Jump to content

TenshiTNQ

Inactive
  • Posts

    644
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TenshiTNQ

  1. Am urmatoarea problema ce o intalnesc destul de des pe conturile mele de yahoo. Ma loghez pe unul dintre id'urile mele si apare unul sau doua sau trei, depinde de situatie, mesaje offline de la niste id'uri ciudate pe care nu le am in lista cu mesaje ciudate... gen: "Ykkda sdad dsaipodsa sdadsaAD" .... un carnat de cifre si litere intrerupt de un spatiu pe ici colo, care, nicidoata nu se repeta, nicidoata nu e acelasi mesaj si niciodata de la acelasi id. Chestia ciudata e ca primesc pe toate id'urile, nu zilnic, nu e ceva programat e asa aleator... azi pe unul, maine pe altul, poimaine niciunul, peste vreo 3 zile pe amandoua... depinde...

    Are careva vreo idee ce ii de fapt acest lucru?

    Multumesc anticipat!

  2. Imaginati-va urmatorul lucru. Am doua id'uri de mess, unul pt prieteni apropiati si familie si unul pentru muuulti amici si colegi de scoala, etc. Pe id'ul mai privat nu am probleme, insa pe cel pe care am mai multe contacte mi se intampla urmatoarea chestie:

    stau pe emssenegr si dintr-o data se blocheaza totul, ca si un freeze si ma trezesc ditnr'o data decontectat de la messenger si imi arata id'ul si cele doua optiuni sign in si cancel (fara sa pot da parola), iar daca dau sign in.. pot astepta mult si bine. Pana nu imia ccesez router'ul sa il deconectez si sa am alt ip.. degeaba nu se intampla nimic, dar daca intru pe celalat id merge. Ideea e ca pe id'ul pe care se intampla faza asta e o persoana pe care o suspectez de faza asta, iar pe celalat nu si pe id-ul privat nu mi se itnampla faza asta. Am kaspersky, dar mnoah, pana la urma yahoo messenger e trecut la exceptii, soo... inrtebarea mea este, exista vreo posibilitate ca cineva sa imi faca mie faza asta sau eu is paranoic??? Nu stiu daca termenul de flood e cel mai corect...

  3. O problema ce ma framanta de ceva vreme.... desi o mare parte dintre romani folosesc yahoo messenger, mai is romani care utilizeaza si Windows Live Messenger... un client de messenger destul de ok (din pct meu de vedere). Eh marea "buba" pentru mine este ca nu am gasit o adresa de internet unde sa pot scana un anume utilizator de live messenger daca este online sau pe invisible, din cat am cautat pe net mereu dadeam de ac mesaj "nu exista, nu se poate"... daca cauti cu google gasesti mai multe site'uri care au un astfel de online checker, doar ca nu merg, so intrebarea mea este, stie careva un astfel de site sau un soft cu care pot sa scanez contacte de live messenger daca sunt online.. sau nu?

  4. probabil unele considera ca sunt inofensive "atacurile", sau unele sunt mai bune altele mai slabe, sau depinde de nivelul de securitate care este pus(default) daca tu nu ai umblat

    Dap e default.. diferenta e ca zonealarm'ul l'am luat versiuena free.. ca versiunea pro nu am cum sa o instalez daca am kaspersky antivirus, dar outpost si comod am testa versiunile pro

  5. Well am incercat mai multe firewall'uri posibile, dar am ramas cu un semn de intrebare si sper ca cineva ma poate lamuri. Am incercat urmatoarele firewall'uri: ZoneAlarm, Outpost Firewall si COMODO. Toate se inteleg bine cu PC'ul si cu Kaspersky AV 2010, dar am ramas cu un semn de intrebare. De ce la ZoneAlarm inca de la bun inceput apar atacuri blocate, iar pe parcursul unei zile ajung sa am peste 100 de atacuri blocate, pe cand la celalate firewall'uri (COMODO si Outpost).. pauza.. atacuri blocate ramane mereu 0.... so ce sa inteleg... ca zonealarm e mai bun sau de fapt zonealarm ce blocheaza?

  6. Desi pare foarte interesant nu va lasati inselati. Procesorul este de doar 1GHz iar capacitatea memoriei este de doar 16GB. Este adevarat ca esti mai "cool" cu unul deasta decat cu un netbook, dar sunt de parere ca un netbook este mai bun. Pentru cei care spuneti ca nu costa foarte mult mai ganditi-ca o data. 499$ este pretul cu care o sa il poti luat de la AT&T din SUA. Pana ajunge in romania pretul va fi mult mai mare. Chiar daca luam de pe eBay, un simplu calcul va rezulta asa:

    Pret iPad: 499$

    Profit vanzator: 50-100$

    Transport: 20-40$

    Taxe vamale: 15%

    ____________________

    Total: 650$ sau chiar mai mult

    Am si postat pe site-ul meu ( http://gadgetbuzz.ro ) o comparatie intre noul iPad si un netbook ieftin. O puteti citi acolo.

