Jump to content

titao

Inactive
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by titao

  1. Nu stiti, este obligatorie trecerea pe Fiber Link? Eu am refuzat oferta in prima faza (o gramada de cunostiinte se plang de FL), iar acum astia de la RDS zic ca este "cam obligatoriu" sa treci pe FL.

  2. Mozilla Foundation renunta la dezvoltarea suitei Mozilla

    Mozilla Foundation a anuntat ieri ca nu intentioneaza sa mai dezvolte update-uri majore pentru suita sa de programe Mozilla.

    In schimb, proiectul open-source isi va concentra eforturile pe browserul stand-alone Firefox si pe clientul de mail Thunderbird, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Mozilla.

    Mozilla a anuntat mai demult ca se va concentra in principal asupra Firefox si Thunderbird, dar liderii fundatiei au spus de asemenea ca vor continua sa fie dezvoltate si update-uri ale suitei Mozilla.

    Suita, care este proiectul initial al Mozilla lansat in urma cu aproximativ cinci ani, include un browser, un client e-mail si un instrument pentru editarea paginilor web intr-o singura suita.

    Fundatia a anuntat ca va finaliza eforturile de dezvoltare in aceasta directie odata cu versiunea 1.7.

    Se pare ca fundatia intentioneaza sa lanseze Mozilla 1.7.6 in urmatoarele saptamani, dar nu se stie inca sigur in ce moment vor fi finalizate eforturile de dezvoltare in aceasta directie.

    Reprezentantii Mozilla Foundation nu au fost disponibili pentru comentarii legate de acest subiect.

    Coordonatorul de lansari al Mozilla Foundation, Asa Dotzler, a aratat intr-un blog ca utilizatorii suitei Mozilla vor beneficia in continuare de upgrade-uri minore precum patch-urile de securitate.

    Chip Online, Lucian Bitai, 12 mar 2005

  3. Chestia asta a sosit doar in Bucuresti. Daca si in alte orase ati primit o asemenea instiintare, spuneti aici ca sa stim cum sta treaba.

    Azi mi-a venit si mie factura si intr-adevar este insotita de o anexa,dar scrie doar de noua oferta de trafic nelimitat.Altceva nimic. A, asta se intimpla la Sibiu.

  4. Mie imi "comunica" Sygate Firewall urmatoarele:Denial of Service "Code Red" attack detected.

    Description:

    A Code Red attack from outside is detected, it is a very dangerous virus that will deface your webpages, perform a denial-of-service attack, and even crash your system..

    Si este vorba de un IP din reteaua RDS. :angry:

  5. Un prieten si-a "pus" ieri net prin RDS , in prealabil el avind un cont de mail RDS (dial-up).Cind si-a configurat Outlook Express din greseala a eliminat vechiul cont de mail RDS si a creat altul nou cu acelasi nume . Ocazie cu care a pierdut toate mail-urile nesalvate din inbox si mai ales AGENDA.Se mai poate face ceva pentru recuperarea lor?

  6. Ad-Watch, parte din Ad-Aware SE este cel mai bun, poate rula in background si are evident beneficiul de a face parte dintr-o solutie Anti-spy consacrata.

    Parerea mea... B)

    Cum ai activat Ad-watch , nu am gasit pe Lavasoft . :(

  7. Va rog , am nevoie de ajutorul vostru! Cand scanez cu Spybot S&D imi gaseste 5intrari DSO Exploit si 11 DAP ads.Ii dau sa le "rezolve" si-mi apare urmatoarea atentionare:"Citeva probleme nu au putut fi solutionate.Motivul ar putea fi ca fisierele asociate sa se afle in continuare in folosinta(memorie).Printr-o pornire noua a computerului se poate rezolva aceasta problema".Si imi sterge cele 5 Exploit si 2 DAP si-mi cere repornirea sist. Dupa restart le regasesc pe TOATE 16 !!!!!!!! Ce pot sa fac ? :(

  8. Utilizatorii de Mozilla şi Firefox au fost avertizaţi la sfârşitul săptămânii trecute de existenţa unor vulnerabilităţi de securitate care pot crea probleme.

    Cea mai serioasă deficienţă constă într-un bug buffer overflow în modul în care Mozilla procesează protocolul NNTP. Bug-ul creează o posibilitate prin care atacatorii pot „injecta” cod ostil în sistemele vulnerabile, cu condiţia să determine utilizatorii să acceseze link-uri maliţioase. Toate versiunile Mozilla anterioare 1.7.5 sunt afectate. De asemenea, utilizatorii Firefox sunt sfătuiţi să folosească versiunea 1.0 pentru a reduce la maxim riscurile. Deficienţa a fost descoperită de compania poloneză de securitate informatică iSEC Security Research.

    La rândul ei, compania Secunia a descoperit o deficienţă care creează o metodă prin care sursa afişată în dialog box-ul de download al Firefox poate fi falsificată. Vulnerabilitatea a fost confirmată la Mozilla 1.7.3 pentru Linux, Mozilla 1.7.5 pentru Windows şi Mozilla Firefox 1.0. Şi alte versiuni ar putea fi afectate, avertizează Secunia. Aceasta îi sfătuieşte pe utilizatorii de Firefox să evite descărcarea ink-urilor din surse care nu prezintă încredere.

    În fine, mai există o problemă, mai puţin gravă, care afectează Firefox şi clientul său de mail, Thunderbird. Cercetătorii în securitate informatică au descoperit că fişierele temporare sunt stocate într-un format care le permite „curioşilor” să citească conţinutul download-urilor şi al ataşamentelor mesajelor primite de ceilalţi utilizatori ai aceluiaşi sistem.

    Preluare Chip.ro

  9. Compania japoneză Hitachi plănuieşte să doboare recordul actual în ceea ce priveşte stocarea de date, producând hard-discuri de 500 GB. Daca mai ai rabdare pina in februarie si esti dispus sa dai aprox.520$... ;)

  10. A-ti comandat vreodata ceva de la CHIP ? Am gasit niste numere din CHIP Special (mai vechi ) care ma intereseaza si vreau sa stiu daca sa ma risc cu 300.000 lei , pentru ca se plateste inainte , nu prin ramburs cum ar fi normal. :huh:

  11. Din pacate exista o ffffff.mare deosebire intre filialele RDS din tara . Probabil au o oaresce libertate in optiuni (vezi gratuitatile de sarbatori ) , unii sint mai prompti in anunturi (chiar si mail -uri de informare) , pe cand altii habar n-au ce se intimpla.Si de aici vezi si tu ce harababura iese.... :huh: Acum , daca ne spui de unde esti , putem sa-ti spunem mai multe.

  12. Se mai poate face şi RAID 0+1, cu trei HDD. Pe primele două identice se face strippingul (împărtirea datelor) şi pe al treilea se face mirroringul (back-up). De mentionat aici că cel de-al treilea HDD nu trebuie să fie identic cu celelate două.Pe cind in RAID 0 trebuie sa ai doua harduri identice si ca si capacitate, ca si caracteristici... trebuie sa fie ABSOLUT identice.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...