Jump to content

Jack_The_Ripper

Inactive
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jack_The_Ripper

  1. 3 cretini numarau o bila si atat :| sick people.....dak ar durea prostia s-ar tipa foarte tare la noi in romania

    te rog lasa-ma sa ma consider mai destept decat tine . Just because 4 dudes are having fun nu inseamna neaparat ca sunt prosti . Si da, ma aflam si eu pe-acolo si nu consider prost pe nici unul dintre cei vazuti de tine in filmulet...pun pariu ca la viata ta ai facut lucruri MULT mai retardate mintal decat asta. Chestia asta e doar ... prosteala . NU prostie ... Cum a zis TiberiuC stupid , penal , etc. dar nu a zis ca "protagonistii" sunt cretini sau prosti . Fii mai rezervat in privinta comentariilor te rog :\

  2. Referitor la faza cu amplificatorul...

    Chestiile astea se cam fura (le gasesti dupa aia de vanzare in Obor).

    E un amplificator de semnal ca sa ti se vada bine la TV si sa-ti stea modemul sincronizat, chiar daca vecinul tau face home cinema la puterea a 2-a cu 5 televizoare.

    Probabil ti-a fost furat amplificatorul (astia ii zic axing) din cutia respectiva.

    Multa bataie de cap, hartogaraie, etc, etc, pentru a ti-l inlocui. in momentul in care a disparut. Din cate am observat se prefera migrarea clientilor pe FTTB (unde nu mai ai nevoie de axing). De obicei dureaza.

    Daca ti s-a resincronizat modemul, probabil i s-au ars vecinului vreo 2-3 televizoare si de-aia ajunge mai mult semnal la tine :)

    nu nu nuuu...mi s-a spus ca s-a ars amplificatoru :blink: . Cu ocazia asta am aflat ca sunt singurul din bloc abonat la rds ... oricum la mine pe scara nu sunt oameni priceputi in ale pcului/netului si sunt linistiti....n-ar fura ei asa ceva .

    Vad ca de vreo 2 zile netul merge infect ! In counter-strike am loss 10 CONSTANT ! Loss 0 este deja o raritate la mine . Am facut si teste de viteza...si maxim 600 kbps la abonament de 15 $ :< . Chiar acum am facut mai multe teste si viteza este undeva la 80-200 kbps :blink: . Sunt abonat cablelink de peste 2 ani si sincer am fost super multumit...au fost si momente mai putin bune dar in general am fost multumit . Sper sa vina cu fibra aia cat mai repede sa pot sa trag si eu family guy si familia bundy :hello:

  3. si eu stau tot in colentina , la bloc si nu au venit inca (stau dupa pod, spre fundeni...am inteles ca in partea cu dna ghica au venit deja :-O ). Sper sa vina cat mai curand ... :blink:

    L.E.: am avut odata o problema cu modemul, au venit si mi-au zis ca e o problema cu nu stiu ce amplificator :blink: si sa astept cateva saptamani pana trec pe FTTB . A trecut cam o luna...intre timp a "reinviat" modemul :blink: . Deci colentina se afla in aria de acoperire sigur

  4. Am si eu pe cineva caruia nu-i mere university...adik e instalat bine , etc etc. dar nu apare "optiunea" sa-i trimita la scoala...plz sa-mi lase cineva idul de messenger...cuiva cui i-a mers...

    ym : serbanandreicornel

    mail : serbanandreicornel@yahoo.com

  5. Este o problema delicata cu adminii...totusi trebe sa-i intelegem ca si ei sunt oameni nu sunt boti sa stea 24h/24h pe server . Din cate cunosc eu , pe linkmania sunt cei mai multi codati . Daca intrii din intamplare este imposibil sa nu gasesti unul.Totusi eu propun o solutie : Adminii sa-si lase idul de messenger . In felul acesta cand noi gasim un codat , intram pe messenger si vb cu adminul .

    Ce parere aveti?

  6. Asa repede ati inchis topicurile mele?numai am voie la o a 2-a opinie?

    in primul rand...nu vreau admin ! vreau ca admini care sunt sa-si faca datoria ! ( cam greu :crybaby: )

    in al doilea rand...daca eram obsedat pentru admine...aveam cel putin un admin...dar n-am pe nici un server desi joc destul de des pe vreo 5-6 si de ceva vreme .

    deci...1.5 nu se mai joaca ...huh?atunci de ce ai admin pe un server de 1.5? asa ... pt palmares? ar fii trebuit macar sa-mi multumiti pt ca am prins niste codati si v-am scapat de ei ( pentru ca e de datoria voastra sa prindeti codatii...nu a mea...eu intru doar sa joc nu sa fac pe politistul ) voi mai mult...ma apostrofati... si nici macar nu acceptati unele opinii...inca o data ... sa va fie rusine ! mai aveti de invatat sa vede ca sunteti lipsiti de experienta...dar inca odata...este doar o opinie .. si nu este numai a mea....si topicul acest va fii inkis repede...cu siguranta...dar macar ma exprim

  7. Ar fii foarte frumos daca ati face un server dedicat NUMAI si NUMAI meciurilor dintre clanuri...cu arbitrii ... cum se procedeaza la CoD ... ar fii foarte frumos ! sa asiste si spectatori la meciuri...ar fii superb ! desigur...este doar o parere ... si zic eu una buna pentru ca logic ar fii...daca exista clanuri pe un server...sa se organizeze si meciuri...

  8. Astazi la ora 18:30 linkmania BUC #1 era plin de codati ! a intrat unu cu wallhack si dupa el potopu !! FRATILOR EU AM FACUT DEMO DAR CREDETI CA EI SUNT KIAR ATAT DE PROSTI INCA SA INTRE TOT CU ACELASI NUME?!?!?!? voi adminilor spuneti tot timpu: Nu domne...noi suntem pe server...andarcavar...PE NAIBA !!! am jucat si eu cam 3-4 ore pe linkmania si deja am facut 3 demouri cu 3 CODATI DIFERITI !!! eu va dau demourile DAR DEGEABA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    bagati macar un HLTV pe server ... ce naiba ca nu se mai poate

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...