    Eh... nu cred ca se lasa nimeni inselat... e un pas spre viitor, cred ca spre asta tinde lumea sa avem calculatoare de mici dimensiuni cu ecran mare cu ajutorul caruia sa'l poti folosi si ca telefon si ca laptop/PC.... Dar uita'te la stand-by... pana la o luna! si minim 10 ore... zi'mi laptop care tine minim 10 ore :)... ca idee, e u pas inainte, nu te pune nimeni sa'l si cumperi :)

  7. Imagine IPB

    Cei de la Apple au lansat astazi un produs revolutionar, iPad. Noul iPad seamănă foarte bine cu un iPhone mai mare. Însă, poate să facă mult mai multe lucruri: să navigheze pe internet, are aplicatii pentru foto, video şi email. În plus, iPad dispune de un touchscreen de 9.7″ ce suporta multy-touch, de un procesor A4 de la Apple de 1GHz, de Wi-Fi, de Bluetooth 2.1, dar şi de o busolă digitală. Cea mai impresionantă caracteristică pare să fie durata bateriei. Ea ţine 10 ore, iar în standby rezistă până la o lună.

    "Vrem să pornim cu dreptul în 2010, aşa că vom lansa astăzi un produs revoluţionar", a spus Steve Jobs la începutul ceremoniei.

    "Cu toţii avem laptopuri şi smartphones. Întrebarea la care am încercat să răspundem este: Există loc pentru un dispozitiv cu caracteristici de la ambele aparate? Aşa că am hotărât să dăm viaţă unei noi categorii de produse."

    "Vă voi face o scurtă prezentare a noului produs Apple. Este foarte subţire şi poate să facă lucruri extraordinare. Puteţi accesa internetul, emailul, puteţi să vă uitaţi la filme în format HD. Nu mai spun de calitatea fotografiilor şi a cantităţii de informaţie care poate fi stocată."

    În timpul prezentării, care a început la ora 20.00 (ora României), Steve Jobs a intrat pe mai multe site-uri de pe noul iPad, printre care YouTube şi New York Times.

    Nici gamerii nu vor fi dezamăgiţi de noul produs Apple. "Jocurile arată extraordinar pe noul iPad", a mai spus Jobs în timpul prezentării.

    Sursa: Antena3.ro

    pentru imagini si mai multe caracteristici accesati: http://gadgetbuzz.ro/2010/01/27/este-ofici...nsat-o-tableta/ tot pe acest site sunt mai multe informatii despre el

    Ce parere aveti :D???

  8. Nu pot intelege, atata manipulare si interese... dupa cum se stie de 2 zile, o femeie de la Arad a avut reactii dupa vaccin si culmea ce apare pe site'ul ministerului sanatatii dupa 2 zile: "Comitetul de gripă al Ministerului Sănătăţii a analizat astăzi documentele medicale ale tinerei paciente, transmise de către unitatea sanitară, iar concluziile de etapă relevă următoarele aspecte:

    În prezent, pe baza datelor clinice şi paraclinice, Comitetul de gripă al MS a decis că nu poată fi reţinută o afectare neurologică a pacientei, aceasta nu prezintă niciun element clinic obiectiv în acest sens.

    În acest context, specialiştii infecţionişti şi epidemiologi din cadrul Comitetului de gripă au declarat că este puţin probabilă o relaţie de cauzalitate între administrarea vaccinului pandemic şi simptomatologia acuzată de pacientă.

    Cazul rămâne în continuare în evaluare."

    Ca sa mai adaugam si faptul ca fratele regretatului Toni nu primeste dosarul original cu privire la cauzele decesului si tot ce s'a intamplat.. zici ca e "strict secret"

    Si in weekend cazurile scazuse dramatic pana la 0, iar dupa stirea aparuta pe antena 3 cum ca "gripa porcina a disparut din RO" ziua urmatoare au aparut brusc 32 de cazuri si 3 decese, partea amuzanta era ca aparea un caz si la MM... iar DSP MM a emis un comunicat in care zice ca MS "spune prostii"... ca nu e adevarat ca nu a mai aparut niciun caz in MM de o saptamana!!!

    Si multe tari din Europa care au cumparat vaccinurile acum au rupt contractele...

