridici la honored reputatiile cu 5 factiuni si anume : cenarion expedition, honor hold, lower city, shat'ar, keepers of time si o sa poti sa iti cumperi un set de armura pentru warrior mai bun decat ce ai la momentul actual si anume asta.

    Intre timp farmezi si AV si iti iei S2 mace si ai un gear decent pentru lvl-up, daca vrei mai mult normal poti sa faci farming la honor in continuare si sa iti imbunatatesti si restul de gear (daca nu ai deja ai nevoie neaparata de pvp trinket, e doar vreo 8000 honor, plus fata de ce ai tu cam orice obiect poate fi imbunatatit doar din honor si tokens).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...