    Mi scarba de cata isterie s'a creat si cata manipulare... sper sa nu aiba vreun efect negativ

    Mie mi frica de prietenii mei care s'au vaccinat numai din cauza isteriei create si de frica... sper sa nu pateasca nimic in timp :-s

    Aveti grija de voi :)

  9. Caut un soft mai simplut care sa aiba posibilitatea de a face un "video" pt youtube in care sa adaug o piesa, una - doua poze si efecte simple (cum ar fi de tranzitie) la text... care mai apoi sa'mi poata exporta ca video sau un format care il suporta si youtube'ul.. cred ca suporta si .swf

    Initial ma gandisem la flash... dar ma gandesc ca poate este o alternativa mai rapida....

    10x

  10. Asta poti face cand trimiti de exemplu la Yahoo in casuta "cc" sa pui mai multe adrese de email si pe gmail e mai usor.

    Nu ai inteles.. deci vroiam sa zic ca daca la TO: trec adresaem1@email.ro si la CC: trec email@emnail.ro; email 3@email.ro... etc... cand ii vine la ala de la to mail'ul sa nu vada ca am trimis si la email2 si la email 3 si acelasi lucru, cand vine la email2 sa nu vada ca am trimis si la email1 sau email3

  11. Si mai e un lcuru care ma intereseaza de mail'uri... primeam mail de la cineva care trimitea la mai multe adrese... prinrte care si mie.. si nu stiu cum facea dar eu nu puteam sa vad decat ca mi'o trimis mie... iar elalalte adrese erau ascunse...

  12. Acceleratorul de particule.. "raza" aia albastra de pe cerul norvegiei... schimbari climatice... cutremure... hmm ce urmeaza... sa vezi ca desi toata luema rade.. sau mare parte nu cred ca va fi ceva in 2012... cand o sa ajungem acolo mai toata luema o sa fie panicata... fie si din cauza unui film. La noi in Romania stie careva cu cat timp inainte de producerea unui eventual cutremur mediu spre mare poate fi detectat? O ora, doua?

  13. Este socant, iar un cutremuri in Haiti! Dar altceva mi'o atras atentia mult mai tare, in ultima luna peste tot pe pamant au avut loc cutremure de intensitate medie sau mare. Apar cutremure odata pe saptamana. In decembrie, daca nu ma insel la noi in Romania au avut loc doua cutremure de intensitate medie, a urmat nenorocirea din Haiti, dupa care au urmat de'alungul lunii cutremure in mai mutle locuri ale planetei, mai ales in zona oceanelor. Stau cu groaza si ma gandesc cum ziceau cei de la institutul romanesc care se ocupa de cutremure (imi scapa numele) cum ca in 2009 ar fi trebuit sa aiba loc un cutremur mare, ca odata la nu stiu cati ani are loc unul, etc. De s'ar intampla in 2010 la noi in tara un cutremur mare... nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna asta la ce infrastructura avem. Un alt lucru foarte important de precizat este faptul ca observatorul Yellowstone a raportat o activitate seismica destul de activa in ultima vreme, activitati care tin de la zile pana la saptamani. Tot mai mutle curtemure in zona respectiva, iar mare problema, pe langa faptul ca isi maresteactivitatea seismica este faptul ca creste in intensitate, fiind deja al 5'lea cutremure de peste 3 grade in zona. Anul asta pare ca va fi mai monotorizat ca niciodata. Clima se schimba, au loc tot mai multe cutremure... ce urmeaza? Stai si te gandesti (dupa ce ai avzut filmul 2012) ca lucrurile care s'au intamplat in acel film, parca incep sa prinda contur in realitate :| S'a prezis cu 2 zile in urma ca mai urmeaza un cutremur mare in Haiti... azi s'a intamplat. Si totusi ce provoaca seria asta de cutremure pe tot globul? Schimbarea climei?

  14. NU se moare de gripa porcina se moare din cauza complicatiilor pe care aceasta o creeaza. duah sa zis destul de clar chestia asta, acest virus Ah1n1 loveste atat de tare in cei care sunt suferinzi de alte boli incat ii doboara intru timp foarte scurt. Nimeni sanatos clinic nu va muri de AH1N1.

    PS: vaccinul antigripal din anul 2008 a avut tulpina de Ah1n1. asa ca STFU nu vorbiti din basme si din filmele vizionate pe YOUTUBE.

    acel nene de la Media fax e un nimic sincer, si spun asta pentru ca nu are studii de specialitate.. E ca si cum ai intreba un brutar ce este o sudura de colt , intelegi tu?

    TenshiTNQ -> esti tu asa sigur? ai informatiile astea de la institutul Cantacuzino? iai spus cuiva sa nu mai informeze prost lumea, nu cumva esti tu ala care fabuleaza si alti cativa de pe aici cu americani lor cu tot?

    1. Nu fabulez, 2. ia te rog frumos cele doua prospecte si convinge'te 3. INSTITUTUL acela minune a declarat si cateva decese de gripa noua la persoane care nu aveau nicio problema de sanatate. 4. Nu incerc pe nimeni sa se vaccineze sau nu, nu is eu in masura sa decid pentru altul, dar ar fi fost frumos daca s'ar fi prezentat lcururile corect. Uitate ca dupa ce mass-media a zis ca Toni a murit de gripa noua ce isterie s'a creat, iar dupa ce s'a dovedit faptul ca Toni nu a murit de noua gripa cum dintr'o data a scazut brusc interesul pentru vaccinare si cele 18 centre de vaccinare din bucuresti s'au inchis.

  15. In primul rand, vaccinul nu contine tot virusul (mort). Contine doar "semnatura" virusului, acele elemente care-i permit organismului sa identifice virusul si sa creeze anticorpi.

    Vaccinul in sine e testat de multi ani. Este acelasi vaccin sezonier care se face de ani buni in Romania. Contine doar o tulpina noua de virus.

    Terminati cu filme s.f. de pe iutub. Oricine poate sa faca un film de genul asta. Sunt filme care arata cat de nociva e coca cola si totusi o beti in continuare. Iar chestia ca o sa faci cancer peste 20 de ani. pFF... probabilitatea sa faci cancer, chiar si fara vaccin, este uriasa si creste de la o zi la alta din "n" cauze: alimentatie proasta, alimentatie bogata in e-uri, alimentatie modificata genetica, poluare, etc.

    Vaccinul in sine nu e testat de multi ani din moment ce contine cel putin un element nou.. nu informa gresit... iar despre treba cu probabilitatea de a face cancer cred ca nu gandesti ce vorbesti... cum adica probabilitatea este uriasa... si ce daca e uriasa atunci trebuie sa ne vaccinam ca oricum facem cancer? ce gandire e asta? Organismul diferea de la om la om si NIMENI nu iti poate garanta ca nu iti vor aparea chiar tie viitoare efecte adverse!

  16. Stiti ce ii ciudat... vineri pe data de 15 a mai murit cineva din Sighet care avea gripa noua... a venit la spitalul din BM si dupa cateva zile a murit. E a 3'a persoana din MM care moare de gripa noua.. insa ce mi se pare ciudat... dintre cei care or murit de gripa noua.. in mare parte familiile lor nu s'or infectat cu virusul nou desi or stat in preajma lor... ii ciudat si cum se raspandeste.. ii ciudat ca noi am suntem ca tara printre cea mai affectat din europa de est sau ii ciudat cum in partea de vest a europei gripa icnepe sa se retraga sau chiar s'o terminat. Vb aseara cu unprieten din Croatia.. si acolo s'o creat atat panica in randul oamenilor dar multi nu s'or vaccinat, f putini or facut vaccinul si surpriza.. virusul o cam disparut.. nu prea mai apar cazuri.. sa luam si cazul Frantei.. mare parte din populatie a spus nu vaccinului si uite ca nu au pb asa mari cum avem noi. Iarasi f ciudat cum este posibil ca in Satu Mare pana acum sa nu fi aparut niciun caz desi ei sunt la granita... hmm..

  17. Eu cred ca e o simpla mutatie a unui virus ... si ce il face mai periculos e ca lumea ia medicamente pt orice raceala banala si incetul cu incetul multi virusi/bacterii etc. capata imunitate. Legat de gripa asta porcina, creeaza atata panica, din cauza globalizarii si anume stim ca a pornit din Mexic, iar in cateva luni s-a raspandit in toate colturile lumii. Nu trebuie sa credem ca tot ce se intampla in lumea asta e o mare conspiratie.

    Atunci de ce cu 3 zile inainte de primul caz aparut in Mexic, Organizatia Mondiala a Sanatatii a schimbat brusc etapele prin care se poate declara pandemie. Cum se face ca desi acest virus a mai fost nu e prima data, suntem in 2010, medicina e la un alt nivel decat cea din 1977 si tot nu se reuseste sa se stopeze.. cum s'a format virusul? ca acel copil a stat si a dormit in acelasi loc cu porcul si era racit? come on... wake up... multi oameni saraci dorm cu animalele lor si nu s'o intamplat nimic... curios ca a aparut cand e criza economica.. si sa nu mai vorbim de ancheta facuta de comisia europeana.. si multe personalitati fosti ministri / medici.. etc s'au spus multe...

    Nu zic sa crezi in totalitate dar o samanta de adevar este si acolo.. mai bine preventiv decat ignorant :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...